Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir lengvos klasikos gerbėjos/-ai, 21 tema

QUOTE(*Kristal* @ 2012 09 06, 23:31)
o ką matot  blush2.gif  blush2.gif

penki sviestuvai ir dvisakiai? ir dar su gaubteliais g.gif ? Kaip suprantu, viskas ant tos vienos galines sienos.
Jei laiptai bus kaltiniai, atsiras labai daug liniju, vingiu (ypac jei planuoji istriza rasta). Sis sviestuvas turi taip pat daug liniju. Bus mirgu margu.
Gal pasvarstykit apie ka nors vientisesnio, masyvesnio, kad nebutu tiek daug tu vieluciu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 07 rugsėjo 2012 - 07:50
QUOTE(vida777 @ 2012 09 07, 09:49)
penki sviestuvai ir dvisakiai? ir dar su gaubteliais  g.gif ? Kaip suprantu, viskas ant tos vienos galines sienos.
Jei laiptai bus kaltiniai, atsiras labai daug liniju, vingiu (ypac jei planuoji istriza rasta). Sis sviestuvas turi taip pat daug liniju. Bus mirgu margu.
Gal pasvarstykit apie ka nors vientisesnio, masyvesnio, kad nebutu tiek daug tu vieluciu.

dėl šviestuvų tai patį principą norėjau parodyti, kad dvišakis su gaubteliais. Ant tos sienos trys bus, kiti du ant kairiosios sienos. Gal tikrai užtektų vienos šakos g.gif Dėkui 4u.gif
Va kiti kampai svetainės (židiniui ta "karūna" techninis sprendimas dėl ortakių ax.gif ir bus lubų apvadai dar)

user posted image

o čia valgomojo zona prieš laiptus, tik foto kreiva blush2.gif

user posted image

židinio apdailos norėčiau tokios (tik pati apdaila, į detales nuotraukos nekreipkit dėmėsio ax.gif )

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Kristal*: 07 rugsėjo 2012 - 08:32
QUOTE(mamagabi @ 2012 09 06, 22:01)
Daffni - man irgi Ikejine komodele popraste, ypac kai mums zinomas tavo sodybeles interjeras.
Tinkamesne tiek spalviskai, tiek stilistiskai, manyciau butu sita:
http://www.ebaldai.l...ct/indauja/1629

Sveikos,

Noriu prisijungti prie šito būrio, randu naudingos informacijos ir sumanių mamų 4u.gif

Daffni, balsuočiau už mamagabi pasiūlytą indaują - šauniai įsilietų į jūsų interjerą.
Vis tik jeigu reikėtų rinktis tarp privee ir ikea varianto - būčiau už ikea (pakeičiant rankenėles, sudedant grožius už stiklo ir jei stovės ne šalia virtuvinio).
Atsakyti
QUOTE(*Kristal* @ 2012 09 07, 08:28)
dėl šviestuvų tai patį principą norėjau parodyti, kad dvišakis su gaubteliais. Ant tos sienos trys bus, kiti du ant kairiosios sienos. Gal tikrai užtektų vienos šakos  g.gif  Dėkui  4u.gif
  Va kiti kampai svetainės (židiniui ta "karūna" techninis sprendimas dėl ortakių  ax.gif ir bus lubų apvadai dar)

user posted image

o čia valgomojo zona prieš laiptus, tik foto kreiva  blush2.gif

user posted image

židinio apdailos norėčiau tokios (tik pati apdaila, į detales nuotraukos nekreipkit dėmėsio  ax.gif )

user posted image

Laiptu pakopos medines desis ant to betono? Pakopos sieks kolonas ar ne? Tureklai ko gero jau prie pat kolonu gausis?

Mano nuomone sunku bus stilistiskai apjungti tokios konstrukcijos laiptus su tokia zidinio apdaila. Kazka tiems laiptams reikes dar sugalvoti, kazkokias klasikines detales, pakopu krasta gal daryti profiliuota. O jei bus kaltiniai tureklai, butinai turi atsirasti kaltines detales (pvz klasikine tvorele) prie zidinio. Arba rinktis truputi kitoki zidini. Su kandeliabriniais sviestuvais virs laiptu - nepersistenkite, nebus grazu jei ju bus daug, ir is praktiskumo puses - inesant i antra auksta lova ar spinta visus nusluosit... smile.gif praejimas ten (atrodo) neitin platus. Plius dar neaisku kas antrame aukste, ar jie matysis is kurnors (ar tik is laiptu)?
Atsakyti
QUOTE(kir @ 2012 09 07, 10:53)
Laiptu pakopos medines desis ant to betono? Pakopos sieks kolonas ar ne? Tureklai ko gero jau prie pat kolonu gausis?

- pats tarpas tarp kolonų ir sienos 110 cm. Medinės pakopos 100 cm pločio ir po 5 cm palikta šonuose. Šviestuvai matomi iš svetainės, bet žiūrint tam tikrais kampais slėpsis už tų kolonų. II a. yra laiptų aikštelė trys miegamieji su vonios kambariu
-- sakot netiks tokia židinio apdaila g.gif
--- kai lovas nešim, šviestuvų tikrai dar neturėsim smile.gif

Dėkui 4u.gif
Atsakyti
Daffni, o pagal virtuvės komplektą nenori komodėlės,nors nežinau kokis tavo virtuvinis,bet juk padaro,ar virtuvė per toli nuo parinktos komodai vietos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barboraaa: 07 rugsėjo 2012 - 09:42
QUOTE(EljaRo* @ 2012 09 07, 00:31)
Geriau jau nebutu blush2.gif ,nes ir si mano galva popraste ax.gif (jei bus laiko ryt paziurinesiu pavyzdeliu)

tikrai nera:)
Papildyta:
QUOTE(Barboraaa @ 2012 09 07, 10:41)
Daffni, o pagal virtuvės komplektą nenori komodėlės,nors nežinau kokis tavo virtuvinis,bet juk padaro,ar virtuvė per toli nuo parinktos komodai vietos.

Kazkaip jau kai perspaustai suderinta, tai man schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(daffni @ 2012 09 07, 11:56)
tikrai nera:)
Papildyta:
Kazkaip jau kai perspaustai suderinta, tai man  schmoll.gif

smile.gif Tai gal nebūtinai padaryti dar vieną spintutę.. bet ir mano mintis buvo daryt užsakymą baldžiams.. su išmatavimais ir savo vizija - turėsit tai, ko norit, o ne tai, ką pavyko iš bėdos gauti ax.gif
Sunku rasti komodą/indaują - pati vargau, kol radau.. Nėr pasiūlos.
O gal kokį iš sendaikčių variantą pažiūrėkit.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(daffni @ 2012 09 07, 09:56)
Kazkaip jau kai perspaustai suderinta, tai man  schmoll.gif

drinks_cheers.gif man labai jau nenaturalus interjeras tada ax.gif nes senesniuose interjeruose daug daiktu su laiku atsiranda, paveldima, nuperkami nauji ir pan. kai viskas suderinta iki negaliu, tada jokio naturalumo, tarsi ekspozicijoje butum - atrodo priekaistu jokiu tokiam interjerui, o nelimpa, nors tu ka smile.gif

gal pamenate, kazkada kalbejom apie tai, kas ka tiesia kasdienai ant stalo? vistik megztos serveteles man visai tiko. taciau kazkaip per puosnu gavosi, gal rasta ne ta pasirinkau. o ir mama man primezge is baltu siulu, o norejosi tokiu, kaip gelsvu nuo senumo. na, bet naudojam, dziaugiames ir ... vistik toliau as paieskose. o kol ieskau, tai nusipirkau jyske po 7 litus tokiu padekliuku

user posted image

nelabai jie man tinka pagal stiliu, bet geriau nieko kol kas nebuvau radusi, jei grazu, tai nepraktiska, jei praktiska, tada negrazu man visai budavo doh.gif . o siu vidurine dalis impregnuota,tiksliau padengta kazkuo ir ji visa kieta tokia, pakisi po kranu ir nusiplauna, o ir tas nerinukas lyg ir irgi nera visai jau toks neatsparus g.gif na, bet ne pasigirti norejau pirkiniu, o tiesiog gal kas irgi iesko kasdieninio varianto, ir gal netgi ir tiks visai interjere kazkam, tai pranesu, kad Jyske galima tokiu rasti ir kaina visai mazyte.
Papildyta:
QUOTE(tyli upė @ 2012 09 07, 10:38)
O gal kokį iš sendaikčių variantą pažiūrėkit..  ax.gif

drinks_cheers.gif as bandyciau sendaikciuose pasmirineti. ir netgi nedaryciau jos nei baltos, nei balintos, nei pan. kazkaip jau per balta man tuose namuose butu, norisi kruopeles naturalaus medzio. gal tik nusibeicuoti, kad butu norimo atspalvio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 07 rugsėjo 2012 - 10:47
QUOTE(Cobre @ 2012 09 07, 11:46)
drinks_cheers.gif  man labai jau nenaturalus interjeras tada  ax.gif  nes senesniuose interjeruose daug daiktu su laiku atsiranda, paveldima, nuperkami nauji ir pan. kai viskas suderinta iki negaliu, tada jokio naturalumo, tarsi ekspozicijoje butum - atrodo priekaistu jokiu tokiam interjerui, o nelimpa, nors tu ka  smile.gif

gal pamenate, kazkada kalbejom apie tai, kas ka tiesia kasdienai ant stalo? vistik megztos serveteles man visai tiko. taciau kazkaip per puosnu gavosi, gal rasta ne ta pasirinkau. o ir mama man primezge is baltu siulu, o norejosi tokiu, kaip gelsvu nuo senumo. na, bet naudojam, dziaugiames ir ... vistik toliau as paieskose. o kol ieskau, tai nusipirkau jyske po 7 litus tokiu padekliuku

user posted image

nelabai jie man tinka pagal stiliu, bet geriau nieko kol kas nebuvau radusi, jei grazu, tai nepraktiska, jei praktiska, tada negrazu man visai budavo  doh.gif . o siu vidurine dalis impregnuota,tiksliau padengta kazkuo ir ji visa kieta tokia, pakisi po kranu ir nusiplauna, o ir tas nerinukas lyg ir irgi nera visai jau toks neatsparus  g.gif  na, bet ne pasigirti norejau pirkiniu, o tiesiog gal kas irgi iesko kasdieninio varianto, ir gal netgi ir tiks visai interjere kazkam, tai pranesu, kad Jyske galima tokiu rasti ir kaina visai mazyte.
Papildyta:

drinks_cheers.gif  as bandyciau sendaikciuose pasmirineti. ir netgi nedaryciau jos nei baltos, nei balintos, nei pan. kazkaip jau per balta man tuose namuose butu, norisi kruopeles naturalaus medzio. gal tik nusibeicuoti, kad butu norimo atspalvio.

O, serveteles cia tikrai jyskines? lotuliukas.gif atrodo neblogai bent is foto:)
tai va su ta komoda-indauja ar kaip ja bevadinciau as ir tokiuose gyvenimiskuose apmastymuose rolleyes.gif galvoju kad gal tokios alia balintos kavos spalvos noreciau spalvos, bet patrintos tokios.
na, jus tikiuosi suprantat kad nepulsiu as cia pirkt nei ikejines, nei kitos, bet kai turi abejoniu geriau pasidalint jomis, ania mirksiukas.gif
siaip mintis gamintis gal ir nebloga, reik uzsienio zurnalus pavartinet, susirinkt vaizdelius patinkanciuus ir gal tikrai pasigamint. juolab kad man t mirksiukas.gif krai butu gerai nelabai gili jinai.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti