Ir kiekvieną karčią dieną tarsiu:
... Nuo rytojaus būsiu liūdnas.
Šiandien ne.
Mano akys - liūdesio jūra, meilė - mano valtis,
Plunksna - mano irklas. Ir taip ieškau salos.
Plunksna - mano irklas. Ir taip ieškau salos.
Kai per ilgai lauki, džiaugsmas pavirsta lyg ir liūdesiu.
(K. Paustovskis)
Sakoma, kad didžiausi pasaulio įvykiai vyksta žmogaus mintyse. Mintyse, ir tik mintyse padaromos pačios didžiausios pasaulio nuodėmės.
(Oskaras Vaildas)
(K. Paustovskis)
Sakoma, kad didžiausi pasaulio įvykiai vyksta žmogaus mintyse. Mintyse, ir tik mintyse padaromos pačios didžiausios pasaulio nuodėmės.
(Oskaras Vaildas)
Vienas žiupsnelis žvaigždžių... Du gabalėliai svajonių...
Jeigu tavo mergina patinka kitiems vyrams - tai ne proga pavydėti . Tai proga didžiuotis , nes tavo rankose kažkieno svajonė !
Kiekvieną naktį aš tave sapnuoju. Nors neseniai tik pažinau Tave ! Kiekvieną naktį lūpas išbučiuoju, Bet gaila, kad tiktai sapne...
Tos ilgos naktys be mėnulio, Padangėj pilna debesų Ir niekada aš netikėjau, Kad be tavęs man bus taip sunku...
Meilė nelyginant medis: ji išauga pati, giliai suleidžia šaknis į mūsų būtybę ir neretai žaliuoja ir žydi net mūsų širdies griuvėsiuose. V.Hugo
Tos ilgos naktys be mėnulio, Padangėj pilna debesų Ir niekada aš netikėjau, Kad be tavęs man bus taip sunku...
Meilė nelyginant medis: ji išauga pati, giliai suleidžia šaknis į mūsų būtybę ir neretai žaliuoja ir žydi net mūsų širdies griuvėsiuose. V.Hugo
Būti dosniam reiškia duoti daugiau negu gali, būti išdidžiam reiškia imti mažiau, negu tau reikia.
(D. Džebranas)
(D. Džebranas)
šiokiadieniais mes nelabai vykusiai naudojame dorovę .Sekmadieniais jai visada reikia remonto.
Markas Tvenas
Markas Tvenas
Ne piniguose laimė. Laimė - kai jie nesibaigia

I always wonder why birds stay in the same place when they can fly anywhere on the earth. Then I ask myself the same question.
(vertimas daugmaž toks: Visada stebiuosi, kodėl paukščiai lieka toje pačioje vietoje, kai gali nuskristi į bet kurią pasaulio vietą. Tada užduodu sau tą patį klausimą)
(vertimas daugmaž toks: Visada stebiuosi, kodėl paukščiai lieka toje pačioje vietoje, kai gali nuskristi į bet kurią pasaulio vietą. Tada užduodu sau tą patį klausimą)