Įkraunama...
Įkraunama...

Pienligė nėštumo metu

As irgi kankinausi visus 9 menesius... vos savaite pries gimdyma pavyko jos atsikratyti.. labiausiai neramu buvo del vaikelio, nes visa nestuma vartojau zvakutes, antibiotikus prie ta bacila,...ir siaip nekur negaejau rasti informacijos kokias pasekmes gali sukelti ta infekcija....
Dabar jau zinau..ir galiu jus nuraminti visas....
Vaikelis gime sveikas ir gydoma pienlyge nestumo metu labai labai retai kelia gresme vaikeliui....
Tai kad nenusiminkite mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes, man 36sav ir atsirado pienlige verysad.gif kazin kas geriau ar praplauti maksti su tantum ros ar geriau zvakute.

Padekite prasau blush2.gif
Atsakyti
mamos padekit ,esu ne lietuvoje, grisiu tik kita sav. nuo pacios nestumo pradzios prasidejo pienlige, viena karta naudojau lomexin zvakutes, bet po sav. vel viskas atsinaujino...labai niesti, ir yra tokie kaip varskes gabaliukai, kuo gali pakenkti mano vaikui...?????
Atsakyti
QUOTE(Raimute444 @ 2007 07 13, 22:36)
mamos padekit ,esu ne lietuvoje, grisiu tik kita sav. nuo pacios nestumo pradzios prasidejo pienlige, viena karta naudojau lomexin zvakutes, bet po sav. vel viskas atsinaujino...labai niesti, ir yra tokie kaip varskes gabaliukai, kuo gali pakenkti mano vaikui...?????

Jei gydysis, tai vaikui nepakenks.Svarbiausia išsigydyti iki gimdymo,nes gimdymo metu vaikelis gali pasigauti infekciją (man taip aiškino gydytoja)
Atsakyti
mirksiukas.gif
QUOTE(Raimute444 @ 2007 07 13, 22:36)

Man lomexin visai nepadejo, vartojau Gyno-Peveril zvakutes, efektas savaitei, dviem...... geriau Nistatinum, jokio efekto,.....
galutinai atsikraciau pienlyge pries pat gimdyma po Micosyst vienos tabletes...
Man gydyma paskire po to kai paeme pasieli, tai manau kad kiekvienas organizmas savaip reaguoja, kas nebuvo pakankamai efektyvu man, nebutinai turi nepadeti Tau...
Pagal mane geriausiai padaryti pasieli ir gydytoja zinos kaip ta bacila reaguoja i tam tikrus vaistukus,....svarbiausia nenusimink mirksiukas.gif
Atsakyti
aciu jum uz patarimus, ziuriu ne viena varkstu su ta bjaurastim verysad.gif ....sestadieni gristu, pirmadieniui uzsiregistravau i medicinos diagnostikos centra, nes mano gine atostogauja, gris tik rugpjucio 31 d.negaliu tiek laukti, noriu zinoti ar mano leliui viskas gerai...
Atsakyti
o pienlige uzkreciama ltiniu keliu? unsure.gif kaip vyrai? blush2.gif
Atsakyti
man gydytojas dave pasiskaityt apie sia liga, tai ten rasoma, jog ir partneri reikia gydyt...vyrams kaip ir moterims gali buti skiriamas kremas pvz. lomexin
taigi dabar mes abu gydomes ir efektas yra bent jau kol kas... smile.gif
o nesciai sergant sia liga gali gresti persileidimas arba prieslaikinis gimdymas...tad geriau jau gydytis o ne zvelgt pro pirstus i ja... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonečka @ 2004 07 29, 11:12)
Sveikos,

Mane irgi kamuoja ta bjaurastis.Tik tiek ,kad man nepersti,neniezti,bet isskyru tai ojoj..Ir iki nestumo,ir dabar gydziausi Macmiror zvakutemis,bet man jos visiskai nepadeda,o gydytoja tik tokias ir skiria sad.gif Po sunaudoto kurso nejauciu jokio pagerejimo,pilvas kazkoks istemptas,labai bijau,kad nepakenktu pilvuko gyventojui 2.gif Kazin ar yra vilties isgyti?Ar nestumo metu gydytoja dar gali skirti koki kitoki vaista nei Macmiror'as?

pas mane irgi atsirado tos nelemtos baltosios iskyros nuo 32 sav., gyd.paskyre Macmiror zvakutes (nors jas naudoti teko ir pries nestuma, bet ne ka padejo)... Dabar atsisakiau jas naudoti, nes jos ir brangios, o ir kas is to, jei tos "baltosios" gydyk negydzius, jos vistiek atsinaujina...sad.gif(((
mat, turiu ant kaires kojos pedos grybeli_egzema, tai kai tyriaus odos dispancery, minejo, kad ir makstyje baltu isskyru atsiradimas su tuo surista.
Atsakyti
Sveikos,
dare man streptokoko tyrima, jo nerado, bet pasake, kad yra Candida grybas pas mane. O as jau pagimdyt kasdien galiu... Pati jokiu papildomu isskyru nerandu (pries tai ne karta buvo sitas nemalonus dalykas pas mane). Kazin ar leliui nepakenks gimdymo metu? Gal kam buvo tokia situacija?
Atsakyti
QUOTE(Krapelis @ 2007 07 19, 21:12)
o pienlige uzkreciama ltiniu keliu? unsure.gif  kaip vyrai? blush2.gif

o ta krema galima naudoti nesciosiom?
Atsakyti
QUOTE(simulka @ 2007 07 20, 19:18)
pas mane irgi atsirado tos nelemtos baltosios iskyros nuo 32 sav., gyd.paskyre Macmiror zvakutes (nors jas naudoti teko ir pries nestuma, bet ne ka padejo)... Dabar atsisakiau jas naudoti, nes jos ir brangios, o ir kas is to, jei tos "baltosios" gydyk negydzius, jos vistiek atsinaujina...sad.gif(((
mat, turiu ant kaires kojos pedos grybeli_egzema, tai kai tyriaus odos dispancery, minejo, kad ir makstyje baltu isskyru atsiradimas su tuo surista.

Man per paskutine apziura irgi rado pienlige, taip pat israse macmiror zvakutes, ir man jos padejo thumbup.gif
Atsakyti