Jungiuosi ir aš prie jūsų
Turiu visas tris Beatos knygas, kurias dievinu
Dvi paskutines įsigijau visai neseniai, tad dar spėjau tik vieną pyragą iš kepinių knygos iškepti. Kepiau kondensuoto pieno pyragą su persikais. Produktai labai paprasti, beveik viską turėjau namuose, beliko nusipirkti tik persikų ir migdolų
Tiesa, pyragas labai jau saldus, tai kas mėgsta ne tokius saldžius pyragus, nepatariu
Man patiko.
QUOTE(viva @ 2012 11 30, 09:20)
Sveikos, ar kas nors bandete Dangiskaji datuliu pyraga? Nebuciau niekad kepusi (vien del to, kad is datuliu), bet savaites begyje kepiau tris kartus! Knygos neturiu, bendradarbe recepto ingredientus tik padiktavo. Prabangus, drasiai galima mielus svecius pavaisinti
kas turite knyga, gal galite nurasyti, nes kiek ieskojau internete - butent Beatos neradau.
Taip pat vienas is megstamiausiu patiekalu - kiauliena su obuoliu sultimis
Taip pat vienas is megstamiausiu patiekalu - kiauliena su obuoliu sultimis
Man irgi sitas labai liuks tik kaip ir visi man gaunasi sausokas. Nelabai suprantu ir truputi nervuoja, kai ten kur raso kad bus dregnas, pas mane vistiek sausokas nors tu ka. Nezinau gal karscio kepant mazinti ar laika trumpint, visai neturiu patirties, nes iki sios knygos tai viska darydavau tiek min. kiek nurodyta ir gaudavosi, o dabar orkaite nauja, knyga nauja o pyragai sausi
QUOTE(davaida @ 2012 12 03, 16:05)
Man irgi sitas labai liuks tik kaip ir visi man gaunasi sausokas. Nelabai suprantu ir truputi nervuoja, kai ten kur raso kad bus dregnas, pas mane vistiek sausokas nors tu ka. Nezinau gal karscio kepant mazinti ar laika trumpint, visai neturiu patirties, nes iki sios knygos tai viska darydavau tiek min. kiek nurodyta ir gaudavosi, o dabar orkaite nauja, knyga nauja o pyragai sausi 
Iš savo patirties sakyčiau, arba sluoksnis per plonas (skarda didelė), arba temperatūra per kokį 10 laips., pamažint, arba žemiau padėt.
QUOTE(picea @ 2012 12 03, 02:10)
Iš savo patirties sakyčiau, arba sluoksnis per plonas (skarda didelė), arba temperatūra per kokį 10 laips., pamažint, arba žemiau padėt. 
Aciu
ar kas bandete acta su apelsinais kaip gaunasi skonis
Aciu
QUOTE(georgiana @ 2012 12 17, 19:46)
Labai juo susidomėjau, nusipirkau apelsinu, bet apsižiūrėjau, kad namie nėra balto vyno acto, kažin ar tiktų paprastas ir kuom pakeisti džiovintą čili pipirą?
ssottezze laukiam
gal atsiras merginos jau isbande ir pasidalins apelsininio acto recepteliu, labai norisi sventems jo.
Kepiau apelsininį pyragą. Viskas gavosi puikiai. Migdolų turėjau tik 200 g, todėl įdėjau 50 g miltų. Prisiskaičiusi komentarų, apelsinus viriau ilgiau, po to paragavau visų trijų odeles. Iš trijų apelsinų nekarti odelė pasirodė tik vieno, jį blenderiavau visą, o kitų tik minkštimą.
Mano šeimai pyragas patiko. Beje kuo pyragas ilgiau guli šaldytuve tuo jis man skanesnis. Kitą kartą norėčiau ji sulaistyti apelsinų likeriu ir aptaisyti marcipanu mase
Mano šeimai pyragas patiko. Beje kuo pyragas ilgiau guli šaldytuve tuo jis man skanesnis. Kitą kartą norėčiau ji sulaistyti apelsinų likeriu ir aptaisyti marcipanu mase
mergytes, ar galetumete nuskanuoti kokio skanaus torto ar pyrago receptuka kaledoms. aciu
Šią savaitę žadu kepti kūčiukus pagal Beatos receptą. Nesat kepusios jų?
QUOTE(vėjo_blaškoma @ 2012 12 18, 16:00)
esu
QUOTE(Renacio @ 2012 12 18, 16:16)
Jo truksta saldumo






