Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir lengvos klasikos gerbėjos/-ai, 21 tema

QUOTE(neinzy @ 2012 08 18, 20:13)
-  visiskai pritariu  drinks_cheers.gif manau,kad kiekviename ir paciu paciausiame interjere (net ir paciu kurtame  biggrin.gif ) rastume ka patobulinti biggrin.gif 
-man visada buvo idomu  blush2.gif - o koks tavo pats paciausiais interjeras,ar turi toki  ax.gif

Idomiai paklausei bigsmile.gif Kodel kilo toks klausimas rolleyes.gif

Neturiu to vienintelio smile.gif Cia kaip sukneles - patinka ir ilgos ir trumpos, arba bateliai - su kulnais ir lygiapadziai lotuliukas.gif Vienai progai tinka/patinka viena, kitai - kita.
Yra graziu sviesiu interjeru, yra puikiu tamsesniu/solidesniu, yra isgryninto stiliaus graziu ir eklektisku "misrainiu" skaniu, santuriu ir ekstravagantisku ir t.t.
Man labiau idomus ir patinka uzsienio interjeristu darbai, turiu savo favoritu, Liet. dizaineriais mazai domiuosi ax.gif

Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2012 08 21, 23:55)
Idomiai paklausei  bigsmile.gif  Kodel kilo toks klausimas  rolleyes.gif

Neturiu to vienintelio smile.gif Cia kaip sukneles - patinka ir ilgos ir trumpos, arba bateliai - su kulnais ir lygiapadziai lotuliukas.gif Vienai progai tinka/patinka viena, kitai - kita.
Yra graziu sviesiu interjeru, yra puikiu tamsesniu/solidesniu, yra isgryninto stiliaus graziu ir eklektisku "misrainiu" skaniu, santuriu ir ekstravagantisku ir t.t.
Man labiau idomus ir patinka uzsienio interjeristu darbai, turiu savo favoritu, Liet. dizaineriais mazai domiuosi ax.gif

O ka SAU kursi ? Ar juda kas pas jus?
Atsakyti
QUOTE(karapuzike @ 2012 08 21, 15:53)
va todėl pas kitus taip viskas gražu. O kai man per 2 mėn reikėjo esmę papasakoti tai jau ant galo sakiau išvis - darykit kaip norit.
Pvz vaikštau per apkasus. Pribėga elektrikas ir sako.. einam pasakysi kur bus rozetės. Akys ant kaktos.. O ką aš žinau biggrin.gif

Pas mane, man grazu, tikrai ne visiems biggrin.gif
As menesi laiko galvojau kur bus rozetes ir lempos. Menesi laiko ieskojau laiptu pavyzdzio, ko noriu (dar tik plana paisydama pati... kad zinot koki hola daryt), menesi laiko ieskojau pavyzdzio, kokiu noriu paradiniu duru (kad zinot koki tambura daryt ir su kokia skyle durims)..... Ir t.t.
Man tas namas kaip antras vaikas wub.gif , norejau to, siekiau to, turiu ta, dziaugiuos tuo wub.gif .......... Kaip ir daug kitu dalyku gyvenime biggrin.gif
Atsakyti
Rytine Kava, man kilo klausimas - kokias planuojat grindjuostes? ( gal jau kur buvo anksčiau įdėta, bet nepastebėjau). Ta prasme - spalvą? Pas mane labai panaši spalvine situacija ir as jau kuris laikas "laužau" galvą ką daryti - laiptai bus šviesūs su balta, durys pirmajame aukšte visos tamsios. Ką daryti su grindjuostėmis?? Jei daryti tamsias pagal duris, tai šalia laiptų gausis visas kokteilis - šviesu, tamsu ir balta.. Jei daryti grindų spalvos - sujungimo su durų apvadais vietoje bus negražu ir šiaip man nesižiūri.. Žodžiu nerandu gražaus sprendimo, tai ir gyvenam ir be grindų ir be grindjuosčių....
Gal pas Jus jau yra sujungimas ir kaip ta vieta atrodo?

P.S. nesumaišyti su kvietku biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mot99: 22 rugpjūčio 2012 - 08:39
QUOTE(mot99 @ 2012 08 22, 09:37)
P.S. nesumaišyti su kvietku  biggrin.gif

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 19, 22:38)

KAS TURIT duso viduj ant grindu mozaikines plyteles? Girdejau, kad labai nepraktiska  unsure.gif

....nugis as,tikrai nedeciau jau.
Atsakyti
QUOTE(mot99 @ 2012 08 22, 09:37)
Rytine Kava, man kilo klausimas - kokias planuojat grindjuostes? ( gal jau kur buvo anksčiau įdėta, bet nepastebėjau).  Ta prasme - spalvą? Pas mane labai panaši spalvine situacija ir as jau kuris laikas "laužau" galvą ką daryti - laiptai bus šviesūs su balta, durys pirmajame aukšte visos tamsios. Ką daryti su grindjuostėmis?? Jei daryti tamsias pagal duris, tai šalia laiptų gausis visas kokteilis - šviesu, tamsu ir balta.. Jei daryti grindų spalvos - sujungimo su durų apvadais vietoje bus negražu ir šiaip man nesižiūri.. Žodžiu nerandu gražaus sprendimo, tai ir gyvenam ir be grindų ir be grindjuosčių....
Gal pas Jus jau yra sujungimas ir kaip ta vieta atrodo?

P.S. nesumaišyti su kvietku  biggrin.gif

Tik balti plintusai wub.gif . MB norejo det azuolinius prie grindu, bet rekiau, kad NEEEEEEEE biggrin.gif

QUOTE(kvietkas @ 2012 08 22, 09:40)

lotuliukas.gif

QUOTE(EljaRo* @ 2012 08 22, 10:33)
....nugis as,tikrai nedeciau jau.

O kodel dabar unsure.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 22, 00:15)
O ka SAU kursi ?  Ar juda kas pas jus?

Juda taip letai, kad beveik stovi vietoje smile.gif Bet tas isejo mums i gera - viena sklypuka pakeitem i kita, geresneje vietoje. Jo padetis diktuoja savus reikalavimus namukui, jo langu isdestymui pagal pasaulio salis ir kaimynus cool.gif
Daug ka jau zinau kaip bus, bet turiu ir neaiskiu kol kas vieteliu, susijusiu su architektura, todel ir palieku architekto smegenu vingiams, juk mokesiu uz projekta kruva slamanciu.
Kolkas dilema su laiptu vieta. Visada norejau ju graziu suktu ir matomu, kaip pagrindines namo asies, bet panasu, kad namukas bus kompaktiskas ir toks sprendimas atsimes. Nepergyvenu del to, nes ieskosiu kuo ta grazuma pakeisti kitu mirksiukas.gif

Per ta laika pakeitem prioritetus (itakojo apsilankymas Londone wub.gif ) - klinkeri ir cerpes keis tinkas su polistireno apdaila ir speju, kad bitumines cerpeles. Nesinoretu namo saskaita prarasti gyvenimo teikiamu malonumu vacation4.gif Nors aisku, dabar svajone apie grazius namus irgi yra vienas is tu malonumu smile.gif Svajoti smagiau nei statyti, ane 4u.gif

Faktas, kad namai bus sviesus, siek tiek "patrinti", kad atrodytu jau gyvenami, o ir po keleto metu atrodytu panasiai padeveti lotuliukas.gif
Nesu didele pedante, svara man atraeilis dalykas ta prasme, kad nematau bedos grindu plyteliu "takeliuose" ar patamsejusiuose darbastalio plyteliu tarpuose, pasidauziusiuose grindu apvaduose, pasitrynusiuose kilimuose (labai juos megstu) ir t.t. irnesakyk.gif Man normalu, kad namas gyvena, o nera sterilus ir islaizytas, tskanat turiu ka veikt ir be to smile.gif Noreciau klasikiniu langu, bet ne milzinisku vitrinu, klasikiniu (aiskiai isreikstu) paradiniu duru, elegantisko namo fasado ir siek tiek ekstravagantisko interjero - tokio, kokia pati esu 4u.gif
Va jei norai su galimybem neprasilenks, bus liuks didis.gif

Idedu pora paskutiniu leliu, senai besirodziau:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 22 rugpjūčio 2012 - 10:20
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 22, 10:57)
Tik balti plintusai wub.gif . MB norejo det azuolinius prie grindu, bet rekiau, kad NEEEEEEEE biggrin.gif

O gal jau turit kokią vietą padarytą? Labai įdomu, kaip tas visas bendras vaizdas atrodo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mot99: 22 rugpjūčio 2012 - 11:02
daffni,LolitCafe,NerBog,Kristaline,kir,dea,Nebaba ir visoms kitoms, kurias galbut nepaminejau,
labai aciu kad skyret laiko ir issakete savo nuomone, pagyrimai pakuteno savimeile, kritika leido dar karta pamastyti smile.gif .
Kai apniks abejones, eksperimenta pakartosiu
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 22, 08:57)

O kodel dabar  unsure.gif  ?

Mano tokios pat plytutes,kaip ir tavo,bandysiu nufotografuoti,ir ydesiu pasiziurejimui.
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2012 08 22, 11:12)

Noreciau klasikiniu langu, bet ne milzinisku vitrinu, klasikiniu (aiskiai isreikstu) paradiniu duru, elegantisko namo fasado ir siek tiek ekstravagantisko interjero - tokio, kokia pati esu 4u.gif
Va jei norai su galimybem neprasilenks, bus liuks didis.gif

viskas skamba taip viliojanciai wub.gif
Atsakyti