Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir lengvos klasikos gerbėjos/-ai, 21 tema

http://www.lideahome...-indauja-3.html
Man sudetinga su nuorodu kelimu, jei nerodys, bandysiu dar karta, man tokia visai nieko, nors aukstoka, bet, i auksti vietos tai yra, svarbu, kad per ploti tiktu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daffni @ 2012 09 06, 14:09)

as ten laikyciau alia iseigines lekstes, taures, staltieses ir puodukus. Manau sutilpciau.

reikia valgyt kas dieną iš gražių indų,bufetuko nereikės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Barboraaa @ 2012 09 06, 16:12)
reikia valgyt kas dieną iš gražių indų,bufetuko nereikės biggrin.gif

as tiesa sakant taip ir darau:)))
iseiginiais pavadinau tik del didelio kiekio:)) kadangi neseniai teko daryt nemaza baliu sodyboj, tai reikejo vienodu dideliu, mazu lekstuciu, tauriu ir pan.
o kasdienai kai reik 6-8, tai net nera minciu kad galetu buti negrazios. man mano kasdienes grazesnes uz iseigines:)) cia kaip sakiau, tik pavadinimas toks.

nes dabar tos stovi tamsiam dezese nugrustos, tai kaip ir reikia:)
Papildyta:
QUOTE(kuzdaite @ 2012 09 06, 15:40)
Man sudetinga su nuorodu kelimu, jei nerodys, bandysiu dar karta, man tokia visai nieko, nors aukstoka, bet, i auksti vietos tai yra, svarbu, kad per ploti tiktu 4u.gif

Nea, tokia man netinka.
plocio man reik 150 cm, gylis max 50 cm, aukstis manau ~90 cm. Va teip va.
Is pradziu zejau tokio stiliaus indauja, bet MB bijo aukstos, sako nereik ir viskas.
Nors man gal visai ir nieko.
hm, gal reik paieskot ar turiu to kampo kur noriu det foto, tada bus aiskiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daffni: 06 rugsėjo 2012 - 15:20
QUOTE(daffni @ 2012 09 05, 23:38)
Ka jus i tai, jei as pasttyciau va toki ikejini bufetuka.
rankeneles pakeisciau, nes nera tokio metalo pas mane niekur smile.gif

man tai visai nieko ta ikejos indauja, pati apie sitos serijos, tik auksta, mastau
o siaip man dar visai patinka tch stai sita http://www.eliuda.lt...roduct=HLL/C742
gaila, mano siena, kur noreciau pastatyt, trumpesne, nei jos ilgis
Atsakyti
QUOTE(daffni @ 2012 09 06, 17:26)
as tiesa sakant taip ir darau:)))
Nea, tokia man netinka.
plocio man reik 150 cm, gylis max 50 cm, aukstis manau ~90 cm. Va teip va.
Is pradziu zejau tokio stiliaus indauja, bet MB bijo aukstos, sako nereik ir viskas.
Nors man gal visai ir nieko.
hm, gal reik paieskot ar turiu to kampo kur noriu det foto, tada bus aiskiau.

Mh, o ne paprasčiau pagamint tokį norimą baldą pas tuos baldžius, kurie darė virtuvinį? Ar čia ta komodėlė neturi susišaukti su virtuvės zona? ax.gif
Nu, ta ikėjinė labai jau "pigi" jūsų namučiams 4u.gif Nu, nebent natūroje ji atrodo penkiskart geriau blush2.gif
Esu mačius kažkokių panašių išmatavimų, bet uždarą labiau ąžuolinę, naują, skelbiu, berods, puslapyje, bet senokai.. Bet gal geriau pasigaminti baldą, kuris jums tiks ir patiks ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tyli upė: 06 rugsėjo 2012 - 16:03
QUOTE(dea @ 2012 09 06, 13:05)
ir dar klausimas, jei deciau antikvarine spintute, komodele po kriaukle-tai kas ja impregnuotu ir ar tai imanoma? pati nenusimanau....restauratoriai tai padaro? ar siaip uzsakineti tada pas baldzius kazkoki klasikini balda-komoda

Toje nuotraukoje, kur tu idejai su antikvarine spintute, ji ir yra impregnuota. Dizainere kuri irenge sita interjera turi kazkokia firma, kuri uzsiima panasiais dalykais, gali parasyti ir paklausti. As kazkada jai rasiau del kitko, tai labai maloniai atsake.

Va radau kaip vadinasi, galiu ir pareklamuoti: www.ilana.lt
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2012 09 06, 15:40)
man tokia visai nieko, nors aukstoka, bet, i auksti vietos tai yra, svarbu, kad per ploti tiktu 4u.gif

Šita labai primena tarybiniais laikais stovėjusias felčeriniuose punktuose spinteles vaistams ir visokioms med. priemonėms susidėti. Tik jų rėmas, jei neklystu, metalinis būdavo.
Atsiprašau, kad taip įšokau su komentaru ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

gal patarsit, kadangi pati neapsisprendžiu ko norėt doh.gif atėjo laikas apie turėklus galvot bet nežinau ar medinius rinktis, ar kaltinius. Laiptai yra svetainės dalis. Jei dėt medinius, tai man labai jau vertikaliai viskas gaunas. Gal geriau kaltiniai su kokiu įstrižu raštu kad sušvelninti tą kolonų vertikalumą. Gal turit kokių minčių dėl tų kolonų blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Daffni - man irgi Ikejine komodele popraste, ypac kai mums zinomas tavo sodybeles interjeras.
Tinkamesne tiek spalviskai, tiek stilistiskai, manyciau butu sita:
http://www.ebaldai.l...ct/indauja/1629

Dea - tamsesniu duru ir baltu apvadu variantas labai galimas, tik labai svarbi siuo atveju butu sienu ir grindu spalva! Del pacios vonios stilistikos - orientuokis i tai, koks interjeras bus kitose erdvese. Ar daug senoviniu baldu ten zadi ivesti? O juos tinkamai parinkti bei suderinti yra ne toks ir paprastas reikalas.

Kristal - grazi erdve ir "mediniu pagaliuku" as cia tikrai nematau smile.gif
Kas ir kaip numatyta delioti erdveje priesais laiptus? Koks ir kur laiptines apsvietimas? lens.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 06 rugsėjo 2012 - 21:22
QUOTE(mamagabi @ 2012 09 06, 22:01)
Daffni - man irgi Ikejine komodele popraste, ypac kai mums zinomas tavo sodybeles interjeras.
Tinkamesne tiek spalviskai, tiek stilistiskai, manyciau butu sita:
http://www.ebaldai.l...ct/indauja/1629

Hm, kiek zinau pas ja jau nera sitos komodos g.gif einu rasyt laisko.
nes man jinai patinka, bet as buvau sandely, tai berods jau buvo parduota.
Atsakyti
Geriau jau nebutu blush2.gif ,nes ir si mano galva popraste ax.gif (jei bus laiko ryt paziurinesiu pavyzdeliu)
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2012 09 06, 23:01)

Kristal - grazi erdve ir "mediniu pagaliuku" as cia tikrai nematau smile.gif
Kas ir kaip numatyta delioti erdveje priesais laiptus? Koks ir kur laiptines apsvietimas? lens.gif

bigsmile.gif blush2.gif o ką matot blush2.gif blush2.gif

prieš laiptus kur matyti statybinės medžiagos bus valgomojo stalas statmenai laiptų atžvilgiu (matosi viršuj laidas apšvietimo ax.gif ) dešinėje pusėje kur durys, ten įėjimas iš tambūro ir prie tos sienos planuoju komodą platesnę o virš jos veidrodį horizontalų ax.gif laiptų apšvietimas numatytas sieninis penki šviestuvai lyg 180-190 cm aukštyje pakopų atžvilgiu plius II a. yra langas. Šviestuvų norėčiau kažko panašaus tik su gaubteliais ax.gif

user posted image

ryt įkelsiu porą kitų tos erdvės foto, pasirodo šitam PC neturiu blush2.gif
Atsakyti