QUOTE(daffni @ 2012 09 07, 09:56)
Kazkaip jau kai perspaustai suderinta, tai man

man labai jau nenaturalus interjeras tada

nes senesniuose interjeruose daug daiktu su laiku atsiranda, paveldima, nuperkami nauji ir pan. kai viskas suderinta iki negaliu, tada jokio naturalumo, tarsi ekspozicijoje butum - atrodo priekaistu jokiu tokiam interjerui, o nelimpa, nors tu ka
gal pamenate, kazkada kalbejom apie tai, kas ka tiesia kasdienai ant stalo? vistik megztos serveteles man visai tiko. taciau kazkaip per puosnu gavosi, gal rasta ne ta pasirinkau. o ir mama man primezge is baltu siulu, o norejosi tokiu, kaip gelsvu nuo senumo. na, bet naudojam, dziaugiames ir ... vistik toliau as paieskose. o kol ieskau, tai nusipirkau jyske po 7 litus tokiu padekliuku
nelabai jie man tinka pagal stiliu, bet geriau nieko kol kas nebuvau radusi, jei grazu, tai nepraktiska, jei praktiska, tada negrazu man visai budavo

. o siu vidurine dalis impregnuota,tiksliau padengta kazkuo ir ji visa kieta tokia, pakisi po kranu ir nusiplauna, o ir tas nerinukas lyg ir irgi nera visai jau toks neatsparus

na, bet ne pasigirti norejau pirkiniu, o tiesiog gal kas irgi iesko kasdieninio varianto, ir gal netgi ir tiks visai interjere kazkam, tai pranesu, kad Jyske galima tokiu rasti ir kaina visai mazyte.
Papildyta:
QUOTE(tyli upė @ 2012 09 07, 10:38)
O gal kokį iš sendaikčių variantą pažiūrėkit..

as bandyciau sendaikciuose pasmirineti. ir netgi nedaryciau jos nei baltos, nei balintos, nei pan. kazkaip jau per balta man tuose namuose butu, norisi kruopeles naturalaus medzio. gal tik nusibeicuoti, kad butu norimo atspalvio.