Įkraunama...
Įkraunama...

Dienos sentencijos

Žinoti, kad esi mylimas ir girdėti tai sakant - štai stebuklingas vaistas prieš žiaurumą, pyktį ir sąmyšį.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2012 08 16, 19:48)
Kai sakai: gyveni - gyveni kaip unikali, nepakartojama, nepakeičiama, individuali būtybė, - kitą kartą pats savęs paklausi: o kuo jau toks unikalus, nepakartojamas tas tavo gyvenimas? Kai pabandai atlikti elementariausią mintinį eksperimentą - pašalinti atsitiktinius žmones, kasdienius darbelius, nieko nereiškiančius pokalbius, beviltiškus susitikimus, absurdiškus susižavėjimus ir pasikartojančius įvykius, - kas tokio unikalaus lieka tavo gyvenime?
Liutauras Degėsys

clap.gif Tikriausiai unikalumas ir slypi paprastume mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš nesu pranašesnio intelekto ar nepriekaištingos išvaizdos. Aš nemoku užkerėti kambario ar nubėgti mylios greičiau nei per šešias minutes. Aš pasiekiau, ko siekiau, nes, kai visi ėjo miegoti, aš dirbau.
Greg Evans

Neleiskite girtis tam, kuris dedasi šarvus, nes kovą užbaigia tas, kuris juos nusiima.
Henry Wadsworth Longfellow
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Modita: 17 rugpjūčio 2012 - 08:03
Жаль, что жизнь нельзя отфотошопить....... обрезать грусть, нарисовать счастье, замазать одиночество и сделать любовь поярче

Nelabai tiksliai, bet vertalas "Gaila, kad gyvenimo negalima "pafotošopinti".. apipjaustyti liūdesio, nupiešti laimės, užtepti (užteplioti) vienatvės ir meilės padaryti ryškesne".
Atsakyti
.... Kai vienos durys užsidaro, kitos atsidaro; bet dažnai mes taip ilgai ir su gailesčiu žvelgiame į uždarytas duris, kad nematome tų, kurios atsidarė........

(Alexander Graham Bell)
Atsakyti
Dievas niekuomet iš naujo neatveria tų pačių, jau uždarytų, durų. Jis atveria kitas duris, bet primena mums, kad būta durų, kurias uždarėme - durų, kurių nereikėjo uždaryti.
Oswald Chambers
Atsakyti
Kas yra ištikimybė? Jausmas, kad man priklauso kūnas ir siela, kurie nėra mano?
Coelho Paulo Zahiras
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2012 08 17, 09:29)
.... Kai vienos durys užsidaro, kitos atsidaro; bet dažnai mes taip ilgai ir su gailesčiu žvelgiame į uždarytas duris, kad nematome tų, kurios atsidarė........

(Alexander Graham Bell)

Tiesa!
Atsakyti
Dažna Meilės kliūtis yra ta, kad mums trūksta drąsos peržengti praeities akmenis ir dabarties abejones.
Atsakyti
QUOTE(brita33 @ 2012 08 17, 21:18)
Dažna Meilės kliūtis yra ta, kad mums trūksta drąsos peržengti praeities akmenis ir dabarties abejones.

tikra tiesa thumbup.gif
Atsakyti
"Meilės pradžia ir pabaiga panašios, susitikus trūksta žodžių" A. de Sent - Egziuperi
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2012 08 16, 14:31)
Stresą įveikti galima dviem žingsniais. Pirma, nesijaudinkite dėl smulkmenų. Antra, prisiminkite, kad viskas yra smulkmenos.
/Anthony Robbins/

Jei nepyksite įsidėsiu į parašą. blush2.gif
Atsakyti