Įkraunama...
Įkraunama...

Dienos sentencijos

Ir kiekvieną karčią dieną tarsiu:
... Nuo rytojaus būsiu liūdnas.
Šiandien ne.
Atsakyti
Mano akys - liūdesio jūra, meilė - mano valtis,
Plunksna - mano irklas. Ir taip ieškau salos.
Atsakyti
Kai per ilgai lauki, džiaugsmas pavirsta lyg ir liūdesiu.
(K. Paustovskis)

Sakoma, kad didžiausi pasaulio įvykiai vyksta žmogaus mintyse. Mintyse, ir tik mintyse padaromos pačios didžiausios pasaulio nuodėmės.
(Oskaras Vaildas)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brita33: 27 liepos 2012 - 17:50
Vienas žiupsnelis žvaigždžių... Du gabalėliai svajonių...
Atsakyti
Laikui bėgant pavargsi tiestis tų žmonių link, kurie nepadaro nė žingsnio, kad tave pasitiktų…
Atsakyti
Jeigu tavo mergina patinka kitiems vyrams - tai ne proga pavydėti . Tai proga didžiuotis , nes tavo rankose kažkieno svajonė !
Atsakyti
Moterys? Jos panašios į kulverstukus: jos simpatiškos, mielos, minkštos, myli ausimis, o gyvena su kažkokiais krokodilais... smoke.gif
Atsakyti
Kiekvieną naktį aš tave sapnuoju. Nors neseniai tik pažinau Tave ! Kiekvieną naktį lūpas išbučiuoju, Bet gaila, kad tiktai sapne...

Tos ilgos naktys be mėnulio, Padangėj pilna debesų Ir niekada aš netikėjau, Kad be tavęs man bus taip sunku...

Meilė – nelyginant medis: ji išauga pati, giliai suleidžia šaknis į mūsų būtybę ir neretai žaliuoja ir žydi net mūsų širdies griuvėsiuose. V.Hugo
Atsakyti
Būti dosniam reiškia duoti daugiau negu gali, būti išdidžiam reiškia imti mažiau, negu tau reikia.
(D. Džebranas)
Atsakyti
šiokiadieniais mes nelabai vykusiai naudojame dorovę .Sekmadieniais jai visada reikia remonto.

Markas Tvenas
Atsakyti

Ne piniguose laimė. Laimė - kai jie nesibaigia smile.gif
Atsakyti
I always wonder why birds stay in the same place when they can fly anywhere on the earth. Then I ask myself the same question.
(vertimas daugmaž toks: Visada stebiuosi, kodėl paukščiai lieka toje pačioje vietoje, kai gali nuskristi į bet kurią pasaulio vietą. Tada užduodu sau tą patį klausimą)

Atsakyti