QUOTE(PUPA13 @ 2013 05 17, 09:43)
Jei su siuntimu tai manyciau i klinikas tada galetumete registruotis pas ja.Nors kai is kito miesto tai nezinau kaip.Mes su mazaja i klinikas registruosimes,nes privaciai niekaip nepatikrino,o ten sake grieztai ja paims su sesutem ir patikrins,nes jau butinai reikes.O broli sakiau vesiu vel privaciai,susimoki tuos 45lt ,bet zinai kad nereikes puse dienos sedeti uz duru
O serveteles kuo plaunate,sake ukisku muilu.Ar as ka maisau.
nu su tuo per prievarta tai as gerai pagalvociau. maniskei tikrino per prievarta tai visa kelia namo as pati verkiau. ten tokius metalinius kablius suikisa kad voka isplestu ir vaikas neuzsimerktu....
QUOTE(kristynka* @ 2013 05 17, 10:09)
as kai maza buvau, mane ir mama vesdavo i klinikas pas akiu, lyg akiu gyd pavarde AUkstakalniene
bet cia kai su mazu vaiku reiks prasedeti kaip jus sakote puse dienos (nesvarbu kad ir registracija yra) vaikui kazi ar paskui noras bus ten laukti
as dar neplovus

sakiau vienu vandenuku praplausiu
nu su aukstikalniene tai jei mus mazas jau tikrino ir dabar tebedirba tai del jos senamadiskumo esu 100 proc tikra. ji ir plete mano dukrai su kabliais vokus. nu jokio zmoniskumo. nekalbant jau apie tai kad net nebande normaliai pakalbint vaiko- kablius ir viskas. siaubinga ispudi ji man paliko