QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 22, 00:15)
O ka SAU kursi ? Ar juda kas pas jus?
Juda taip letai, kad beveik stovi vietoje

Bet tas isejo mums i gera - viena sklypuka pakeitem i kita, geresneje vietoje. Jo padetis diktuoja savus reikalavimus namukui, jo langu isdestymui pagal pasaulio salis ir kaimynus
Daug ka jau zinau kaip bus, bet turiu ir neaiskiu kol kas vieteliu, susijusiu su architektura, todel ir palieku architekto smegenu vingiams, juk mokesiu uz projekta kruva slamanciu.
Kolkas dilema su laiptu vieta. Visada norejau ju graziu suktu ir matomu, kaip pagrindines namo asies, bet panasu, kad namukas bus kompaktiskas ir toks sprendimas atsimes. Nepergyvenu del to, nes ieskosiu kuo ta grazuma pakeisti kitu
Per ta laika pakeitem prioritetus (itakojo apsilankymas Londone

) - klinkeri ir cerpes keis tinkas su polistireno apdaila ir speju, kad bitumines cerpeles. Nesinoretu namo saskaita prarasti gyvenimo teikiamu malonumu

Nors aisku, dabar svajone apie grazius namus irgi yra vienas is tu malonumu

Svajoti smagiau nei statyti, ane
Faktas, kad namai bus sviesus, siek tiek "patrinti", kad atrodytu jau gyvenami, o ir po keleto metu atrodytu panasiai padeveti
Nesu didele pedante, svara man atraeilis dalykas ta prasme, kad nematau bedos grindu plyteliu "takeliuose" ar patamsejusiuose darbastalio plyteliu tarpuose, pasidauziusiuose grindu apvaduose, pasitrynusiuose kilimuose (labai juos megstu) ir t.t.

Man normalu, kad namas gyvena, o nera sterilus ir islaizytas, tskanat turiu ka veikt ir be to

Noreciau klasikiniu langu, bet ne milzinisku vitrinu, klasikiniu (aiskiai isreikstu) paradiniu duru, elegantisko namo fasado ir siek tiek ekstravagantisko interjero - tokio, kokia pati esu
Va jei norai su galimybem neprasilenks, bus liuks

Idedu pora paskutiniu leliu, senai besirodziau: