QUOTE(Subjektyvi @ 2012 07 03, 10:44)
Kartą susipažinau su tokiu pedantu, iki šiol pamenu kaip vaikščiojantį pedantizmo įsikūnijimą. Jo automobilio kilimėliai buvo baltos spalvos ir kad neišsiteptų, lipant reikėjo pėdas dėti ant sugertukų, servetėlių, o po to tik ant tų kilimėlių
V.ž. galite įsivaizduoti kitus momentus. Ir sutikau jį tik kelis kartus, paskutiniu lašu tapo jo replika, tokia chamiška, apie mano nevykusį mankiūrą
kad nagai ne tos formos ir lako nėra. Nors apskritai spalvingo manikiūro tuomet nedariau, nes profesija specifinė. Na galvoju ppc, dar tie kilimėliai, visur su skudurėliu trina trina, o kas bus toliau?

Na jei vyras pedantas,tai kaip mirtis uz kampo.

Ieškojau panašios temos. Aš tai galvoju, kad teisingiau pasakyti turbūt nebebūtų galima
Mažos nesutampančios smulkmenos tikrai gali džiuginti ir suteikti santykiams prieskonio. Bet neįsivaizduoju žmonių, kurių vertybės kardinaliai skiriasi, kuriančių laimingą ateitį kartu. Pavyzdžiui tada, kai vienas nori šeimos, o kitas / kita sako, kad niekada neves /netekės. Arba vienas nori vaikų, kitas nekenčia. Arba vienas religinis fanatikas, o kitas visiškas ateistas 
Kas kita yra charakterių skirtumai ar pomėgiai, jeigu abu poroje sugeba būti tolerantiški, o kartais nusileisti ir pradžiuginti antrą pusę, padaryti kompromisą

Kas kita yra charakterių skirtumai ar pomėgiai, jeigu abu poroje sugeba būti tolerantiški, o kartais nusileisti ir pradžiuginti antrą pusę, padaryti kompromisą

Nusileidinet ir ieskot kompromisu kiekviena diena vargina, bet kaip dauguma sake, skirtumai prideda prieskoniu, bet viskam yra ribos. Man labai sunku surast kazka bendro su vaikinu, dabar jis nama remontuoja, as noriu spalvoto ir linksmo interjero, o jis nori viska baltai isdazyt... fu.
ir dar aki pagalvoji, kiek valgyt tai reiktu, net bloga pasidaro. o jis prie buities isvis nieko neprisideda, apart remonto. ir gincijames del stiliaus, dizaino ir spalvu. jis nori miske, as noriu dideliam mieste gyvent. nera lengva taip. ir nelinksma kartais. Kitas pavyzdys mano giminaiciai, beveik 30 metu kartu, jokiu skyrybu - skoniai sutampa, gyvena miske, norejo trobeles abu - turi. Norejo gyvuliu - turi. Gal pomegiai kai kurie skirias, kad jis megsta zvejot, pirtelej pasedet, o ji megsta prie teliko kartais pasedet, pamegzt ir pan. Ir charakteriai panasoki - abu pozityvus, smaikstus. Maniskis labai vulgarius komentarus meto, o as santuri, bet megstanti pajuokaut paprastai. O siaip jei yra viena jungtis geras seksas, tai reiskia, kad niekas daugiau ir nesieja. Reikia kazka daryt su santykiais. Cia bobiniai ziurnalai praplove galvas, ale seksas vaikinams pats svarbiausias dalykas ir pan. Tai mergaites galvoja, va busiu kaip pupyte grazi ir pasiskaitinesiu apie kamasutra ir uzteks. Neuzteks, turi but veikli, idomi, su tikslais, nuomone ir pan.