Įkraunama...
Įkraunama...

Pienligė nėštumo metu

QUOTE(Poskis @ 2008 07 17, 19:48)
O tam kad nenaudoti rimtu vaistu reikia panaudoti Vagisan žvakutes.

Jos be recepto parduodamos?
Atsakyti
Svekos, pas mane ta pati problema doh.gif
Per pirma nestuma padedavo macmiror zvakutes , dabar jos visai nepadeda, aprimsta atrodo, o o gine vis vien ta zaraza mato, tai bandysiu vagisan...viliuos pades smile.gif
Atsakyti
Na labai dėkuj kas parekomendavo- kažkokią profilaktinę priemonę- kaip vagisan. Tikiuosi nestuke.gif galima, nes ginė man jos nminėjo, labai pasiilgstu iš gydytojų- patarimų ką daryt, kad to nebūtų vien vaistukai- dabar kursas macmiror500. Prieš porą mėnesių- polyginax- o šiaip nemėgstu vaistų labai schmoll.gif Ir galvoju, kodėl čia nėštumo metu taip doh.gif
Atsakyti
tikrai padeda apsiplovimai sodos tirpalu (1 a.š. 1 stiklinei vandens) - jei susigriebsit laiku, tik pajutusi, kad kažkas negerai, nereikės jokių žvakučių mirksiukas.gif tuo pačiu sodos tirpalu vietoj muilo ir miltelių plauti kelnaites.
be to, gydytoja liepė, jei tik pajusčiau simptomus, nustot vartot saldumynus ir gazuotus gėrimus, kol simptomai nepraeis, nes toms bakterijoms saldumynai labai patinka lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sizike: 02 rugpjūčio 2008 - 14:43
Sveikutes.Nestumas mano mazas tik 7savaites,nejau ir man galima naudot zvakutes? blink.gif Manau kad negalima,ar galima? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(treks @ 2008 08 04, 12:53)
Sveikutes.Nestumas mano mazas tik 7savaites,nejau ir man galima naudot zvakutes? blink.gif Manau kad negalima,ar galima? ax.gif

Klausk gyd. Man iki 12 sav. kazkodel ju neskyre.
Atsakyti
man irgi sake, kad iki 12sav nerekomenduojama, bet jei jauciami kokie nemalonus pojuciai, kaip niezulys gali ir skirti, bet tik ginius. seip sake apsiplauti ramuneliu nuoviru ar medetku nuoviru, cia omenyje pienlige tureta
Atsakyti
sveikos biggrin.gif buvau pas gine tai skyre macmiror zv.nes tepinelis parode uzdegimo likucius unsure.gif jei jau skyre tad matyt galima blink.gif jei neklystu tai gali tokie uzdegimai ir persileidima padaryt?ar ne? g.gif
Atsakyti
4u.gif Labutis visoms nestuke.gif Ar galit ka patart ,vartojau macmiror zvakutes bet kai liko kelios tai taip issauseje buvo ten kad teko zv,sudrekint kad galeciau jas i vieta istatyt,o dar perstet pradejo,kad kai slapinies tai atrodo kad este eda slapimas,tai ka daryt?Nejau macmiror zv. nieko nepadejo?Ogal nuo ju tiesiog toks salutinis poveikis?Iskart panaudojau vagisan viena tai ant kitos dienos geriau patapo rolleyes.gif Tik kad vagisana israse naudot kas 10simt dienu po viena zv. g.gif
Atsakyti
QUOTE(treks @ 2008 08 05, 12:41)
sveikos biggrin.gif buvau pas gine tai skyre macmiror zv.nes tepinelis parode uzdegimo likucius unsure.gif jei jau skyre tad matyt galima blink.gif jei neklystu tai gali tokie uzdegimai ir persileidima padaryt?ar ne? g.gif

Ir man lygiai taip pat ir sake apie persileidima blink.gif Bet as nieko visai nejauciu, siuo metu tai isvis jokiu isskyru, nieko. Anksciau pastebedavau gelsvas tokias, tai gal irgi koks uzsilikes uzdegimas. Siandien pradedu naudoti ta macmiror, nors taip nenoriu.
Atsakyti
Laba,ti kaip gerai kad dar galima telefonu prisibelst iki gines biggrin.gif ,oh tas grybas,po macmiror tiesiog pasireiske doh.gif Taip man buna,bet visa tai buvo taip senai,tik nestumo metu sake jis man tiesiog labiau yra jautresnis,na linkes vis islyst,o dar macmiror pavartojus taip pat g.gif Ar kam buna taip kad po macmiror ar kitu zv. islystu grybas? ax.gif
Atsakyti
Pienligė bjaurus dalykas. Neišvengiau nei vieno nėštumo metu, ir net po kelis kartus. Be ryšio doh.gif , bet panaudojus priešgrybelinius preparatus, visada praeina. Po paskutinės žvakutės praėjus gal 2 dienom smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti