Įkraunama...
Įkraunama...

Wizzair

Jei skrydis is UK atsaukiamas del blogu oro salygu, ar pinigai bus grazinami? ir kur kreiptis?
Atsakyti
QUOTE(Riko @ 2013 01 19, 22:36)
Šiandien man tas pats klausimas iškilo, kai norėjau primokėti už "didelį" bagažą. Patį skrydį pirkome iš Happy Fly. Tačiau nepavyko Wizzair puslapyje nei primokėti, nei užsiregistruoti internetu. Dėl registracijos, tai tik rytoj bus 14 dienų, todėl nepavyko. Bet ar tai bus mokama, ar būtų mokama registruojantis oro uoste nežinau.

Na va, grizom, viskas buvo gerai, mums moketi nereikejo, nes pirkom per tarpininkus, bet del bagazo tai nezinau, nes mes tik su kuprinem buvom
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2013 01 21, 18:45)
Jei skrydis is UK atsaukiamas del blogu oro salygu, ar pinigai bus grazinami? ir kur kreiptis?

Mačiau Wizzair puslapyje atsirado nauja galimybė - užpildyti skundo (pretenzijos) on-line formą https://wizzair.com/lt-LT/Claims, joje viena iš temų - skrydžio atšaukimas dėl oro problemų. Tai bandyčiau pildyti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kenzo26: 21 sausio 2013 - 20:33
Ką reiškia ?Wizzair" - 'Mažas orlaivio salono krepšys"? g.gif , gal čia tas pats rankinis bagažas?
Atsakyti
Taip, cia mazas rankinis bagazas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(...little mary... @ 2013 01 26, 08:40)
Taip, cia mazas rankinis bagazas  smile.gif

Gal dar paminekim, kad jo dydis - kuprine. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lineikė @ 2013 01 26, 10:13)
Ką reiškia ?Wizzair"  - 'Mažas orlaivio salono krepšys"? g.gif , gal čia tas pats rankinis bagažas?

1.Mažas orlaivio salono krepšys:
Jei jūsų orlaivio salono bagažo dydis yra 42x32x25cm arba mažesnis, jūs galite jį pasiimti į saloną nemokamai. Jis privalo tilpti po keleivio sėdyne priešais jus.
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2013 01 26, 13:49)
Jei jūsų orlaivio salono bagažo dydis yra 42x32x25cm arba mažesnis, jūs galite jį pasiimti į saloną nemokamai. Jis privalo tilpti po keleivio sėdyne priešais jus.

ačiū, visoms atsakiusios, dar vienas klausimas- darau pavedimą internetu, sakykit, o kur reikia įrašyti tą patvirtinimo kodą,rašo, kad kur yra 6 zenklai), ta prasme mokėjimo pavedime gal į skiltį -"Mokėjimų paskirtis"
Čia iš wizzair:
:Atlikdami banko pavedimà, pirmajame pastabos lauke nurodykite 6 raðmenø rezervavimo patvirtinimo kodà (tik ðiuos 6 raðmenis). Jei yra kitø pastabø laukø, nurodykite pirmojo registracijos keleivio vardà ir pavardæ. Jei yra tik vienas pastabos laukas, áveskite TIK patvirtinimo kodà. Jei á pastabos laukà ávesta informacija nesutaps su uþsakymo informacija, negalësime identifikuosi rezervavimo ir jis bus atðaukta.
Atsakyti
QUOTE(Lineikė @ 2013 01 26, 13:59)
ačiū, visoms atsakiusios, dar vienas klausimas- darau pavedimą internetu, sakykit, o kur reikia įrašyti tą patvirtinimo kodą,rašo, kad kur yra 6 zenklai), ta prasme mokėjimo pavedime gal į skiltį  -"Mokėjimų paskirtis"

Taip, prie mokėjimo paskirties. aš kai dariau pavedimą,tai dar ir prie įmokos kodo jį įrašiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolyte @ 2013 01 26, 13:00)
Gal dar paminekim, kad jo dydis - kuprine.  ax.gif

Na, man i ta kuprine (maniske dar mazesniu matmenu) puikiai tepa fotoaparatas su visais priedais ir savo "tasyte", atsarginiai dvieju vaikuciu pilni rubuku komplektukai, pora geru vaikisku knygu, aisku, pinigine, dokumentai, du vaikiski buteliukai su vandeniu, vaisiu ar sausainiu. Tai man ir uztenka irnesakyk.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nesipainiokim.

2.Didelis orlaivio salono bagažas:
Jei jūsų orlaivio salono bagažas yra didesnis už mažą orlaivio salono krepšį, tačiau neviršija 56 x 45 x 25 cm, jūs galite jį pasiimti į orlaivio saloną už 35 LTL mokestį (nuo rudens) Jis privalo tilpti viršutiniame salono bagažo skyriuje. Jūs privalote be pagalbos galėti jį padėti viršutiniame salono bagažo skyriuje.
Papildyta:
QUOTE(...little mary... @ 2013 01 26, 16:14)
Na, man i ta kuprine (maniske dar mazesniu matmenu) puikiai tepa fotoaparatas su visais priedais ir savo "tasyte", atsarginiai dvieju vaikuciu pilni rubuku komplektukai, pora geru vaikisku knygu, aisku, pinigine, dokumentai, du vaikiski buteliukai su vandeniu, vaisiu ar sausainiu. Tai man ir uztenka irnesakyk.gif  biggrin.gif

Buvo klausiama apie mažą krepšį, o jus turbūt pasakojate apie didelį. Fotoaparatas su priedais nelygu fotoaparatui ir t.t.
Atsakyti
schmoll.gif schmoll.gif Ne, ne, aš kalbu apie mažąjį rankinį bagažą ax.gif Nes skraidau su dviem mažais, o teturiu tik dvi rankas, tai kur dar čia man su dideliu tampytis karsta.gif (o fotoaparatas didokas, veidrodinis ir su pakankamu objektyvu)
Pas mus neseniai į svečius draugai skrido, tai jie jau sąžiningai išsimatavo savo "tašioką" - ėmė būtent mažąjį rankinį, tai aš net nustebau pamačius, kad jis ne taip baisiai ir mažas g.gif Nors čia vėlgi priklauso nuo to, ką vežiesi su savimi - aš visad turiu registruoto bagažo pora lagaminų, tai man didelis rankinis ir nebūtinas blush2.gif O vat jei skrendi be bagažo, tik su rankiniu, tai, tikrai, manau, kad mažasis orlaivio krepšys bus mažokas ax.gif
Atsakyti