Įkraunama...
Įkraunama...

"Beatos virtuvės" gerbėjos 6 tema

Niam niam, kaip skaniai ir gundanciai atrodo essen.gif
Atsakyti
QUOTE(Miranda80 @ 2013 01 30, 16:01)
Niam niam, kaip skaniai ir gundanciai atrodo  essen.gif

Tos sriubinės bandelės rodos paprastas dalykas, bet labai gerai sueina. Ir prie sriubos ir prie arbatos. smile.gif
Atsakyti
gal galetumjete kas ikelti sriubiniu bandeliu receptuka..aciu
Atsakyti
QUOTE(Tedžiukė @ 2013 02 02, 00:01)
gal galetumjete kas ikelti sriubiniu bandeliu receptuka..aciu

http://www.beatosvir...cipes/bandeles/
Atsakyti
Meksikietiškai įdarytos paprikos - sotus patiekalas biggrin.gif Visgi šeimynai mano nepatiko, kad yra tortilijų traškučiai, sako labai jau specifinis skonis ir kvapas patiekalo gavosi, biggrin.gif o man tai labai tiko ir skanu buvo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šiandien kepiau varškinius žagarėlius iš trečios knygos, tikrai skanūs ir tokie tirpstantys burnoje thumbup.gif
Atsakyti
Vištų sparneliai su medaus ir sojos marinatu - liuks patiekalas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(migdolinis_saldainiukas @ 2013 01 28, 11:52)
Sveikos smile.gif

savaitgalį kepiau iš trečios kepinių knygos du kepinius:

1, "vilmos trupininins obuolių ir varškės receptas" - buvau labai daug geru atsiliepimų girdėjusi,tai nusprendžiau gamint.. bet daugiau nedarysiu sad.gif man gavosi perdaug smėlinė tešla,nesigavo normalūs trupiniai, kai kepė tai visiškai nepakilo,aišku tešloj nebuvo jokiu kildinimo priemonių..tai iįėjo toks plonas šlapias pyragas,suvalgėm..bet turiu iš kito kažkurio "blogo" nusirašiusi ne kart jau išbandytą kitą trupininį pyrago receptą,tai tik pagal tą ir kepsiu..

2, "kondensuoto pieno pyragas" - dariau iškart dvigubą normą, nes turėjo būti daug valgytojų.. tai kitą kart manau pakaks ir vienos normos smile.gif nes gaunasi toks "ale pagerinto batono" variantas smile.gif nes tie persikai nusėdo visiškai į dugną, ir suteikė vos juntamo drėgnumo.. o visas pyragas neblogai iškilo, buvo skanios ir išvaizdžios tekstūros.. prie arbatos pusryčiams toks kaip tik smile.gif
tad kolkas tiek smile.gif

Vilmos trupininį obuoliu-varškės pyragą kepiau ne kartą, visada labai gerai gaunasi, skanus ir tikrai atitiko tai, ką pati Beata apie jį atsiliepia. keista, kad nepavyko sad.gif
Atsakyti
Aš ir kepiau nekarta Vilmos obuoliu pyraga, tai manau jis pats skaniausias ir viskas visada iškepa thumbup.gif
Atsakyti
Išbandėm sausainiukus "Afganus" iš trečiosios knygos. Labai skanu, paprasta ir greita. Ir ingredientų nedaug smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėjubė @ 2013 02 09, 12:39)
Išbandėm sausainiukus "Afganus" iš trečiosios knygos. Labai skanu, paprasta ir greita. Ir ingredientų nedaug smile.gif thumbup.gif

pasidalinkite recepteliu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2013 02 10, 15:19)
pasidalinkite recepteliu 4u.gif

• 100 g. minkšto sviesto,
• 110 g. cukraus,
• 100 g. grietinės,
• 100 g. miltų,
• 30 g. kakavos miltelių,
• 60 g. kukurūzų dribsnių,
• šokolado (nebūtina).
Sviestą išplakti mikseriu, kad pasidarytų purus ir baltas. Tada berti cukrų ir dar paplakt. Sudėti grietinę ir plakt tol, kol pasidarys vientisas purus kremas.
Miltus sumaišyti su kakava ir suberti mišinį į sviesto masę. Sudėti dribsnius, viską sumaišyti. Rankomis suformuoti rutuliukus, dėt į skardą ir nesmarkiai su šakute spustelti, kad šiek tiek susiplotų.
Kepti apie 15 - 20 minučių. Jei turite ir norite viršų apliekite ištirpintu šokoladu.

Skanaus! 4u.gif
Atsakyti