Niam niam, kaip skaniai ir gundanciai atrodo

QUOTE(Miranda80 @ 2013 01 30, 16:01)
Tos sriubinės bandelės rodos paprastas dalykas, bet labai gerai sueina. Ir prie sriubos ir prie arbatos.

gal galetumjete kas ikelti sriubiniu bandeliu receptuka..aciu
QUOTE(Tedžiukė @ 2013 02 02, 00:01)
gal galetumjete kas ikelti sriubiniu bandeliu receptuka..aciu
http://www.beatosvir...cipes/bandeles/
Meksikietiškai įdarytos paprikos - sotus patiekalas
Visgi šeimynai mano nepatiko, kad yra tortilijų traškučiai, sako labai jau specifinis skonis ir kvapas patiekalo gavosi,
o man tai labai tiko ir skanu buvo

Šiandien kepiau varškinius žagarėlius iš trečios knygos, tikrai skanūs ir tokie tirpstantys burnoje

Vištų sparneliai su medaus ir sojos marinatu - liuks patiekalas

QUOTE(migdolinis_saldainiukas @ 2013 01 28, 11:52)
Sveikos 
savaitgalį kepiau iš trečios kepinių knygos du kepinius:
1, "vilmos trupininins obuolių ir varškės receptas" - buvau labai daug geru atsiliepimų girdėjusi,tai nusprendžiau gamint.. bet daugiau nedarysiu
man gavosi perdaug smėlinė tešla,nesigavo normalūs trupiniai, kai kepė tai visiškai nepakilo,aišku tešloj nebuvo jokiu kildinimo priemonių..tai iįėjo toks plonas šlapias pyragas,suvalgėm..bet turiu iš kito kažkurio "blogo" nusirašiusi ne kart jau išbandytą kitą trupininį pyrago receptą,tai tik pagal tą ir kepsiu..
2, "kondensuoto pieno pyragas" - dariau iškart dvigubą normą, nes turėjo būti daug valgytojų.. tai kitą kart manau pakaks ir vienos normos
nes gaunasi toks "ale pagerinto batono" variantas
nes tie persikai nusėdo visiškai į dugną, ir suteikė vos juntamo drėgnumo.. o visas pyragas neblogai iškilo, buvo skanios ir išvaizdžios tekstūros.. prie arbatos pusryčiams toks kaip tik 
tad kolkas tiek

savaitgalį kepiau iš trečios kepinių knygos du kepinius:
1, "vilmos trupininins obuolių ir varškės receptas" - buvau labai daug geru atsiliepimų girdėjusi,tai nusprendžiau gamint.. bet daugiau nedarysiu

2, "kondensuoto pieno pyragas" - dariau iškart dvigubą normą, nes turėjo būti daug valgytojų.. tai kitą kart manau pakaks ir vienos normos

tad kolkas tiek

Vilmos trupininį obuoliu-varškės pyragą kepiau ne kartą, visada labai gerai gaunasi, skanus ir tikrai atitiko tai, ką pati Beata apie jį atsiliepia. keista, kad nepavyko

Aš ir kepiau nekarta Vilmos obuoliu pyraga, tai manau jis pats skaniausias ir viskas visada iškepa

Išbandėm sausainiukus "Afganus" iš trečiosios knygos. Labai skanu, paprasta ir greita. Ir ingredientų nedaug

QUOTE(Vėjubė @ 2013 02 09, 12:39)
Išbandėm sausainiukus "Afganus" iš trečiosios knygos. Labai skanu, paprasta ir greita. Ir ingredientų nedaug

pasidalinkite recepteliu

QUOTE(georgiana @ 2013 02 10, 15:19)
100 g. minkšto sviesto,
110 g. cukraus,
100 g. grietinės,
100 g. miltų,
30 g. kakavos miltelių,
60 g. kukurūzų dribsnių,
šokolado (nebūtina).
Sviestą išplakti mikseriu, kad pasidarytų purus ir baltas. Tada berti cukrų ir dar paplakt. Sudėti grietinę ir plakt tol, kol pasidarys vientisas purus kremas.
Miltus sumaišyti su kakava ir suberti mišinį į sviesto masę. Sudėti dribsnius, viską sumaišyti. Rankomis suformuoti rutuliukus, dėt į skardą ir nesmarkiai su šakute spustelti, kad šiek tiek susiplotų.
Kepti apie 15 - 20 minučių. Jei turite ir norite viršų apliekite ištirpintu šokoladu.
Skanaus!