Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF...

QUOTE(*River* @ 2012 07 19, 18:49)
Pvz. cia yra grafikas:
tai pagal ji vidurkis 2 dpo yra apie 15.
Ačiū 4u.gif Pirma mintis pamačius "kas tai??? blink.gif " paskui ramiai įsižiūrėjau ir viskas ok biggrin.gif

QUOTE(zuzla @ 2012 07 19, 19:54)
atsiprašau planuojančių, kad mes čia teršiam eterį savo problemėlėmis 4u.gif
Please, kalbėkit kalbėkit wub.gif 4u.gif
Skaitau išsižiojus - taip įdomu viskas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 07 19, 21:09)
pas neštukes niekam neįdomu mirksiukas.gif ten, atrodo, kaip pati su savim bučiau kalbėjus, labai retai kas atkreipia dėmesį į mano parašymą ar klausimą.
ačiū tau už patarimus smile.gif

as kartais irgi ten parasau, bet jokio nei atsakymo, nei komentaro schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 07 19, 19:54)

Viskas gerai group.gif Kad tik tau butu geriau 4u.gif

QUOTE(maika @ 2012 07 19, 20:10)
Pirma mintis pamačius "kas tai???  blink.gif "

Please, kalbėkit kalbėkit  wub.gif  4u.gif
Skaitau išsižiojus - taip įdomu viskas  blush2.gif

hihihi.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 07 19, 20:09)
pas neštukes niekam neįdomu mirksiukas.gif ten, atrodo, kaip pati su savim bučiau kalbėjus, labai retai kas atkreipia dėmesį į mano parašymą ar klausimą.
ačiū tau už patarimus smile.gif

idomu idomu, tu tik klausk mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(spinsa @ 2012 07 19, 20:18)
as kartais irgi ten parasau, bet jokio nei atsakymo, nei komentaro  schmoll.gif

gal tiesiog ne viska pamato mergaites, as visada viska perskaitau, bet kartais patyliu, nes nezinau ka pasakyti blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas.
QUOTE(zuzla @ 2012 07 19, 17:57)
ir pas mane nekas..

Zuzliukui 4u.gif , kad pasikeltu auksciau ir nejaudintu mamos.
Jusu dabartines problemeles - musu busimos, todel patirtis ir zinojimas pravercia gyvenime drinks_cheers.gif

Pagaliau, pagaliau dagyvenau iki penktadienio clap.gif Kita savaite grizta mano naparnike, tai nusiimsiu dali darbu nuo saves. Nors busiu nekukli - viska susitvarkiau ir pabaigiau pusmeti blush2.gif Dabar skaiciuosiu dienas iki savo atostogu wub.gif Vakar su V planavom keliones finansus - prasti reikalai kaip niekad blink.gif , bet issisuksim, o tai pratom placia koja gyventi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(DruiDe @ 2012 07 20, 07:51)
Zuzliukui  4u.gif , kad pasikeltu auksciau ir nejaudintu mamos.

Pagaliau, pagaliau dagyvenau iki penktadienio  clap.gif Kita savaite grizta mano naparnike, tai nusiimsiu dali darbu nuo saves. Nors busiu nekukli - viska susitvarkiau ir pabaigiau pusmeti  blush2.gif

Dabar skaiciuosiu dienas iki savo atostogu  wub.gif

4u.gif ir nesakyk.. tas mano barmaliukas, nesitikėjau iš jo, taip viskas gerai buvo smile.gif

šaunuolė drinks_cheers.gif

mmm rolleyes.gif
o aš kažkodėl noriu į Eglės sanatoriją į Druskininkus, net nežinau kodėl g.gif sanatorintis ten juk ne ką galėsiu.. aaa, ten valgyt gamint nereikia laugh.gif atėjai pavalgei ir išėjai thumbup.gif
kažin ką mes valgysim, man uždraudė vyrui kotletus kept..

labas rytas mirksiukas.gif
taip, sveikinu visas sulaukus penktadienio drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 20 liepos 2012 - 07:45
QUOTE(zuzla @ 2012 07 20, 08:44)
4u.gif ir nesakyk.. tas mano barmaliukas, nesitikėjau iš jo, taip viskas gerai buvo smile.gif

aaa, ten valgyt gamint nereikia laugh.gif atėjai pavalgei ir išėjai thumbup.gif
kažin ką mes valgysim, man uždraudė vyrui kotletus kept..

Svarbiausia padetis kontroliuojama; daugiau poilsio ir viskas bus gerai 4u.gif

Taip irnesakyk.gif, su gamyba prasti reikalai ir pas mus. Saldytuvas tusciaus, puodai svarus, viruvej ramybe tongue.gif
Negaliu prisiversti gaminti schmoll.gif , tiesiog nenoriu. MV nemesinis, kotletu jam nereikia, todel vakare valgom "kas ka pagaus" t.y. saloteliu kokiu, blyniuku ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DruiDe: 20 liepos 2012 - 07:54
QUOTE(DruiDe @ 2012 07 20, 08:53)
Negaliu prisiversti gaminti  schmoll.gif , tiesiog nenoriu. MV nemesinis, kotletu jam nereikia, todel vakare valgom "kas ka pagaus".

įdomiai smile.gif
aš labai mėgstu gaminti.. mėgau.. kol neprireikė derintis prie anytos, kuri valgyt sau nebegamina (serga depresija), dantų ne kas likę, todėl ne viską gali valgyti doh.gif taigi nevisada galiu gaminti tai, ką noriu.
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 07 20, 09:04)
įdomiai smile.gif
aš labai mėgstu gaminti.. mėgau.. kol neprireikė derintis prie anytos, kuri valgyt sau nebegamina (serga depresija), dantų ne kas likę, todėl ne viską gali valgyti doh.gif taigi nevisada galiu gaminti tai, ką noriu.

Ir as megstu, labai megstu. Tik dabar nenoriu. Turiu omeny, kad po darbu pavarge ir labai issiplesti virtuvej su sudetingais patiekalais nesinori. Bet visad darom patys, kiek salotu, tiek blynu ir kiti greituciai. Nes ir skaniau ir sveikiau. Bet gaminimu siuos patiekalus nelaikau ir jie man nesisiskaito, kai nelieka kitai dienai mirksiukas.gif
Man su saltais orais gryzta noras virtuveje suktis. Nors sios vasaros oras nekoks, bet, matyt, reikia pailseti nuo puodu smile.gif
O anyta su jumis gyvena?
Atsakyti
QUOTE(DruiDe @ 2012 07 20, 10:00)
O anyta su jumis gyvena?

oi ne, atskirai. vyras savaitgalį nuvažiuoja, nuveža valgyt, nueina į parduotuvę, namus sutvarko..
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti