QUOTE(popcornas @ 2012 08 09, 12:25)
Oj gerai cia pasakei, kad dazniausiai kambarius jau vos vos paaugus tevai daro pagal save, butu gerai vaiko paklaust ko jis pats nori, kas jam patiktu, gal mamoms nepatinka ryskios spalvos, o vaikui net labai patinka, daznai pastebiu kad vaikai kaip kaciukai, megsta susirast kokiu nors sleptuviu ir buveiniu

esu macius ikea parduotuvej vaiku skyriuje, kur tokios ale palapines prisitvirtina
http://www.facebook....0...e=3
sprendziant is to, kaip daznai kyla karstos diskusijos del vaiku kambariu, galima suprasti, kad vaiko kambari irengti pasirodo ne taip jau ir parasta.
Mano nuomone, tevams uztenka sukurti vaiko kambariui jaukius/siltus (jokiu budu nereiskia ryskius ar margus) "remus", t.y. durys, sienos, langai, baldai, o visa kita leisti paciam vaikui susikurti. Taip atsiras ir spalvu (kokiu vaikas nori), ir laikinu bustu, ir paslaptingu uzkaboriu (po stalu, po lova ir t.t.

). Tevams beliks tik stebetis vaiku isradingumu ir sugebejimais

.
QUOTE(Rasytee @ 2012 08 09, 12:54)
Siandien pas mus darbymetis , sienos griuna , meistru kruvos , langus matuoja...
Ir ka as pasimetus del langu

darom juos iki zemes plotis 2.4m kai kur dedam duris , kad butu isejimui/ vedinimui . Norejau kad jie butu perskirti pusiau o zmogelis is langu firmos pareiske kad blogai darinesis , per placios durys ir t.t siulo daryti is 3 daliu
O man kazkokia antipatija tiem skirstymam , man norisi gryno vaizdo per langa
Ar as cia be reikalo taip ?
Namie karas su mb be paaiskinimu ir be iseities noriu dvieju ir viskas
o stiklo paketai bus be skirtuku?
Jei prie eksterjero tinka, galit daryti 1,6m vitrina ir 0,8m varstoma dali.
Pas mus svetaineje dabar vienas langas is 4 x 0,8m daliu. Vidurines abi dalis darem atidaromas, kad butu platus isejimas i terasa, o krastines - vitrinines. Toks var. man labai patinka.
Kitame buste turim dideli (2,4m) vitrinini stikla + 0,8m varstomos durys. Grazu ta vitrina, jei uz lango geras vaizdas, bet durys nuolatiniam vaiksciojimui i terasa (ypac ka nors nesioti pirmyn atgal) geriau platesnes.
Stumdomos durys buna stabilesnes, todel jos gali buti ir platesnes, o varstomos, ypac is atverstu perstatyti i vertikalia padeti, gali mechanizmas ir neatlaikyti.
Beje, kuo langas labiau suskirstytas dalimis, tuo klasiskiau atrodo. Dideli vitrininiai langai labiau tinka moderniam stiliui.
Vitrinos, kaip jau sakiau, pasiteisina, tik jei uz lango nuostabus vaizdas

.
Visgi langu dizaina labai apsprendzia eksterjeras. Reiketu ziureti, kas labiau tinka, o ne patinka.