Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF...

QUOTE(zuzla @ 2012 07 04, 12:20)
mano pilka.. tad negaliu žiūrėt schmoll.gif
seniai begavot, pagalvojau.. siunčiu jums besispardantį virusiuką group.gif

Ir mano pilka, tik kazkodel ji man dabar patinka, o pries tai 10 metu daziau smile.gif
Jamu wub.gif

QUOTE(Maidenana @ 2012 07 04, 12:53)
uoj, as tai ir dazausi, ir kerpuosi, ir i manikiurus-pedikiurus-antakius vaikstau, ir blakstienas dazausi ir ant griliaus pasivoliuoju  lotuliukas.gif lepinuos, zodziu, laiks nuo laiko  biggrin.gif
aaaaammmmmmm - imam smile.gif kilimiukas su rubeliais iskeliavo i vln  4u.gif

Nu tada as apsisaukele naturaliste blush2.gif , nes ir kerpuos , ir manikiurus-pedikiurus-depiliaturus, plius "grilius" retkarciais ir dar isigijau priklausomybe- prisiauginau blakstienas doh.gif Matyt todel taip isdidziai pavadinau save naturaliste, kad uzteko sveiko proto neisivelti i nagu gelinima biggrin.gif Man tiek reikejo kantrybes tuos plaukus atsiauginti cool.gif O su visom pagalbinem grozio priemonem, jei nori, kad viskas atrodytu liux, reikia nuolatinio periodiskumo 4u.gif Man kartais viskam neuztenka laiko, todel nusprendziau kankintis tik su blakstienom ir tai tik vasaros sezonui
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DruiDe: 04 liepos 2012 - 12:03
QUOTE(Maidenana @ 2012 07 04, 12:53)

kilimiukas su rubeliais iskeliavo i vln  4u.gif

bigsmile.gif super. ačiū!
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 07 04, 12:20)
seniai begavot, pagalvojau.. siunčiu jums besispardantį virusiuką group.gif

Imu 4u.gif Ką čia imu - griebiu tiesiog hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(DruiDe @ 2012 07 04, 13:02)
ir dar isigijau priklausomybe- prisiauginau blakstienas  doh.gif 

uoooj, as kazakda buvau prisiauginusi... nu kam as ta dariau, kaip karve atrodziau, tokia 'klip-klip'. mano ir pacios uzkliuna uz akiniu, reikia nustumti nuo veido lotuliukas.gif

o nagai pas mane tai naturalus, tik lakas gelinis, nes nekenciu pirstiniu namu ruosuoje, tai man paprastas lakas tai pusdieniui, o gelinis laikosi menesi, kol nenugramdau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 04 liepos 2012 - 12:36
QUOTE(Maidenana @ 2012 07 04, 13:35)
nekenciu pirstiniu namu ruosuoje

aš irgi nemėgau, nes paskui man porą dienų rankos guma smirdėdavo.. bet pradėjau naudoti vienkartines, jos nesmirda ir labiau priglunda.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 07 04, 13:35)
uoooj, as kazakda buvau prisiauginusi... nu kam as ta dariau, kaip karve atrodziau, tokia 'klip-klip'. mano ir pacios uzkliuna uz akiniu, reikia nustumti nuo veido  lotuliukas.gif

o nagai pas mane tai naturalus, tik lakas gelinis, nes nekenciu pirstiniu namu ruosuoje, tai man paprastas lakas tai pusdieniui, o gelinis laikosi menesi, kol nenugramdau biggrin.gif

As taip naturaliai pasidariau , ne karviskai smile.gif
Zinau, kad geras tas gelinis, bet bijau pradeti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DruiDe @ 2012 07 04, 13:48)
Zinau, kad geras tas gelinis, bet bijau pradeti  smile.gif

o kodel bijai? juk nieko baisaus jame. karta pasidarai, 3 savaites laisva, savaite pailsi-pakvepuoja.. siaip, man nustojo luzineti tie nagai, gelishas sulaiko.
Papildyta:
QUOTE(zuzla @ 2012 07 04, 13:47)
aš irgi nemėgau, nes paskui man porą dienų rankos guma smirdėdavo.. bet pradėjau naudoti vienkartines, jos nesmirda ir labiau priglunda.

taip, as irgi pirkau, bet dabar nuolat uzmirstu... doh.gif sklezore.
Atsakyti
man po savaitės nagas min per milimetrą nuauga, tai kaip atrodytų nagai po 3 savaičių hihihi.gif ilgalaikis lakavimas ne man, tai ir nesvaigstu
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 07 04, 14:12)
man po savaitės nagas min per milimetrą nuauga, tai kaip atrodytų nagai po 3 savaičių hihihi.gif ilgalaikis lakavimas ne man, tai ir nesvaigstu

tai isivaizduok kodel as dabar ardausi del to nuemimo lotuliukas.gif

viskas, einu gramndyti nagu.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 07 04, 14:20)
tai isivaizduok kodel as dabar ardausi del to nuemimo  lotuliukas.gif

viskas, einu gramndyti nagu.

lotuliukas.gif

sėkmės, nepersistenk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 07 04, 14:02)
o kodel bijai? juk nieko baisaus jame. karta pasidarai, 3 savaites laisva, savaite pailsi-pakvepuoja.. siaip, man nustojo luzineti tie nagai, gelishas sulaiko.

smile.gif man greitai auga nagai, vargu ar 3 savaites mane tenkintu tas atauginejantis vaizdelis. Bet svarstau apie prancuziska, manau atostogom pasidarysiu. O dabar nukirpu iki pirsciuku galiuku ir taip patogu ausytej pasikasyti tongue.gif
Atsakyti
aš pati sau darausi manikiūrus/pedikiūrus.. prancūzišką taip pat. va, pasigyriau bis.gif
Atsakyti