Sūnaus gimtadieniui kepiau Šokoladini grietinini tortą, žinokit skonis pasakiškas, tikrai kepsiu dar nekart. ir lengvai ir greitai padaromas. Svečiams visiems patiko, tik mano vyriškiui buvo perkartu, nes ten vien juodas šokoladas.
Kepiau DO Morku pyraga iš kepiniu knygos, super, labai skanus, toks meduolio skonio

sveikos. smagu kad sita tema uztikau
turiu visas tris knygas
perskaiciau sita temuke. tai eilej laukia kiauliena su obuoliu sultimis.
man pats paciausias atradimas is Beatos knygos, primosios - piemenu pyragas. kazkaip sitoj temoj apie ji nelabai kas kalba, matyt ankstesnese temose aptartas. as aisku ji pasiprastinau truputi. bet patiekaliukas


man pats paciausias atradimas is Beatos knygos, primosios - piemenu pyragas. kazkaip sitoj temoj apie ji nelabai kas kalba, matyt ankstesnese temose aptartas. as aisku ji pasiprastinau truputi. bet patiekaliukas

Aš tai noriu pagirti slyvų ir šokolado pyragą iš trečios kngos, artimiausiu metu kartosim

tiesa, visai pamirsau pagirti jos knygas, kad tik ju deka isdrisau kept lietinius
, daryt pasteta (kas net nesaudavo i galva kad imanoma namie pasigamint), tiramisu...


sveikos, man irgi Beatos knygos tai kažkas nuostabaus, skaitau ir skaitau kaip kokį meilės romaną
šeštadienį išbandžiau varškės ir slyvų tortą, super skaniai gavosi, visa šeimyna liko labai labai patenkinta


na va pasigirsiu, vakar dariau garsuji troskini kiaulienos su obuoliu sultimis, skanu
tik gal per ilgai patroskinau ar per daug miltu, tai lyg toks padazas per tirstas gavosi man. na kita karta pasikoreguosiryt planuoju vistienos pyraga gamint, ale nezinau ka det i vidu, nes vyras labai nevalgo kaip jis sako "zaliu daiktu". na jokiu ten papriku cukiniju ir tt...
kazi jei daryciau tik su vistiena ir pievagrybiais ir... na gal zirnelius valgytu... gal kas patartu ka ten galima det butu...

kazi jei daryciau tik su vistiena ir pievagrybiais ir... na gal zirnelius valgytu... gal kas patartu ka ten galima det butu...

QUOTE(rek @ 2013 02 27, 08:59)
na va pasigirsiu, vakar dariau garsuji troskini kiaulienos su obuoliu sultimis, skanu
tik gal per ilgai patroskinau ar per daug miltu, tai lyg toks padazas per tirstas gavosi man. na kita karta pasikoreguosiryt planuoju vistienos pyraga gamint, ale nezinau ka det i vidu, nes vyras labai nevalgo kaip jis sako "zaliu daiktu". na jokiu ten papriku cukiniju ir tt...
kazi jei daryciau tik su vistiena ir pievagrybiais ir... na gal zirnelius valgytu... gal kas patartu ka ten galima det butu...

kazi jei daryciau tik su vistiena ir pievagrybiais ir... na gal zirnelius valgytu... gal kas patartu ka ten galima det butu...

as dedu ir morka,ir slaiero sakni.esu bandziusi ir su brokoliu,kalafijoru.man cia tinka absoliuciai visos darzoves

Labai puikus plikyti sausainiai is Kepiniu knygos. Kepu trecia diena is eiles, dingsta per 15 min ir vel vaikai praso
.

QUOTE(lince23 @ 2013 02 27, 18:29)
Labai puikus plikyti sausainiai is Kepiniu knygos. Kepu trecia diena is eiles, dingsta per 15 min ir vel vaikai praso
.

gal galima recepteli?

Plikyti sausainiai is Beatos kepiniu knygos.
300ml pieno
70 g. sviesto
80g. cukraus
ziupsnelis druskos
150g. miltu
5kiausiniai
1 kiausinis patepimui.
Piena, cukru, druska ir sviesta (supjaustome mazais gabaleliais) ir kaitiname. Kai puse puodo pavirsiaus pradeda po truputeli kunkuliuoti (neleisti uzvirus ilgai kunkuliuoti), supilame is anksto pasisvertus miltus,maisome. Per mazdaug 20-30 sekundziu viskas sulimpa i viena gumula. Isjungiam dujine. Tesla isimame i dubeni ir paliekame atvesti.
Kiausinius truputi suplakame, kad susimaisytu trynys su baltymu. Kai tesla buna maloniai silta, po truputi pilame kiausinius (tik ne visus is karto) ir maisome su tesla. Galima maisyti su saukstu, as naudojau elektrini mikseri skirta teslai. Tesla turi buti tirsta, kad pakabinus ant sauksto ir truputeli krestelejus, nukristu nuo jo. Sumaisius su kiausiniais ji tampa blizgi. Dedame i konditerini svirksta ir ant kepimo popieriaus, skardoje formuojame sausainiukus. Patepame kiausinio plakiniu ir kepame 190 laipsniu orkaiteje, kol graziai pagels. kepimo laikas priklauso nuo sausainuku dydzio. as darau mazdaug 5 litu monetos dudzio sausainukus, tai kepu mazdaug apie 20 min
. Iskeptus ir atvesusius sudedu i dezute ar kita inda, tuomet jie islieka labai minksti, tirpstantys burnoje
Tikiuosi aiskiai surasiau
300ml pieno
70 g. sviesto
80g. cukraus
ziupsnelis druskos
150g. miltu
5kiausiniai
1 kiausinis patepimui.
Piena, cukru, druska ir sviesta (supjaustome mazais gabaleliais) ir kaitiname. Kai puse puodo pavirsiaus pradeda po truputeli kunkuliuoti (neleisti uzvirus ilgai kunkuliuoti), supilame is anksto pasisvertus miltus,maisome. Per mazdaug 20-30 sekundziu viskas sulimpa i viena gumula. Isjungiam dujine. Tesla isimame i dubeni ir paliekame atvesti.
Kiausinius truputi suplakame, kad susimaisytu trynys su baltymu. Kai tesla buna maloniai silta, po truputi pilame kiausinius (tik ne visus is karto) ir maisome su tesla. Galima maisyti su saukstu, as naudojau elektrini mikseri skirta teslai. Tesla turi buti tirsta, kad pakabinus ant sauksto ir truputeli krestelejus, nukristu nuo jo. Sumaisius su kiausiniais ji tampa blizgi. Dedame i konditerini svirksta ir ant kepimo popieriaus, skardoje formuojame sausainiukus. Patepame kiausinio plakiniu ir kepame 190 laipsniu orkaiteje, kol graziai pagels. kepimo laikas priklauso nuo sausainuku dydzio. as darau mazdaug 5 litu monetos dudzio sausainukus, tai kepu mazdaug apie 20 min


Tikiuosi aiskiai surasiau

QUOTE(Bulčia trupinėlis @ 2013 02 20, 16:30)
Aš tai noriu pagirti slyvų ir šokolado pyragą iš trečios kngos, artimiausiu metu kartosim 

gal galima recepta pyrago
