QUOTE(zaliaskare @ 2013 03 17, 15:12)
Man gal glaistas ne tokios spalvos gavosi, bet buvo skanu... gal šiektiek saldoka...kas nemėgsta labai sladžiai tai ir nelabai jo valgė, bet pagal receptą viskas pavyko 

man glaistas gelsvas gavos

QUOTE(viva @ 2013 03 22, 17:52)
As ji gan daznai kepu. Su glaistu ir man pirmieji kartai nepavyko, bendradarbes paprotino, kad reikia virti ant smarkios ugnies, kai pasikeicia burbuliavimas, akivaizdziai tirsteja ir is dugno, maisant saukstu, pradeda kilt rudos sruogeles, tada glaistas jau paruostas. O teslai labai svarbu tinkamai isvirti datules (is pardziu, kai su soda verda, smirda jos, bet kai sugeria vandeni, man jos kvepia karamele), labai svarbus skoniui apelsino drozles ir graikisku riesutu kokybe. Tiesa, datuliu dedu siek tiek daugiau, apie 250 g, pyragas, tiesa, sausokas, bet labai skanus!
Aciu, kad pasidalinot savo patirtim

