Įkraunama...
Įkraunama...

Dienos sentencijos

Kai aš žiūriu į saulę matau tave, kai žiūriu į mėnulį, matau tave, kai žiūriu į jūrą matau tave... Gal gali pasitraukti? biggrin.gif
Atsakyti
Meilė į mūsų širdį patenka per mūsų akis. Akys yra meilės vartai. Neįmanoma mylėti to, ko tu niekada nesi matęs. Mirtingojo meilės ribos sutampa su jo regėjimo ribomis. Todėl tavo būtis ten, kur tavo akių šviesa. Regėti, mylėti, būti – ar tai ne tas pat? Negalima būti nemylint, negalima mylėti neregint, vadinasi, negalima būti neregint. Akys yra ne tik meilės, bet ir būties prieglobstis.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2012 07 01, 12:45)
''Grįžti namo, išsiverdi kavos, atsisėdi į fotelį, o aplink tokia tyla… ir kiekvienas sau išsirenka, kas tai: vienatvė ar laisvė''

Taikliai pasakyta
Atsakyti
''Kalbate man už nugaros? Reiškia aš priekyje!.. Aptarinėjate mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis už jūsų!.. Stengiatės įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydite! Tęskite taip ir toliau!....Ir man visiškai vienodai, ką apie mane galvojate - nes aš apie jus visiškai negalvoju...''

Poilsis nėra tinginiavimas. Vasarą gulėti žolėje besiklausant vandens čiurlenimo ar stebėti plaukiančius debesis visai nėra laiko švaistymas.

/............../
Atsakyti

Jei duosi vyrui žuvį, jis bus sotus visą dieną, o jei išmokysi žvejoti, visą dieną būsi laisva. biggrin.gif
Atsakyti
''Kai sudūžta širtis, nesigirdi jokio garso. Atrodo, jog tą akimirką turėtų gausti visi pasaulio varpai, riaumoti lokiai, trenkti žaibas, tačiau nesigirdi nei vieno garso. Todėl ir yra taip skaudu.''

Atsakyti
Briaunota stiklinė
mėlynas liūdesio angelas
oranžinis nerimo angelas
žalsvas tikėjimo angelas
juodas pavydo
o aš vargšas bespalvis
ir net ne angelas

[Grajauskas, Gintaras. Atsiskyrėlio atostogos: Eilėraščiai. – Vilnius: LRS leidykla, 1996.]
Atsakyti
" Daugelis zmoniu zino, ka jiems gyvenime reikia daryti, taciau to niekada nedaro"
Atsakyti
QUOTE(Grasilė @ 2012 06 28, 16:36)
Imant prisipildo saujos, duodant – širdis.

drinks_cheers.gif wub.gif

Nuo kiekvieno tavo džiaugsmo žemė pralinksmėja su tavim.
Atsakyti
Visi turi progą pabūti "ant bangos", bet ne visi ant jos ilgai išsilaiko - nes vieni sugeba susikurti savo bangą patys, o kiti laikinai iškyla ant svetimos.

[Nijolė Oželytė]
Atsakyti
''Laikas prabėgo, o aš taip ir nesutikau gražesnių akių, saldesnių lūpų, stipresnių rankų ir nuoširdesnės šypsenos..''
/............./
Atsakyti
Pirmą kartą įsimylėjusios moterys myli savo mylimuosius, o vėliau — myli meilę. /Francois, Duc de La Rochefoucauld/
Atsakyti