Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir lengvos klasikos gerbėjos/-ai, 21 tema

QUOTE(justyte_voveryte @ 2012 08 08, 23:21)
Merginos, padekite man su tuo www.part.lt kokia nuoroda kopijuoti,

grožėkis jau grožėkis, padėsiu drinks_cheers.gif

user posted image

(ir man patiko) thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuotaikinga @ 2012 08 08, 23:36)
grožėkis jau grožėkis, padėsiu  drinks_cheers.gif

user posted image

(ir man patiko)  thumbup.gif

bigsmile.gif as vis dar apie tuos baldus pasvajoju...

Kokiu budu ikelete mano ta foto? kaip nors trumpai drutai papasakokite,man neismanelei blush2.gif nes noresiu dar ne viena patalpinti bigsmile.gif
Papildyta:
ir beja, jei kam idomu: sis stalas kainuoja 10 tukst ar kazkiek daugiau, o viena kede apie 4 tukst., ar daugiau nebepamenu , priklausomai nuo apmusalu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justyte_voveryte: 08 rugpjūčio 2012 - 23:02
QUOTE(justyte_voveryte @ 2012 08 09, 00:06)
:Kokiu budu ikelete mano ta foto? kaip nors trumpai drutai papasakokite,man neismanelei blush2.gif 

zaprastai paaiškinsiu (kaip ir man kažkada "blondiniškai" viską kantriai išaiškino vienas vaikas, jie dabar "galvočiai" hakeriai vietinės reikšmės lotuliukas.gif )

Ant norimo įkelti į forumo žinutę paveiksliuko laikant pelę, spausti dešinį klavišą ir ant išlindusio pasirinkimo laukelio pažymėti "Atidaryti paveikslėlį naujame skirtuke".
Iššoks visai nauja nuoroda, ją atsidarius pamatysi tik tą vienintelį norimą paveiksliuką ar foto.

Tada nukopijavus tą naują nuorodą, ją įkelti čia, forumo žinutėje, pažymėjus laukelį IMG, jo iššokusiame laukelyje kaip tik to naujo skirtuko nuorodą ir įkelti.
Tada forumo žinutėje atsiras tas pageidaujamas paveiksliukas. (ar veiksmas tikrai pavyko, patikslink po dar neįdėta forume parašyta žinute paspaudusi ne "Atsakyti", o "Peržiūrėti žinutę". Tiesiog dėl savo patogumo dažniausiai pasitikslinu).

Beje nevisus paveikslėlius taip galima įkelti - jei jie apsaugoti autorinėmis teisėmis ar spec programėlėmis, tos naujo skirtuko pasirinkimo galimybės ... nebūna.

Paeksperimentuok... kad ir pvz. čia, forume, porą kartų sau asmenines žinutes siųsdama, pamatysi kaip tai paprasta. Sudėtinga tik pirmą kartą, vėliau tapsi profe paveiksliukų kėlime drinks_cheers.gif

Sėkmės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniuxxx @ 2012 08 03, 13:15)
Uzuolaidos pakabintos tikrai laikinai, istrauktos is spintos gludumos, bile vaikui i akis saule nesviestu biggrin.gif  Zaislu ner, nes tas kambarys dar kaip ir negyvenamas, dar vyksta jame procesai, tai neskubu pilnai maziuko iskelt.

Mano akimis esmė yra ne pačiose užuolaidose, bet jų pakabinimo aukštyje! karnizas žymiai geriau atrodytų, jei būtų apie 20 cm virš lango.

QUOTE(Liniuxxx @ 2012 08 03, 13:15)
Is dalies pritariu nuomonei, kad zaislai sudaro spalvotaja kambario dali, taciau visiskai sviesiu, be rasto uzuolaidu man cia nesinoretu, kazkaip mano akim ziurint reiktu ilgu, kad vizualiai langa padidintu, ir kazkokiu svelniu atspalviu, bet gal su kazkokiais taskuciais/bruksniukais ar pan.

jeigu užuolaidos būtų šviesios, būtent šviesios + vienspalvės vizualiai padidins kambarį (aš pati kabinčiau balto plono lino ilgas užuolaidas ir suimčiau šonuose), gražiai išryškėtų spalvotas kilimėlis, kuris tikrai labai labai dailus!!!!
jei norite, padarykite eksperimentą: kad ir žiogeliais ant/vietoje dabartinių užuolaidų prisekite baltą audinį (nors ir paklodes ar audinio skiautę, svarbu, kad būtų baltas ir ilgas) ir suimkite lango šonuose, tarsi tai būtų užuolaidos. Tada nufotografuokite ir persikėlę į kompiuterį ekrane įvertinkite rezultatą. Paskui galite tokiu pat principu išsibandyti margus audinius. Viską sukelkite į kompą, tada nusineškite "vaizdelį" (aišku, jeigu tai nešiojamas kompiuteris) į konkretų kambarį ir "primatuokite". Iš karto matysite, kas jums arčiau širdies.
O idealiausia vertinimą daryti su kelių dienų pertrauka. Tada mintys susiguli mirksiukas.gif

P.S. Ir labai tiktų vėliavytės tokių pat spalvų kaip kilimėlis + kėdutės wub.gif Daugiau kambaryje nei pridėti, nei atimti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kasiopeja: 09 rugpjūčio 2012 - 09:51
Man gal vienintelei tos veliaveles siauba kelia? biggrin.gif Nezinau, man jos tokia pigi dekoracija atrodo blush2.gif Skonio reikalas aisku, bet man atrodo, kad taip daroma, kai nebezinoma, kaip cia dar pagyvinti kambari ax.gif Nenoriu nieko izeisti, tiesiog mano toks poziuris i tas veliaveles.
Atsakyti
Grazus remeliai, linksmos zaismingos foto visada papuos, pagyvins kambari.
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2012 08 09, 00:29)
Man gal vienintelei tos veliaveles siauba kelia?  biggrin.gif  Nezinau, man jos tokia pigi dekoracija atrodo  blush2.gif  Skonio reikalas aisku, bet man atrodo, kad taip daroma, kai nebezinoma, kaip cia dar pagyvinti kambari  ax.gif  Nenoriu nieko izeisti, tiesiog mano toks poziuris i tas veliaveles.

Cobre, parasei mano mintis. man jos irgi labai pigiai atrodo. vaiko piesiniu ant sienos remeliuose pakabinkit arba grazu vaikiska piesini graziai ispiesti{ gal kas is teveliu sugeba} smile.gif

http://www.look4desi....asp?type_id=21
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo masajugi: 09 rugpjūčio 2012 - 10:19
QUOTE(Cobre @ 2012 08 09, 10:29)
Man gal vienintelei tos veliaveles siauba kelia?  biggrin.gif  Nezinau, man jos tokia pigi dekoracija atrodo  blush2.gif  Skonio reikalas aisku, bet man atrodo, kad taip daroma, kai nebezinoma, kaip cia dar pagyvinti kambari  ax.gif  Nenoriu nieko izeisti, tiesiog mano toks poziuris i tas veliaveles.

Aišku, kad skonio reikalas mirksiukas.gif . Na man vėlevėlės visai geras sprendimas, kol nežinai, ko iš tiesų nori, bet nori paspalvoti kambarį biggrin.gif

Vietoj vėlevėlių galima gi nuotraukytes kabinti, piešinėlius. Ir galima ne per visą kambarį ištempti, o ant vienos sienos. Visokių variacijų gali būti.
Papildyta:
... dar apie vaikų kambarius....

Svarbiausia reikia nepamiršti, kad tame kambary gyvens vaikas. gal kartais mamoms kažkas ir siaubą kelią, bet smagu turi būti ne MAMAI, ne TĖČIUI, bet VAIKUI. Kad nebūtų, kaip su kokiais žaislais. Teko ne kartą matyti, kai žaislus mamos nusiperka sau biggrin.gif . Atrodo ir firma garsi, ir labai lavinantys, o vaikai net nežiūri į tą pusę. Belieka mamai pasilavinti pačiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lairam @ 2012 08 09, 09:51)
Svarbiausia reikia nepamiršti, kad tame kambary gyvens vaikas. gal kartais mamoms kažkas ir siaubą kelią, bet smagu turi būti ne MAMAI, ne TĖČIUI, bet VAIKUI. Kad nebūtų, kaip su kokiais žaislais. Teko ne kartą matyti, kai žaislus mamos nusiperka sau  biggrin.gif . Atrodo ir firma garsi, ir labai lavinantys, o vaikai net nežiūri į tą pusę. Belieka mamai pasilavinti pačiai  biggrin.gif

Oj gerai cia pasakei, kad dazniausiai kambarius jau vos vos paaugus tevai daro pagal save, butu gerai vaiko paklaust ko jis pats nori, kas jam patiktu, gal mamoms nepatinka ryskios spalvos, o vaikui net labai patinka, daznai pastebiu kad vaikai kaip kaciukai, megsta susirast kokiu nors sleptuviu ir buveiniu smile.gif esu macius ikea parduotuvej vaiku skyriuje, kur tokios ale palapines prisitvirtina
http://www.facebook....0...e=3
Atsakyti
Siandien pas mus darbymetis , sienos griuna , meistru kruvos , langus matuoja...
Ir ka as pasimetus del langu doh.gif darom juos iki zemes plotis 2.4m kai kur dedam duris , kad butu isejimui/ vedinimui . Norejau kad jie butu perskirti pusiau o zmogelis is langu firmos pareiske kad blogai darinesis , per placios durys ir t.t siulo daryti is 3 daliu g.gif
O man kazkokia antipatija tiem skirstymam , man norisi gryno vaizdo per langa
Ar as cia be reikalo taip ?
Namie karas su mb be paaiskinimu ir be iseities noriu dvieju ir viskas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasytee: 09 rugpjūčio 2012 - 12:58
QUOTE(Rasytee @ 2012 08 09, 12:54)
Siandien pas mus darbymetis , sienos griuna , meistru kruvos , langus matuoja...
Ir ka as pasimetus del langu  doh.gif darom juos iki zemes plotis 2.4m kai kur dedam duris , kad butu isejimui/ vedinimui . Norejau kad jie butu perskirti pusiau o zmogelis is langu firmos pareiske kad blogai darinesis , per placios durys ir t.t siulo daryti is 3 daliu  g.gif 
Namie karas su mb be paaiskinimu ir be iseities noriu dvieju ir viskas  lotuliukas.gif

pas mus durys į terasą 2,2m. pradžioj langų vyrukas irgi aiškino, kad per platu dvivėres duris daryti, tipo kraipysis ir pan. bet paskui numojo ranka, sakė mano vyrui, matau, kad kitaip čia nebus, neįkalbėsim jūsų žmonos, geriau padarysim stipresnius apkaustus ir bus gerai.
tai ar bus gerai - pamatysim panaudoję. bet šiaip tai iš tiesų platkokos atrodo, kai darinėji, kažkaip net baugu, kad nepasidarytų kas, nes sunkios jos ir didelės unsure.gif aš antrąkart darant turbūt vis tik rinkčiausi tokį variantą, kai šonuose tokie atskirti nedarinėjami tarpeliai :
user posted image

arba kitas variantas, kad jei Tau esmė ne dvivėrės durys, o tik kad iš dviejų dalių - tai stumdomos durys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirksniukas: 09 rugpjūčio 2012 - 13:52
QUOTE(popcornas @ 2012 08 09, 12:25)
Oj gerai cia pasakei, kad dazniausiai kambarius jau vos vos paaugus tevai daro pagal save, butu gerai vaiko paklaust ko jis pats nori, kas jam patiktu, gal mamoms nepatinka ryskios spalvos, o vaikui net labai patinka, daznai pastebiu kad vaikai kaip kaciukai, megsta susirast kokiu nors sleptuviu ir buveiniu smile.gif esu macius ikea parduotuvej vaiku skyriuje, kur tokios ale palapines prisitvirtina
http://www.facebook....0...e=3

sprendziant is to, kaip daznai kyla karstos diskusijos del vaiku kambariu, galima suprasti, kad vaiko kambari irengti pasirodo ne taip jau ir parasta.
Mano nuomone, tevams uztenka sukurti vaiko kambariui jaukius/siltus (jokiu budu nereiskia ryskius ar margus) "remus", t.y. durys, sienos, langai, baldai, o visa kita leisti paciam vaikui susikurti. Taip atsiras ir spalvu (kokiu vaikas nori), ir laikinu bustu, ir paslaptingu uzkaboriu (po stalu, po lova ir t.t. smile.gif ). Tevams beliks tik stebetis vaiku isradingumu ir sugebejimais tongue.gif .

QUOTE(Rasytee @ 2012 08 09, 12:54)
Ir ka as pasimetus del langu  doh.gif darom juos iki zemes plotis 2.4m kai kur dedam duris , kad butu isejimui/ vedinimui . Norejau kad jie butu perskirti pusiau o zmogelis is langu firmos pareiske kad blogai darinesis , per placios durys ir t.t siulo daryti is 3 daliu  g.gif 
Namie karas su mb be paaiskinimu ir be iseities noriu dvieju ir viskas  lotuliukas.gif

o stiklo paketai bus be skirtuku?
Jei prie eksterjero tinka, galit daryti 1,6m vitrina ir 0,8m varstoma dali.
Pas mus svetaineje dabar vienas langas is 4 x 0,8m daliu. Vidurines abi dalis darem atidaromas, kad butu platus isejimas i terasa, o krastines - vitrinines. Toks var. man labai patinka.
Kitame buste turim dideli (2,4m) vitrinini stikla + 0,8m varstomos durys. Grazu ta vitrina, jei uz lango geras vaizdas, bet durys nuolatiniam vaiksciojimui i terasa (ypac ka nors nesioti pirmyn atgal) geriau platesnes.
Stumdomos durys buna stabilesnes, todel jos gali buti ir platesnes, o varstomos, ypac is atverstu perstatyti i vertikalia padeti, gali mechanizmas ir neatlaikyti.
Beje, kuo langas labiau suskirstytas dalimis, tuo klasiskiau atrodo. Dideli vitrininiai langai labiau tinka moderniam stiliui.
Vitrinos, kaip jau sakiau, pasiteisina, tik jei uz lango nuostabus vaizdas smile.gif .
Visgi langu dizaina labai apsprendzia eksterjeras. Reiketu ziureti, kas labiau tinka, o ne patinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 09 rugpjūčio 2012 - 13:58