
Šokolado ir griliažo sausainiai iš III knygos (121 p.)
Cukraus dėjau 100g (vietoj 260g) ir vis tiek buvo žiauuuriai saldu... Visas skanumas griliaže ir šokolade, tad nepagailėkit jų. O šiaip net sunku pasakyt, kurie skanesni: šitie ar šokoladiniai sausainiai iš I knygos, abieji labai panašūs. Bet kepti verta, skanu, nors ir be proto saldu


Taip pat išbandėm plikytus Chouquettes iš III knygos (171p.). Super greita ir paprasta gamyba, galima sakyt, kad užtrunka tiek, kol užverda kava


Taip pat kepiau kyšą su porais ir varške iš II knygos. Tešla man patiko, bet varškės sūrio įdaras - nelabai... Kyšus tikrai dar kepsiu, bet su kitokiais įdarais. Gal žinote kokių nors skanių? Varškės sūrio masė man buvo per rūgšti, nors sūrį pirkau patį prabangiausią...