Įkraunama...
Įkraunama...

Akyčių problemos.Tema Nr.7

QUOTE(Kategoriška @ 2013 05 10, 11:22)
Merginos, kurių vaikučiai apie 3. amžiaus nešioja virvutę akinių kojelių galuose? Ar nesivelia į plaukučius, šneku apie tokią tamprią, susuktą  spirale, nerandu foto nete.

Maniškė nešioja akinukus su ta virvele. Tai nėra taip, kad visiškai neįsiveltų, bet dažniausiai tai pajaučia tik nuimant akinukus, kad šiek tiek peša plaukus. Ir tai ne visada. Bent jau problemos nematau dėl įsivėlimo į plaukus:)
Atsakyti
QUOTE(Kategoriška @ 2013 05 10, 10:22)

O kaip suprast, kad blogi stiklai? O kad centrai ne tokie? Maniškė išvis dabar tokia priešgyna, jai viskas blogai, ji daro tik tai ko nori, va gali iš principo nesidėt akinių. Tai sakiau savaitę palauksiu, jei negerės situacija su nešiojimu, tai eisim pas gyd. Tegul plečia vyzdžius.
Man ir gydytoja sakė, ir optikos pardavėja, kad pradžioj akytės kol pripras prie akinių gali vaikas jausti diskomfortą.

nupirkau vienus rėmelius, bet man jie nepatiko, todėl susiradau kitus ir paklausiau ar galima perdėt tuos pačius stikliukus į kitus rėmus. Pradėję žiūrėti pastebėjo, kad ne pagal akių centrus stikliukai išpjauti doh.gif jeigu būtų nešiojus tokius akinius, tai dukrytė būtų nuolat jautus diskomfortą. Šiaip prie akinių priprato per 1-2 savaites ir nenusiimdavo ax.gif

o tai jum akinius parinko neišplėtus vyzdžių g.gif kaip įdomiai unsure.gif

QUOTE(Leila-lu @ 2013 05 10, 14:04)
Maniškė nešioja akinukus su ta virvele. Tai nėra taip, kad visiškai neįsiveltų, bet dažniausiai tai pajaučia tik nuimant akinukus, kad šiek tiek peša plaukus. Ir tai ne visada. Bent jau problemos nematau dėl įsivėlimo į plaukus:)

thumbup.gif mano merginos irgi tokie akinukai - niekas niekur nesiveliai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Crazy Lady @ 2013 05 10, 14:31)
nupirkau vienus rėmelius, bet man jie nepatiko, todėl susiradau kitus ir paklausiau ar galima perdėt tuos pačius stikliukus į kitus rėmus. Pradėję žiūrėti pastebėjo, kad ne pagal akių centrus stikliukai išpjauti doh.gif  jeigu būtų nešiojus tokius akinius, tai dukrytė būtų nuolat jautus diskomfortą. Šiaip prie akinių priprato per 1-2 savaites ir nenusiimdavo ax.gif

o tai jum akinius parinko neišplėtus vyzdžių g.gif  kaip įdomiai unsure.gif

Maniškė šiandien jau nemažai pabuvo su akiniais pabuvo wub.gif

Mums parinko išplėtus vyzdžius, visada per patikras plėsdavo. Aš turėjau galvoj, kad jei nenešios akinių, tai gyd. sakė ateit, tada išplės vyzdžius ir turėtų labiau norėt dėtis akinukus.
Atsakyti
QUOTE(Biškis @ 2013 05 10, 11:55)
Dabar dar turim situos, jau didesniems 5-6meciams tinkamas remelis

labai grazus ,bet jie pailgi,mums kuo apvalesni tuo geriau
Atsakyti
QUOTE(Kategoriška @ 2013 05 10, 18:46)
Maniškė šiandien jau nemažai pabuvo su akiniais pabuvo  wub.gif

Mums parinko išplėtus vyzdžius, visada per patikras plėsdavo. Aš turėjau galvoj, kad jei nenešios akinių, tai gyd. sakė ateit, tada išplės vyzdžius ir turėtų labiau norėt dėtis akinukus.

būtent jei vaikas nenori nešioti akinukų, tuomet plečia vyzdžius, mums Žukauskas liepė kai pirmą kartą merginai uždėjom akinukus lašinti tuos vaistukus, tai greitai mergina priprato prie akinukų 4u.gif kaip gaila kad nemačiau Jūsų mergaitės, mūsų pirmieji akinukai taip pat raudoni buvo bigsmile.gif
žiūriu Jūsiškė kaip ir manoji, kai buvo tokio amžiaus nenorėjo būti princesė, nuvažiuodavom pas Žukauską, tai jis oj kokia graži pas mus princesė atvažiavo, kaip tau tinka akinukai, o ji vis ne aš ne princesė ir taip pat vis savo vardą pabrėždavo biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Mums kasdien jau vis labiau sekasi nešioti akinukus wub.gif Bet šiandien vos savaitė kai juos turim, o jau pasibraižę doh.gif Aišku mergina dar nemoka jų prižiūrėt, kad ir mokinu. Apšvieskit kas nors apie lešius, ar būna kokių atsparesnių plastmasinių???
Atsakyti
QUOTE(Kategoriška @ 2013 04 19, 12:23)
ar bandote į gydytojo kabinetą neštis mylimą žaisliuką? Ar saldainį, kokį ledinuką? M

Žadėjome jai, kad jei leis apžiūrėti akytes duosime saldainių, bet šį kartą reikės jau realiai turbūt kokiį čiulpinuką iš anksto įduoti.

QUOTE(PUPA13 @ 2013 04 20, 12:17)
Gal cia toks etapas tas 2.5mNes ir mums tiek.Mums pirma karta labai graziai pavyko patikrinti,antra karta po 2d vel tikrino ir buvo viskas su ja gerai.O paskui jau stop ,niekaip.Ir mums sake,kad cia jau ozys pas ja,nu bet ka...Ir su broliu vedem,ziurejo kaip jam tikrina.Ir nieko doh.gif

Aš irgi tikiuos, kad čia tik laikinai taip. Maniškė irgi ožkelė smile.gif Jau kaip užsimanys ko, tai kartos tol, kol negaus, o jei negaus tai aišku isterija prasideda. Viskas iš didelės tėvų meilės kaip aš sakau biggrin.gif Tikiuos, kad kitą kartą viskas geriau seksis.

QUOTE(Kategoriška @ 2013 05 10, 10:22)
Merginos, kurių vaikučiai apie 3. amžiaus nešioja virvutę akinių kojelių galuose? Ar nesivelia į plaukučius, šneku apie tokią tamprią, susuktą  spirale, nerandu foto nete.

Mūsų jau antri su ta susukta virvele, viskas ten gerai. Man ji šiek tiek trukdo tik tuomet kai miega palaidais plaukučiais ir aš akinukus nuiminėju, reikia atsargiau, nes tuomet gali papešti. O šiaip tai neįsivaizduoju, kol kas akinukų be jos, nesilaikytų manau.

QUOTE(Kategoriška @ 2013 05 15, 15:34)
Sveikos  4u.gif Mums kasdien jau vis labiau sekasi nešioti akinukus  wub.gif  Bet šiandien vos savaitė kai juos turim, o jau pasibraižę  doh.gif  Aišku mergina dar nemoka jų prižiūrėt, kad ir mokinu. Apšvieskit kas nors apie lešius, ar būna kokių atsparesnių plastmasinių???

Džiugu, kad sekasi smile.gif Stikliukuose aš irgi pasimetus, ir pirkom ale geriausius, geresni jau būtų laaabai brangūs sakė optikoj, o jie braižos ir tiek. Mergaitė pati jų nenuiminėja, taip išeina kad bevalydama aš juos subraižau, nesuprantu taip pat, kaip taip gali būti.
Atsakyti
Ptiu ptiu, bet mus lyk nesibraizo, aisku matosi devejimo zymiu, reiktu palyginti vaikucio su mano akinukais
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2013 05 15, 20:54)
Ptiu ptiu, bet mus lyk nesibraizo, aisku matosi devejimo zymiu, reiktu palyginti vaikucio su mano akinukais

Kokia pas Jus danga? Kokiom servetėlėmis valote?
Atsakyti
QUOTE(Mistake @ 2013 05 16, 12:56)
Kokia pas Jus danga? Kokiom servetėlėmis valote?

zinokite as perdaug cia ju nezinau, kas cia per stikliukai, pirke is Baltoptika, kaina is pigesniu,. o servetele pirke is urmo baziu, bet serveteles gale uzrasas "eagle vision" (stora ir svelni) thumbup.gif kita turiu servetele kur gavusi su savo akinukais is "eagle vison" bet ji tokia plonyte ir net nelabai ka nuvalanti
Atsakyti
Labukas.Buvo cia anksciau jau diskutuota apie akinuku valyma,viska atsimenu bet noriu paklausti;Ar jus naudojate ta spec skysti akinukams valyti?Nu mes nesiojame 2.5men ir valydavau su servelele ar vandenuku nuplaudavau.Bet ziuriu ,kad man jau jie gerai nebenusivalo,kazkaip apsiveles stikliukas atrodo.
Nes cia buvau skaiciusi,kad vaikuciams lyg nera gerai su tuo skysciu valyti akinuku,bet kartais tai gal nieko g.gif
Senbuvem tai gal nuobodus ir kvaili tie musu naujokiu klausimai,bet kai dar tik pradedam akinukus nesioti tai nelabai ir gaudomes.O geriausia kai pataria is patirties mamytes,tada gali atsirinkti kas geriausia ir tavo vaikuciui mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PUPA13: 16 gegužės 2013 - 14:37
QUOTE(PUPA13 @ 2013 05 16, 15:35)

as valau taip savo ir maziaus., papuciu garu is burnos ir nuvalau thumbup.gif
o ant mano akinuku pirktu dezutes rasoma : kad tik stipriai suteptus akinius nuplauti po tekanciu vandeniu.

visad apziureti ar servetele svari, kad ant jos esancios daleles nesubraizytu stikliuku.

O dar turiu klausima g.gif buvom pas akiu gyd. pirmadieni. Akyciu neplete, bande su liniuotemis pagauti vaikucio pazvairavima, bet nepagavo (man ir jau atrodo kad mums akyte nebepabega, arba as neuzmatau)
Gyd pasake, niekaip kitaip negaliu patikrinti, vaikutis atsisake kalbeti su gyd. ir vardyti matancius paveiksliukus. sake kitam kartui ismokti ir pasirysti pasakoti paveiksliukus.
Vaikutis isejas man pasakojo, ka ten mate, bet jis su daktare (svetimu zmogumi) nenorejo visai kalbeti - drovejosi.
Tai jai mano mazius nenores kalbeti su ja kad ir dar metus laiko, tai ka ji niekaip kitaip negali paziureti ar mus tos akytes gereja ar prasteja ?

Liepe rudeni dar ateiti, bet sakiau gal reiktu nuvykti i Baltoptikos klinika, pas jusu girema gydytoja g.gif
Atsakyti