Įkraunama...
Įkraunama...

Akyčių problemos.Tema Nr.7

QUOTE(geruta @ 2012 10 16, 13:09)
Akmenskelte,paskaitinekite tema cia apie tai ir rasoma  mirksiukas.gif ,bet suprantu daug laiko uzima
sunui 5 metukai pirkom Centrostyle plastikinius,nors ilgai blaskiausi

Dėkui, skaitinėjau ir senas temas, ir šitą, sunku susigaudyti. Viena mama čia raįė apie rėmelius, bet 350-400lt kaip už rėmelius mums labai per brangu 4u.gif

Kur kitos perkate, pasidalinkit 4u.gif
Papildyta:
Tokią neblogą info radau, ką manot?

http://www.i-manager...mp;EditionID=44
Atsakyti
QUOTE(Akmenskeltė @ 2012 10 16, 13:02)

Kur kitos perkate, pasidalinkit 4u.gif

Nežinau iš kokio jūs miesto. Kažkada netyčia aptikom Vilniuj tokią parduotuvę. Mes ten nieko nepirkom, bet man pasirodė, kad vaikams visai neblogas asortimentas ir kainos prieinamos. Suradau aš ją pagooglinus, bet apie kokybę nieko negaliu pasakyti, nes patys neišbandę.

http://www.opticmarket.lt/
Papildyta:
Nors pažiūrėjau dabar jų puslapy vaikiškus rėmelius, nu irgi ne stebuklai... g.gif Kažkaip gyvai man ten geriau atrodė biggrin.gif
Papildyta:
Mes tai visada perkam Regoj. Taip jau įpratom, paieškom ir kitur, bet visada grįžtam ten pat biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brasta @ 2012 10 16, 16:02)
Nežinau iš kokio jūs miesto. Kažkada netyčia aptikom Vilniuj tokią parduotuvę. Mes ten nieko nepirkom, bet man pasirodė, kad vaikams visai neblogas asortimentas ir kainos prieinamos. Suradau aš ją pagooglinus, bet apie kokybę nieko negaliu pasakyti, nes patys neišbandę.

http://www.opticmarket.lt/
Papildyta:
Nors pažiūrėjau dabar jų puslapy vaikiškus rėmelius, nu irgi ne stebuklai... g.gif Kažkaip gyvai man ten geriau atrodė  biggrin.gif
Papildyta:
Mes tai visada perkam Regoj. Taip jau įpratom, paieškom ir kitur, bet visada grįžtam ten pat  biggrin.gif

ačiū jums už info, ieškosim ir mes 4u.gif
Atsakyti
Akmenskelte,Jusu idetoje nuorodoje isvardinti vaikisku remeliu gamintojai,kuriu neteko sutikti nei vienoje Kauno optikoje
Atsakyti
QUOTE(geruta @ 2012 10 16, 17:23)
Akmenskelte,Jusu idetoje nuorodoje isvardinti vaikisku remeliu gamintojai,kuriu  neteko sutikti nei vienoje Kauno optikoje

buvau užsukus ir aš į tą išparduotuvę. Jie sakė, kad jų rėmeliai yra lenkų gamintojų. Bet apžiūrėjus keletą - sakyčiau visai kokybiški. Tik mane sustabdė garantinis aptarnavimas. Geriau nei Regoj niekur neradau, ypač jei gyveni Vilniuj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Crazy Lady @ 2012 10 17, 08:18)
buvau užsukus ir aš į tą išparduotuvę. Jie sakė, kad jų rėmeliai yra lenkų gamintojų. Bet apžiūrėjus keletą - sakyčiau visai kokybiški. Tik mane sustabdė garantinis aptarnavimas. Geriau nei Regoj niekur neradau, ypač jei gyveni Vilniuj smile.gif

Fielman irgi 3 metus nemokamai taiso. O regoj kokios garantijos, viskas domina, turim apsispresti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(geruta @ 2012 10 16, 17:23)
Akmenskelte,Jusu idetoje nuorodoje isvardinti vaikisku remeliu gamintojai,kuriu  neteko sutikti nei vienoje Kauno optikoje

g.gif
Atsakyti
QUOTE(Akmenskeltė @ 2012 10 17, 08:51)
Fielman irgi 3 metus nemokamai taiso. O regoj kokios garantijos, viskas domina, turim apsispresti 4u.gif
Papildyta:
g.gif

Regoj labiausiai patinka tai, kad jei sulūžo akinukai gali nuvažiuot į jų servisą ir jie iškart pataiso arba pakeičia kojelę - nereikia vaikščiot be akinukų savaitę ar daugiau kol juos suremontuoja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Crazy Lady @ 2012 10 17, 09:29)
Regoj labiausiai patinka tai, kad jei sulūžo akinukai gali nuvažiuot į jų servisą ir jie iškart pataiso arba pakeičia kojelę - nereikia vaikščiot be akinukų savaitę ar daugiau kol juos suremontuoja 4u.gif

taip pat fielman yra, tas mums irgi patiko, apskritai ten patarė mums, kad geriausiai vaikui turėti kelis alkinius, kad jei kas atsitinka, turėtų atsarginius.
Atsakyti
matėt? elektronionė optika g.gif

http://www.eoptika.l...kiniai-vaikams/
Atsakyti
QUOTE(Akmenskeltė @ 2012 10 17, 09:49)
taip pat fielman yra, tas mums irgi patiko, apskritai ten patarė mums, kad geriausiai vaikui turėti kelis alkinius, kad jei kas atsitinka, turėtų atsarginius.

tuo metu kai domėjausi, tai sakė, jog sulūžus akiniams reikia laukti apie savaitę kol suremontuos, nes siunčia į Kauna, kur yra jų servisas g.gif manau turėti dvejus akinius yra visiškai nuostolinga, ypač, jeigu jie brangiai kainuoja (kalbu apie stikliukus). Nors mūsų stikliukai abu kainuoja ~100 lt, bet paskutiniu metu juos keitė kas pusmetį, tai irgi manau, kad nelabai apsimoka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Crazy Lady @ 2012 10 17, 13:36)
tuo metu kai domėjausi, tai sakė, jog sulūžus akiniams reikia laukti apie savaitę  kol suremontuos, nes siunčia į Kauna, kur yra jų servisas g.gif  manau turėti dvejus akinius yra visiškai nuostolinga, ypač, jeigu jie brangiai kainuoja (kalbu apie stikliukus). Nors mūsų stikliukai abu kainuoja ~100 lt, bet paskutiniu metu juos keitė kas pusmetį, tai irgi manau, kad nelabai apsimoka g.gif

O mūsų aktytės nesikeičia, tas pats pliusas jau 4 metai. Fielman šiais metais nemokamai keičia stiklus, jei per 3 mėn pasikeičia vaiko regėjimas. na va, padariau ekstrymą - užsakiau dvejus akinius, kurie bus tik po trijų savaičių doh.gif Kaina už abu plius dėklai akiniams - 468- daug...
Papildyta:
Pirkau Dominikonų 3, Interoptikoj, Dovilėj optikoje. Bus matyti......
Atsakyti
QUOTE(Crazy Lady @ 2012 10 17, 08:29)

QUOTE(Crazy Lady @ 2012 10 17, 12:36)
tuo metu kai domėjausi, tai sakė, jog sulūžus akiniams reikia laukti apie savaitę  kol suremontuos, nes siunčia į Kauna, kur yra jų servisas g.gif  manau turėti dvejus akinius yra visiškai nuostolinga, ypač, jeigu jie brangiai kainuoja (kalbu apie stikliukus). Nors mūsų stikliukai abu kainuoja ~100 lt, bet paskutiniu metu juos keitė kas pusmetį, tai irgi manau, kad nelabai apsimoka g.gif

drinks_cheers.gif Jau kiek kartų važiavom į jų servisą, tai viską iš karto sutvarkė, pinigų neėmė ir net neprašė jokių čekių, garantinių, net nesidomėjo kada tie akiniai pirkti thumbup.gif
O turėti dvejus mums būtų beprotiška prabanga. Mūsų stiklai nepigūs, su cilindru, bifokalu ir dar niekada nežinom po kiek laiko reikės keisti... Tai net mintis nešovė apie antrą variantą. Kažkada gyd. klausiau, tai sakė, kad neišmesti senųjų ir ekstra atveju geriau truputį kitokie, nei visai be jų.
Atsakyti