QUOTE(Kategoriška @ 2013 04 19, 12:23)
ar bandote į gydytojo kabinetą neštis mylimą žaisliuką? Ar saldainį, kokį ledinuką? M
Žadėjome jai, kad jei leis apžiūrėti akytes duosime saldainių, bet šį kartą reikės jau realiai turbūt kokiį čiulpinuką iš anksto įduoti.
QUOTE(PUPA13 @ 2013 04 20, 12:17)
Gal cia toks etapas tas 2.5mNes ir mums tiek.Mums pirma karta labai graziai pavyko patikrinti,antra karta po 2d vel tikrino ir buvo viskas su ja gerai.O paskui jau stop ,niekaip.Ir mums sake,kad cia jau ozys pas ja,nu bet ka...Ir su broliu vedem,ziurejo kaip jam tikrina.Ir nieko
Aš irgi tikiuos, kad čia tik laikinai taip. Maniškė irgi ožkelė

Jau kaip užsimanys ko, tai kartos tol, kol negaus, o jei negaus tai aišku isterija prasideda. Viskas iš didelės tėvų meilės kaip aš sakau

Tikiuos, kad kitą kartą viskas geriau seksis.
QUOTE(Kategoriška @ 2013 05 10, 10:22)
Merginos, kurių vaikučiai apie 3. amžiaus nešioja virvutę akinių kojelių galuose? Ar nesivelia į plaukučius, šneku apie tokią tamprią, susuktą spirale, nerandu foto nete.
Mūsų jau antri su ta susukta virvele, viskas ten gerai. Man ji šiek tiek trukdo tik tuomet kai miega palaidais plaukučiais ir aš akinukus nuiminėju, reikia atsargiau, nes tuomet gali papešti. O šiaip tai neįsivaizduoju, kol kas akinukų be jos, nesilaikytų manau.
QUOTE(Kategoriška @ 2013 05 15, 15:34)
Sveikos

Mums kasdien jau vis labiau sekasi nešioti akinukus

Bet šiandien vos savaitė kai juos turim, o jau pasibraižę

Aišku mergina dar nemoka jų prižiūrėt, kad ir mokinu. Apšvieskit kas nors apie lešius, ar būna kokių atsparesnių plastmasinių???
Džiugu, kad sekasi

Stikliukuose aš irgi pasimetus, ir pirkom ale geriausius, geresni jau būtų laaabai brangūs sakė optikoj, o jie braižos ir tiek. Mergaitė pati jų nenuiminėja, taip išeina kad bevalydama aš juos subraižau, nesuprantu taip pat, kaip taip gali būti.