Neseniai kepiau Beatos keksiukus su riccota ir persikais. Tik vietoj persikų dėjau abrikosus. Gan neblogi, keksiukai gaunasi drėgni, su truputį rugštelės, labai skaniai įsipaišo citrinos žievelė. Pati tešla man truputį šakočio skonį priminė, nors konsistencija kaip sakiau - minkšti, drėgni

Nors aš šiek tiek perkepiau - vidus vis atrodė žalias, o apačia ir viršus jau skrudo (kepiau 180'C viršus-apačia, vidurinėje padėtyje, apie 25min). Ir, kaip jau daugiau kepejėlių pastebėjo pas Beatą bloge komentaruose, kadangi tešla gaunasi gan tiršta, ji kepant prie popierėlių prilimpa. Bet nėra čia didelė problema. Oi, ir jie iškyla gan neblogai, bet po to ir pabliūkšta. Nors tai vaizdo nesugadino, nes tešlos užteko užpildyti 12-kai didesnių keksiukų apie 3/4 formelės, tai keksiukai savaime turėjo daugiau masės.
Dar kažkada esam kelis kartus kepę Apple Crumble - paprastas ir labai skanus pyragas. Man skaniausias su paprastais grietininiais ledais ir dar karštas/šiltas.