Įkraunama...
Įkraunama...

Negaliu atleisti jo šeimai

QUOTE(xxkamane @ 2012 06 28, 12:49)
dabar suprantu kodel jus taip  priimate Burbancios zodzius, nors daug kur ji tiesiog hiperboliziuoja.

nieko jus nesuprantant smile.gif sėdit čia ir darot išvadas apie nepažįstamus žmones ir apie tai, kiek ir ko jie turi.

o aš ironizavau apie tuos, kurie siūlo pasirašyti vedybinę sutartį. bet jūs nesupratot.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2012 06 28, 12:07)
O aš matau kitą poziciją. Tas taip, sutartys, svetimas turtas. BET! Ta moteris, ir beje Moontes atveju, niekada taip ir neužgyvens SAVO TURTO, nes visas savo santaupas, atlyginimo dalį kiš į svetimą. Kokį saugumą ji turi? Jokio. Jei nuolat prikišama, kad ji tuščia vieta ir nulis be savo vietos. Taip, ji niekada neturės teisių į vyro tėvų, vyro turtą, bet lygiai taip pat niekada neužgyvens savo turto.

Autorė nenori tokios perspektyvos, nes ji yra. O jei kadanors gyvenime paliks tuos namus, ji išeis iš jų kaip stovi. Su pirmine terbele. Ir ką? Ar tai norit pasakyt teisinga???

Bet tai kas praso tos gluses kisti pinigus i svetimo namo remonta?
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2012 06 28, 11:50)
nesuprantu, kodėl jus klausinėjat asmeninių dalykų? ar be to neįmanoma diskusija? aš juk jūsų neklausinėju.

o "kas būtų, jeigu būtų" negaliu žinot. jei to namo dalis man teisiškai priklausytų, o mane mestų pliką basą į gatvę - tikrai nevaidinčiau išdidžios.

bet čia tik teorija, o be faktų ji nieko verta.

nereaguokit taip skausmingai, nusispjaut man ir ant jusu ir ant jusu uosviu turto.
ta klausima uzdaviau tik tam, jog suprasti kaip jums atrodo tevu perleistas turtas vaikams yra nedra sutuoktiniu nuosavybe ar ne?

sakot mestu plika basa tai atsiteistumete uosviu duoto turtelio? teisiskai tai kaip ir ne uosviu duoto, kalba eina apie paveldeta turta.
o kuo kalti vyro tevai, kad kazkas ateijo plikas basas? nes kitu atveju jusu inasas yra ivertinamas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxkamane: 28 birželio 2012 - 12:07
QUOTE(medeia @ 2012 06 28, 12:10)
Jeigu šeimoj vienas biudžetas, tada toks turtas laikomas bendru turtu. Jeigu šeimoje sutuoktiniai atskirai naudojasi savo pinigai, tai toks turtas greičiausiai bus vieno sutuoktinio. Kiek šeimų, tiek situacijų.

Pala ,pala, bendra uzgyventa turta prasau -galima dalintis su sutuoktiniu ,o jau i mano mergautines zemes prasome nekisti ne nosies ,jei reikes skirtis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2012 06 28, 12:57)
Nu JABYTUTE ,JADRIONA MAT, KOŽKIN KOT.Taigi ja barakuda ir pradejo vadinti ,kai ta nepasitarus su uosviais tiesiu taikymu nubego i banka klausinetis kaip gi cia geriau parduoti ta namo dali.
Papildyta:

Kartu su sunum nubega ,kartu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2012 06 28, 11:57)
nieko jus nesuprantant smile.gif sėdit čia ir darot išvadas apie nepažįstamus žmones ir apie tai, kiek ir ko jie turi.

o aš ironizavau apie tuos, kurie siūlo pasirašyti vedybinę sutartį. bet jūs nesupratot.

mieloji jei jums nedaeina as pasakysiu tiesiai sviesiai cia niekas neapkalba niekeino turtu, viskas yra abstraktu.

Bet is diskusijos supratau viena, kas dar karta patvirtino mano mintis. kazka vertingo paliekant vaikui reikia padaryti taip, kad kita puse nagu prie to nekistu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxkamane: 28 birželio 2012 - 12:03
QUOTE(katalike @ 2012 06 28, 11:57)

Kiekvienas įsivaizduoja, pagal savo fantazijas ir požiūrį į gyvenimą. Jeigu gyvenime matai tik juoda, tai visur bus juoda. Ką čia bepridursi, išsisėmė šita tema. Tuo labiau, kad autorės nėra ir vargu ar čia ji ką nors naudingo perskaitys, juk čia daugiausia reiškiasi moteriškės, turinčios alergiją marčioms.
Atsakyti
As vistiek matau autores kalte.Ji kazko ten tikejosi,maziau tiketis reikia,o ziuret kas aplink vyksta ir galva mastyt.Galva tam ir duota,o ne paskolas iminet ir bet kur kaisiot.
Ir jeigu nenori jaustis isipareigojusi-is uosviu jokiu dovanu imt nereikia.Nes yra toks zmoniu tipas-duoda kazka,bet paskui visa gyvenima sokdina pagal savo dudele.Savom rankelem atskirai darytis reikejo
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2012 06 28, 12:14)
drinks_cheers.gif taip ir yra. O autorės vyras lochas - mamytės sūnelis - beveik alfonsas.

O kas dėl marčios nusistebėjimo, kad anyta dirba vyriškus darbus, malkas kapoja, kai tuo tarpu visa 'bratva' ant suoliuko kaulus šildo, tai ko nesistebėti? Kažkokia Adamsų šeimynėlė ten, anyta baba dyzel, viską reguliuoja ir visur kišasi, o vyrai lochai. Nekenčiu jų visų  gun_bandana.gif  lotuliukas.gif

Baisi gyvenimiska patirtis? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(katalike @ 2012 06 28, 12:24)
vėl interpretacijos irnesakyk.gif
stebimasi, kad anyta kišasi į sūnaus ir marčios santuokinius reikalus, o ne kad egzistuoja vedybinė sutartis doh.gif

ar pasiūlymas yra kišimasis? tam tikrais atvejais - taip smile.gif

Nu jau parodykit nors viena nama ,kiur gyvena kelios seimos ir viena i kitos reikalus nesikisa? Taip gyvenime nebuna.
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2012 06 28, 12:00)
Pala ,pala, bendra uzgyventa turta prasau -galima dalintis su sutuoktiniu ,o jau i mano mergautines zemes prasome nekisti ne nosies ,jei reikes skirtis  biggrin.gif

a tu durna ar tik prisimeti? mad.gif dar **** pasakyk, kad ir ne lopinelio....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxkamane: 28 birželio 2012 - 12:08
QUOTE(katalike @ 2012 06 28, 12:57)

Bijote vedybines sutarties? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2012 06 28, 12:58)
Bet tai kas praso tos gluses kisti pinigus i svetimo namo remonta?

Bet kažkur gyventi tai reikia, ir nori gyventi žmoniškai, juk dar ir vaikas auga. Juk šeima gyvena konkrečiame būste, šiuo atveju vyro namuose. Kitos šeimos gyvena su tėvais, kambariuke, kitos nuomojasi ar ima paskolą ir perka savo. Arba tėvai sudeda pinigus ir perka bendrą būstą jaunai šeimai. Ji glušė, kaip rašai, naivi ir geranoriška. Tik kai sužinojo, kad dar ir barakuda, tai žemė susvyravo po kojomis.
Dabar suprato, kad buvo kvaila ir kišo į juodą skylę.
Atsakyti