Įkraunama...
Įkraunama...

Wizzair

mergaites, as su klausimeliu blush2.gif

bilietus uzisakiau senu senoej, bet be priority boradingo.

jei as uzsisakysiu priority sakykim pirmadieni, tai ar galesiu iskart ta pacia diena online check-in daryt? skrydis jau antradieni g.gif

kazkaip anksciu su ryanair skrisdavom ir iskart uz priority mokedavom, o kaip dabar, jei bilietai apmoketi anksciau?

aciu 4u.gif
Atsakyti
sveikos, noriu savo pupuliui nupirkti lagaminą iš TRUNKI
user posted image

Tik jų išmatavimai vienoje pusėje 0,5 cm. per daug 46 x 20.5 x 31.. bijau, kad prisikabinti gali, nors aplamai jie mažesni už reikalaujamus..

Gal matėt kada, kad prie jų prisikabintų?
Atsakyti
Na va, priority nusipirkau, check-in padariau.
Beliko susipakuoti viska ryt (na LT laiku jau siandien biggrin.gif) ir laukt skrydzio smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LOCKETS: 23 liepos 2012 - 00:43
QUOTE(LOCKETS @ 2012 07 23, 00:43)
Na va, priority nusipirkau, check-in padariau.
Beliko susipakuoti viska ryt (na LT laiku jau siandien biggrin.gif) ir laukt skrydzio smile.gif

Kadangi niekas neatsake i mano klausima, o laikas spaudzia blush2.gif , gal galetumete pasakyti ar ant atsispausdintos korteles yra pas jus parasytas passposrt exp. data? As suvedziau, bet kai atsispausdinau toje vietoje bruksnelis doh.gif Niekaip nesuprantu, tikiuosi nekils del to problemu
Atsakyti
QUOTE(Inguteliute @ 2012 07 23, 17:58)
Kadangi niekas neatsake i mano klausima, o laikas spaudzia  blush2.gif , gal galetumete pasakyti ar ant atsispausdintos korteles yra pas jus parasytas passposrt exp. data? As suvedziau, bet kai atsispausdinau toje vietoje bruksnelis  doh.gif Niekaip nesuprantu, tikiuosi nekils del to problemu

Pas mane buvo taip:
BOARDING CARD PASSENGER COPY
Pilietybė: LT
Paso / nacionalinės tapatybės kortelės Nr.: xxxxxxx
Paso / nacionalinės tapatybės kortelės galiojimo pabaiga 27/11/2014
Atsakyti
QUOTE(Garmina @ 2012 07 24, 14:58)
Pas mane buvo taip:
BOARDING CARD PASSENGER COPY
Pilietybė: LT
Paso / nacionalinės tapatybės kortelės Nr.: xxxxxxx
Paso / nacionalinės tapatybės kortelės galiojimo pabaiga 27/11/2014

Niekaip nesuprantu, kodel pas mane neraso galiojimo pabaigos datos doh.gif Ivest ivedziau,o nera. Na tikekimes nebus problemu.
Atsakyti
QUOTE(Inguteliute @ 2012 07 24, 16:08)
Niekaip nesuprantu, kodel pas mane neraso galiojimo pabaigos datos  doh.gif  Ivest ivedziau,o nera. Na tikekimes nebus problemu.

neturetu buti problemu, nes juk pasa gyvai rodysi, ir jame bus parasyta galiojimo data smile.gif svarbu kad check-in pasidarei smile.gif
sekmes kelioneje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(arilina @ 2012 07 24, 22:56)
neturetu buti problemu, nes juk pasa gyvai rodysi, ir jame bus parasyta galiojimo data smile.gif svarbu kad check-in pasidarei smile.gif
sekmes kelioneje smile.gif

Dekui 4u.gif Issiaiskinau vienam forume kad dabar per check in jau ir nebepraso dokumento duomenu, tai gal pataikiau ant ribos ir gavosi, nei lupta nei skusta biggrin.gif Puse info yra, o puses nera blink.gif
Atsakyti
Dar vienas klausimas, skrendu pirma kart, tad gal galesite apsviesti, kur reikia priduoti registruota bagaza Vilniaus oro uoste?
Atsakyti
QUOTE(Inguteliute @ 2012 07 25, 14:38)
Dar vienas klausimas, skrendu pirma kart, tad gal galesite apsviesti, kur reikia priduoti registruota bagaza Vilniaus oro uoste?

ten kur registruojies skrydziui. atvaziuosi. paziuresi ekrane kur prisiregistruot, ten ir bagaza atiduosi:)

mes jau grizom. gailiuosi , kad neemiau nromalaus didelio sportinio vezimo, o tik sketuka. visi vare su dar didesniais ir bedu nemate:) maniskiui beje virs 2 metu. kitu vaikam buvo ir beveik 4:)su vezimu ejo, net zodzio nesake.
Atsakyti
Pagelbėkit:
blush2.gif
Current status:
Confirmed

tai yra rezervuota? Ar man dar laukti patvirtinimo ar krauti galiu lagaminus, po nesėkmės su Ryanair bilietais (pirkau per tarpininkus, ir neva pabrango, o pranešė likus dviem sav iki kelionės) jau panikuoju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2012 07 27, 09:18)
Pagelbėkit:
blush2.gif
Current status:
Confirmed

tai yra rezervuota? Ar man dar laukti patvirtinimo ar krauti galiu lagaminus, po nesėkmės su Ryanair bilietais (pirkau per tarpininkus, ir neva pabrango, o pranešė likus dviem sav iki kelionės) jau panikuoju  doh.gif

Confirmed tai patvirtinta. thumbup.gif drinks_cheers.gif

O kuo mokėjot, banko kortele ar pavedimu?

Likus 7 dienom iki skrydžio nepamirškit užsičekinti ir įlaipinimo lapus atsispausdinti.
Atsakyti