Įkraunama...
Įkraunama...

Wizzair

QUOTE(Laisvė @ 2012 07 11, 18:25)
Į Stavangerį  mirksiukas.gif

aaa, nepakeliui:)
Atsakyti
sveikos 4u.gif turiu beda uzsakinedama bilietus pervedziau 5lt mazesne suma doh.gif nzn kaip man cia susisuko blush2.gif kaip dabar elgtis pervest likuti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jolitad @ 2012 07 11, 21:33)
Sveiki. gal kas atsakys i mano klausima, sunus nusipirko bilieta su registracija oro uoste, biliete matosi kad uz tai mokejo 25 litus, bet kaip as suprantu, tai oro uoste teks dar papildomai moketi?

Tai jeigu jau už tai sumokėjo, neturėtų mokėti papildomai.
Bent jau yra patvirtinti skirtingi įkainiai, vienoki užsakant registraciją oro uoste iš anksto svetainėje, kitoki mokami nuvykus.
Atsakyti
Tai kaip su tuo rankiniu bagažu didesniu? ar nereiks moketi papildomai po 10 eur?
Įdėtame straipsnyje minima nuo rugpjūčio 1 d. ir tam tikri skrydžiai, bet wizzair puslapyje aš nieko nerandu apie tai - tik pateikta, kad didesni moka ir viskas.
Tai kaip yra iš tikro? g.gif

Ir dėl mokamo bagažo: supratau, kad galima įsinešti vieną lagaminą iki 32 kg, ar taip?
Ir ar galima dėti šampūnus, dušo žele į check' bagažą? nes kažkodėl rašo, kad "liquid" negalima dėti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TomaKa: 12 liepos 2012 - 07:55
QUOTE(TomaKa @ 2012 07 12, 08:53)
Tai kaip su tuo rankiniu bagažu didesniu? ar nereiks moketi papildomai po 10 eur?
Įdėtame straipsnyje minima nuo rugpjūčio 1 d. ir tam tikri skrydžiai, bet wizzair puslapyje aš nieko nerandu apie tai - tik pateikta, kad didesni moka ir viskas.
Tai kaip yra iš tikro? g.gif

Raso ir svetaineje ir vakar dienos Delfi:
http://wizzair.com/e...s/news#wizen119
O jei pasiteisins skrydziui i Katovicus,tai bus ivesta visiems skrydziams veliau.Kol kas skrydziams is/i LT neaktualu.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Tikiuosi galesite atsakyti. Dar niekada neteko skristi lektuvu, bet isskrendu jau po kleiu savaiciu. Tik iskilo klausimas, ar galima registruotame bagaze veztis kveplu buteliuka? Jei taip, ar yra normuotas kiekis, ml ir pan?
Atsakyti
QUOTE(Inguteliute @ 2012 07 12, 20:59)
iskilo klausimas, ar galima registruotame bagaze veztis kveplu buteliuka? Jei taip, ar yra normuotas kiekis, ml ir pan?

galima,registruotame bagaze buteliuko dydziui apribojimu nera.
Atsakyti
Aciu uz atsakyma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SKAISTES mama @ 2012 07 11, 22:10)
sveikos 4u.gif  turiu beda uzsakinedama bilietus pervedziau 5lt mazesne suma doh.gif nzn kaip man cia susisuko blush2.gif kaip dabar elgtis pervest likuti? g.gif

Patariu paskambint jiems ir pasitart ka daryt. Nes gali buti kad pinigai jum atgal griz...
Atsakyti
,,Registracijos internetu paslauga galima naudotis likus nuo 7 dienų iki 3 valandų iki tvarkaraštyje nurodytos skrydžio pradžios. "

Radau toki sakinuka ju psl. As jau sumokejau, gavau patvirtinima, kad sumoketa i el.p. su skrydzio data laiku, vardais...Busena i ,,patvirtinta" taip pat jau pasikeite. Rinkausi nemokama registracija internetu.

Tai ka man dar reikes padaryti? Likus 7d. kazka internete dar suvesti? O kur?
Atsakyti
QUOTE(Skipele @ 2012 07 16, 12:03)
,,Registracijos internetu paslauga galima naudotis likus nuo 7 dienų iki 3 valandų iki tvarkaraštyje nurodytos skrydžio pradžios. "

Radau toki sakinuka ju psl. As jau sumokejau, gavau patvirtinima, kad sumoketa i el.p. su skrydzio data laiku, vardais...Busena i ,,patvirtinta" taip pat jau pasikeite. Rinkausi nemokama registracija internetu.

Tai ka man dar reikes padaryti? Likus 7d. kazka internete dar suvesti? O kur?

Kai liks 7 d. iki skrydžio reiks padaryti Check in va čia:
CHECK IN
suvesi asmens tapatybės ar paso duomenis ir atsispausdinsi bilietą
Atsakyti
Gal kam yra buvę ar tiesiog numanote, kodėl pasirenkant skirtingą keleivių skaičių keičiasi ir bilietų kainos, pvz., skrydžiui į Paryžių kitų metų vasarį? Gal žinote, kaip nustatyti, kad kaina 4 keleiviams būtų tokia pati, kaip ir pasirenkant 2 keleivius?
Dėkui!
Atsakyti