Įkraunama...
Įkraunama...

Negaliu atleisti jo šeimai

QUOTE(Subjektyvi @ 2012 06 28, 13:15)
Apsukrios anytos pačios surašo vedybines sutartis, visus punktus atitinkamai, o marčioms su kalašnikovu pasiūlo pasirašyti. O sūnūs tuo tarpu karoliukus veria ir čiupačiupsą čiulpia.

Jo jo biggrin.gif Pasoga turekit ,tai nereiks verkti prie uosviu duru atsisedus biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(xxkamane @ 2012 06 28, 13:16)

burbanti tu uzknysai, zazima tu, vo kas tu! lotuliukas.gif  as irgi unsure.gif

biggrin.gif Kas mano- tas mano, o kas vyro -tas musu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2012 06 28, 13:15)
Ka siulyti -rietis su tevais?

Jau issikovojot  savo vieta po svetima saule?  biggrin.gif

sutartį pasirašyt, o ne rietis.

o jūs?
Atsakyti
Indaplovės ne karvę kainuoja, kokia ten milijonierka. Bet kaip tau vaizdelis.. Anyta kasdien atvaro lėkštes plauti, malkas kapoja, automobilius visiems šeimos vyrams nuplauna. Na auksinė anyta, tokia visa darbininkė, gal visai ir nebloga ana, jei dar patylėtų. Kai pagalvoji, lai ardosi, jei tiek energijos. Aš gal nepirkčiau indaplovės, geriau kosmetologei, Paryžiui ir dar kam nors išleisčiau, į save investuočiau. Tarnaitė namuose jau yra, nemokama. Tai kam ardytis?
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2012 06 28, 13:15)
Apsukrios anytos pačios surašo vedybines sutartis, visus punktus atitinkamai, o marčioms su kalašnikovu pasiūlo pasirašyti. O sūnūs tuo tarpu karoliukus veria ir čiupačiupsą čiulpia.

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2012 06 28, 13:19)
sutartį pasirašyt, o ne rietis.

o jūs?

Jei turtas tevu ,tai ir sutartis turi buti pagal tevu norus.

As po saule savo guliu nuo paauglystes biggrin.gif , man uosviu saulesw nereikia. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2012 06 28, 12:25)
Jei turtas tevu ,tai ir sutartis turi buti  pagal tevu norus.
As po saule savo guliu nuo paauglystes  biggrin.gif , man uosviu saulesw nereikia.   biggrin.gif

jo jo, zinai ka tie seni marazmatikai sugalvos..... unsure.gif

tai susitvarkei su usoviais dar draugavimo stadijoje, ne nu apsukri tu bobelka lotuliukas.gif

man tai keistoka biski cia sita diskusija kaip zmones svetimu tevu svetina turta aptaria, as va galvoju, o kaip su savu tevu turtu? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxkamane: 28 birželio 2012 - 12:27
QUOTE(burbanti @ 2012 06 28, 13:25)
Jei turtas tevu ,tai ir sutartis turi buti  pagal tevu norus.
As po saule savo guliu nuo paauglystes  biggrin.gif , man uosviu saulesw nereikia.  biggrin.gif

koks dar tėvų turtas, jei jau padovanojo sūnui? sūnaus turtas.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2012 06 28, 13:21)
Indaplovės ne karvę kainuoja, kokia ten milijonierka. Bet kaip tau vaizdelis.. Anyta kasdien atvaro lėkštes plauti, malkas kapoja, automobilius visiems šeimos vyrams nuplauna. Na auksinė anyta, tokia visa darbininkė, gal visai ir nebloga ana, jei dar patylėtų. Kai pagalvoji, lai ardosi, jei tiek energijos. Aš gal nepirkčiau indaplovės, geriau kosmetologei, Paryžiui ir dar kam nors išleisčiau, į save investuočiau. Tarnaitė namuose jau yra, nemokama. Tai kam ardytis?

Ne vanyta , o tiesiog auksas. O ir jei indus ateina plauti ,tai as isivaizduoju kas darosi pas Marceliuke g.gif , velnias, musiet, koja nusilauztu.
Papildyta:
QUOTE(katalike @ 2012 06 28, 13:27)
koks dar tėvų turtas, jei jau padovanojo sūnui? sūnaus turtas.

Nusiraminkit .Ikvepkit giliai ,iskvepkit ..tris kartus .
Dabar pakalbam - tai jus pagaliau apsispreskit kalbat jus apie vedybines sutartis ar Marceliukes vyro turta?
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2012 06 28, 13:09)
Nusityse ta  bėri uz a pakarpos i banka  biggrin.gif
Papildyta:

Va , va ..ir taip tevai turi daryti apdrausdami vaika nuo skausmingu skyrybu ir barakudiniu sutuoktiniu.

Aha bigsmile.gif ,prisiriso prie rogiu ir nujojo lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nu jei jis toks beris kaip sakai ax.gif
O sutartis daryt bet kuriuo atveju reikia ! Nebus pretenziju ir teismai skyrybu trumpiau truks ! na suprantat ,tuo atveju .... Ramiau naktim miegos visi biggrin.gif Abipuse nauda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2012 06 28, 13:26)
jo jo, zinai ka tie seni marazmatikai sugalvos..... unsure.gif

tai susitvarkei su usoviais dar draugavimo stadijoje, ne nu apsukri tu bobelka lotuliukas.gif
man tai keistoka biski cia sita diskusija kaip zmones svetimu tevu svetina turta aptaria, as va galvoju, o kaip su savu tevu turtu? unsure.gif

Dievuliau, as- božyj aduvančyk, ne boba biggrin.gif
Kalbu is asmenines patirties .Buvo laikai ,kai manes prase vyro gimine uzstatyti mano turta, kad jie nusipirktu buta.. Dar kiti prase prisiregistruoti prie saves biggrin.gif . Tu galvoji as sutikau? Nychujutki. Kas mano -tas ne vyro biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2012 06 28, 12:13)
Tai gi indaplovę nupirko, bendram šeimos ūkiui, civilizacijos įnešė.

Nu ir kam tais civilizacijos pasiekimais gąsdinti tamsius žmones. blink.gif blink.gif biggrin.gif Va čia tikriausiai ir buvo tas marčios nejautrus poelgis anytos atžvilgiu, o ta išsigandusi dabar ir nori egzorcistus kviesti, kad piktąsias dvasias išvarytų, bo viduramžiai baigėsi ir ant laužo tokios nenutempsi (o tokios matyt tada ir buvo pretendentės laužui) ir martelą paprotinti, kad ir mašiną reikia plauti, ir malkas kapoti. biggrin.gif O vyrai tegul ilsisi - o jei karas, o jie pavargę. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(NakedA @ 2012 06 28, 13:30)
Aha  bigsmile.gif  ,prisiriso prie rogiu ir nujojo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Nu jei jis toks beris kaip sakai  ax.gif
O sutartis daryt bet kuriuo atveju reikia ! Nebus pretenziju ir teismai skyrybu trumpiau truks ! na suprantat ,tuo atveju .... Ramiau naktim miegos visi  biggrin.gif Abipuse nauda  biggrin.gif

Kad gyventi be valerijono gerimo, reikia gerai sutikti su seiminyksciais ,kad su jais gerai sutikti , reikia ju nematyti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 28 birželio 2012 - 12:35