Įkraunama...
Įkraunama...

"Beatos virtuvės" gerbėjos 6 tema

Limonadas su bazilikais iš I knygos (262p.) - tikras lietuviškas sprite'as thumbup.gif Tiesiog būtina išbandyti tokiomis karštomis vasaros dienomis! Visko - citrinų, bazilikų, gazuoto vandens, cukraus (naudojau paprastą cukrų, ne sirupą) - dėjau iš akies. Labai gaivina!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vija: 03 rugpjūčio 2012 - 17:06
Sveikos,
Jungiuosi ir as i Beatos gerbeju gretas:) Turiu abi jos knygas, tad karts nuo karto kazka gaminu, dabar eileje sventinis pastetas...
Noriu paklausti - gal kas kepete velsietiska keksa, kokie atsiliepimai?
Dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dovil14 @ 2012 07 01, 12:47)
Beatos lazanija labai rekomenduoju cia
Klausimas toms, kas jau bandet: kiek lazanijos makaronu lakstu dedat, t.y. kiek sluoksniu gaunasi? Man max 3 sluoksniai, noretusi daugiau, 5.

as kepiau pirma kart gyvenime lazanija, pagal Beatos recepta, gavosi puikiai ir laaabai skaniai smile.gif) o sluoksniu lyg ir keturi isejo, priklauso dar nuo skardeles aukscio smile.gif
Papildyta:
Sveikutes wink.gif
gal kuri bandet si varskes apkepa? jis yra is jos svetaines. kokie atsiliepimai? smile.gif smile.gif
My Webpage
Atsakyti
Šiandien ką tik iškepiau varškės spurgytes iš pirmosios knygos, man jos labai skanios thumbup.gif
Atsakyti
na katik pati isbandziau si apkepa labai skanus gavosi, pabandykit wink.gif

My Webpage
[/quote]
Atsakyti
Labukas,aš irgi esu Beatos gerbėja.Super ji pati kaip žmogus(taip atrodo),geri jos receptai.Turiu abi knygas,laukiu trečios.Pagal jos receptus pagamintą maistą mėgsta mano sūnus.
Aš irgi turiu kelis mėgstamus receptus.
Vertinsiu 10 balų sistemoje.
1.Tiramisu - 9.viskas super tik per daug prigėrė sausainiai ax.gif
2.Vištų kepenėlių paštetas 10 balų gamintas daug kartų.
3.Tinginys 10 .Nebuvau dėjusi sūdytų riešutų,todėl tinginys neįprasto skonio.
4.Vištienos pyragas - 9 balai.Skanu.
5.Piemenų pyragas - 8 balai nes vyko debatai šeimoje biggrin.gif
6.Žirnių ir morkų sriuba- 10 balų.pati pačiausia.
7. Vištų sparneliai su medumi ir sojų padažu - 7 balai.Dėl nesutarimų šeimoje biggrin.gif vienam per saldu,kitam per lipnu.
8.Šokoladainis -10.10be komentarų wub.gif
9.Garuose virti kotletai su krapų padažu - 8 vėl nuomonių nesutapimas biggrin.gif
Čia iš pirmosios knygos.
O iš antros
1.Varškės ir pomidorų pyragas kaip ir šokoladainis 10 wub.gif
2.Kalakutienos guliašas 10.Neturiu ko prikibti.
3.vaflių slėgtainis - sūnus su draugais davė 10 balų.
4.Avižiniai batonėliai- 6.Gaminu,man patinka,bet ir valgau pati viena.
5.Morkos su medumi ,sviestu ir kmynais- 10 be diskusijų.
6.Kūčiukai-10 balų.Šventinį laikotrapį tik juos ir kepiau.Nuostabūs.

gaminau cukinijų blynus tik be lašišos, skanu.Keksiukai su bananais irgi gaminti,bet kartoti nepanorau.Keptų moliūgų sriuba irgi nepaliko gilaus įspūdžio.Skanu,bet tik tiek.Lazanija man nelabai patiko.Pagal Bea receptą gaminu jau daug metų tai jis ir pritiko man.Vištienos juostelės taip pat gamintos.valgomos ax.gif
Chili con carne gaminau skanu,bet nekartojau niekada dar.
Dar gaminau prieskonių mišinį "čia mano kiemas" biggrin.gif suvartojau.Lietinius su kepenėlių įdaru gaminau,bet nepatiko.
O eilės laukia daug receptų.
Atsakyti
Trečioji Beatos knyga bus tik apie kepinius:
http://www.15min.lt/...ytojus-3-241748

Šiek tiek nusivykiau.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2012 08 16, 12:12)
http://www.15min.lt/...ytojus-3-241748

as kiek supratau, tai nebus tik saldus kepiniai. as tai jau dabar laukiu tos knygos, o ypac jos laidos
Atsakyti
QUOTE(spinsa @ 2012 08 16, 11:05)
as kiek supratau, tai nebus tik saldus kepiniai. as tai jau dabar laukiu tos knygos, o ypac jos laidos

Tai galbūt, bet vis tiek TIK kepiniai, nei sriubų, nei salotų ir t.t. Kažkaip Beatos kepiniais mažiausiai esu susižavėjusi, keksiukų nė vienų nekartojau, nė vieni nebuvo įspūdingi...
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2012 08 16, 13:30)
Tai galbūt, bet vis tiek TIK kepiniai, nei sriubų, nei salotų ir t.t. Kažkaip Beatos kepiniais mažiausiai esu susižavėjusi, keksiukų nė vienų nekartojau, nė vieni nebuvo įspūdingi...

nenusimink taip mirksiukas.gif tuoj rodys jos laida, galbut ten pamatysi ko taip norejai matyti jos knygoje mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, jungiuosi į Beatos virtuvės gerbėjų gretas, turiu abi knygas smile.gif Papasakosiu ką gaminau ir kaip įvertinau smile.gif
Iš pirmos knygos:
1, Keksiukai su bananais, dariau kelis kartus, su šokoladu, be šokolado smile.gif skonis labai puikus, darysiu ir vėl, vienintelis minusas, kad man jie niekaip neiškyla, tiek kiek norėčiau smile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gif
2, Keptų moliūgų sriuba, nepatiko, kol gaminau, namai kvepėjo pasakiškai, bet kai paragavau... hm... viena namie ir valgiau tą sriubą, kol galiausiai teko dalintis su šuniuku :/
3, Vištienos pyragas, čia mano topas iš šios knygos, dariau su vosokiais įdarais, kažkada negavau tešlos tai dariau kaip troškinį, žodžiu, super smile.gif wub.gif
4, Varškės spurgos, skanu, tik pirmą partiją kepiau formuodama su dideliais šaukštais tai man vidus nelabai iškepė, o toliau dariau su arbatiniais šaukšteliais, mažas spurgytes, tai jos gavosi super, nešiausi į svečius, neliko kaip mat smile.gifsmile.gifsmile.gif
5, Žuvies aptepėlė, dariau tris kartus ir dar darysiu smile.gif
6, aviečių kremas, nesigavo.. nežinau ką ne taip dariau, bet kai sudėjau avietes tai man tą kremą sutraukę ir gavos avietinė varškytė :/
7, šokoladainis, ne pati dariau, darė sesė, bet skonis pasakiškas, mes radom tik porą minusų, norėjosi puresnio jo šiek tiek, ir tai kad gana brangoka savikaina šio deserto smile.gif
Antrą knygą tik neseniai įsigyjau, tad kol kas esu kepusi tik vaflius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2012 08 16, 11:12)

Aš irgi.... unsure.gif
Tikėjausi kažko įdomesnio (matyt, per daug išlepome mes )
Atsakyti