QUOTE(NeTaRa @ 2012 06 28, 11:57)
O nenoretum pabandyti susitapatinti su marcios pozicija?
Isteki uz vyro, susilaukiat vaiko, jis turi puse namo, imates ji tvarkyti, imi kredita, stengiesi, o jo giminaiciai tave smeizia, barakudina, dar ir "nuostabioji" anyta nepamirsta karts nuo karto tavo namuose revizijas padaryti ect. Sedetum ir akim klapsetum?
Dvi atskiros seimos, atskiri gyvenimai. Niekas niekam nereguliuoja ir fsio. Taip turetu buti. O bet deja yra kitaip, taciau nieko neigiamo is marcios puses nematau, nu tikrai neizvelgiu... kas blogai kad ji nori tureti apsiltinta vonia, wc ir kitus patogumus? O gal ji turi eit i lauko wc, nes tokia tatai anytos tvarka. Nejuokinkit. Kas kazin tom anytom pasturgalius valo kai pacios nebepajegia, greiciausiai marcios, jei dukru neturi. Bet sioji kazin ar imsis tokios "garbes"...na ir gerai, kaip pasiklosi, taip issimiegosi.
Nu JABYTUTE ,JADRIONA MAT, KOŽKIN KOT.Taigi ja barakuda ir pradejo vadinti ,kai ta nepasitarus su uosviais tiesiu taikymu nubego i banka klausinetis kaip gi cia geriau parduoti ta namo dali.
Papildyta:
QUOTE(medeia @ 2012 06 28, 11:58)
Man atrodo, kad tie tėvai ir namą nori apsiglėbę laikyt, ir sūnų pašonėj. Todėl visus pašalinius, tuo tarpu ir savo marčią, laiko potencialiais grobuonimis. O jeigu sūnui oficialiai priklauso namo dalis, tai jis apskritai gali net parduoti tą dalį. Bet kadangi turi sąžinės ir myli tėvus, todėl nieko nedaro ir taip toliau stovi tarp dviejų ugnių.
Aha ,op Marceliuke neatsilieka- nori uosviu kieme nematyti uosviu fizionomiju.
Papildyta:
QUOTE(katalike @ 2012 06 28, 12:03)
kuo čia dėta mano logika ir ką aš manau? ir kur aš taip rašiau, kad jau net galite tuo remtis?

pakomentavau jūsų sakinį ir tiek.
Taigi net autore rase ,kad tevai PADOVANOJO vyrui ,o ne pardave namo dali