Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF...

QUOTE(zuzla @ 2012 07 17, 12:33)
aha.. žiūrėsim, ką poryt ginė sakys dėl mano "storėjimo" huh.gif

Kaip greitas Zuzliukas auga wub.gif Ar labai stebi svori?
Atsakyti
QUOTE(DruiDe @ 2012 07 17, 12:46)
Kaip greitas Zuzliukas auga  wub.gif Ar labai stebi svori?

reikia kiekvieną mėnesį atėjus pasakyt, kiek sveriu. pas ginę nesisveriu, nes ten su drabužiais, taigi ne tas svoris, kurį man namie rytais nuogai rodo mano svarstyklės, tai ir sutarėm, kad pati namie sversiuos smile.gif o šiuo metu nesveriu tiek, koks turi būti minimalus svoris pagal mano ūgį ir svorį mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 07 17, 12:52)
reikia kiekvieną mėnesį atėjus pasakyt, kiek sveriu. pas ginę nesisveriu, nes ten su drabužiais, taigi ne tas svoris, kurį man namie rytais nuogai rodo mano svarstyklės, tai ir sutarėm, kad pati namie sversiuos smile.gif o šiuo metu nesveriu tiek, koks turi būti minimalus svoris pagal mano ūgį ir svorį mastau.gif

Gal labai nesibars 4u.gif
Mano viena drauge nestuke.gif metu gyveno Rusijoje. Ten labai idomai priziuri nestukes. Ypac del per didelio svorio (kabinejasi prie kiekvieno 100 gramu). Jei svoris virs normos, guldo i liginine ir stebi, tik stebi. Bet nera visai logikos, nes is ligonines ji iseidavo su dar didesniu svoriu. Nes: gulimas rezimas; mazai judi; namiskia nuolat ka nors skanaus tempia pavalgyt; ligonines "tokioms storulikems" mastas daug didesniu porciju ir daug kaloringesnis negu ji buvo pratusi valgyt namie. Vienu zodziu, sistemos nesupratom smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DruiDe: 17 liepos 2012 - 11:59
QUOTE(zuzla @ 2012 07 17, 12:52)
o šiuo metu nesveriu tiek, koks turi būti minimalus svoris pagal mano ūgį ir svorį mastau.gif
Tai ir iki nėštumo tavo KMI buvo per mažas (pagal teorines lenteles). O jeigu zuzliukas atitinka standartus, tai manau viskas ok smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DruiDe @ 2012 07 17, 12:58)
Vienu zodziu, sistemos nesupratom  smile.gif

na jo, įdomiai smile.gif

QUOTE(maika @ 2012 07 17, 13:01)
Tai ir iki nėštumo tavo KMI buvo per mažas (pagal teorines lenteles). O jeigu zuzliukas atitinka standartus, tai manau viskas ok smile.gif

ir aš taip manau smile.gif ginei anąkart tiko mano per mažas svoris, nes Zuzliukui viskas gerai, sako mažiau priaugsi, lengviau numesi. tikiuos, nepakeis savo nuomonės.
Papildyta:
na dar vienas, nuotaikai pakelti smile.gif

"Kai atsibudau po visko, ziuriu priesais stovi trys vienodi daktarai blink.gif pasirodo man akyse trejinosi doh.gif o as vyrui tyliai saku (pasirodo sakiau visu balsu) o mes turesim tiek bapkiu, kad visiem trim uztektu lotuliukas.gif gydytojas zvengdamas is palatos isejo, daugiau nesirode, o kai paskui nuejau su vokeliu, nepaeme, sake jis ne tam gydytoju tapo, kad lupikautoju but thumbup.gif"
Atsakyti
QUOTE(DruiDe @ 2012 07 17, 12:11)
Laba diena.
Na kaip supratau as pirmoji issibraukiu is laukianciujus saraso - 1 c.d. zaidimas is naujo  doh.gif

As vis dar sarase doh.gif 34c.d. baltai pavydziu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 07 17, 13:12)
lotuliukas.gif thumbup.gif

Prisiminiau kaip aš po narkozės kategoriškai atsisakiau kad mane iš tos pooperacinės palatos parvežtų į paprastą biggrin.gif Vieną kartą paklausė, o paskui jau be jokių klausimų parvežė burbuliuojančią "niekur aš nenoriu, man ir čia gerai" biggrin.gif
Atsakyti
"Kai atsibudau po visko, ziuriu priesais stovi trys vienodi daktarai blink.gif pasirodo man akyse trejinosi doh.gif o as vyrui tyliai saku (pasirodo sakiau visu balsu) o mes turesim tiek bapkiu, kad visiem trim uztektu lotuliukas.gif gydytojas zvengdamas is palatos isejo, daugiau nesirode, o kai paskui nuejau su vokeliu, nepaeme, sake jis ne tam gydytoju tapo, kad lupikautoju but thumbup.gif"

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

O as vis dar nestresuoju del svorio... Vizualiai gal ir galetu but maziau, i KMI telpu ir dar galiu priaugt, nuo skatinamuju priaugintas dziaugsmas nukrito... na beveik lotuliukas.gif , ramiai vakare sukirsiu ka nors saldaus kaip kompensacija del vis dar neatejusiu mmm lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(maika @ 2012 07 17, 14:17)
lotuliukas.gif  thumbup.gif

Prisiminiau kaip aš po narkozės kategoriškai atsisakiau kad mane iš tos pooperacinės palatos parvežtų į paprastą  biggrin.gif Vieną kartą paklausė, o paskui jau be jokių klausimų parvežė burbuliuojančią "niekur aš nenoriu, man ir čia gerai" biggrin.gif

O as po punkcijos sapnavau, kad atejau i darba, administratore tarp popieriu uzsikasus, visa papilkejus no darbo, o as jai taip jechidnai dar darbo uzkraunu lotuliukas.gif nu bet kokia bjauri lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2012 07 17, 14:17)
"niekur aš nenoriu, man ir čia gerai" biggrin.gif

lotuliukas.gif

QUOTE(stryga @ 2012 07 17, 14:23)
ramiai vakare sukirsiu ka nors saldaus kaip kompensacija del vis dar neatejusiu mmm  lotuliukas.gif

O as po punkcijos sapnavau, kad atejau i darba, administratore tarp popieriu uzsikasus, visa papilkejus no darbo,  o as jai taip jechidnai dar darbo uzkraunu  lotuliukas.gif nu bet kokia bjauri  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif o aš picą vakare kirsiu bigsmile.gif jau kaip noriu negaliu.

lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas smile.gif

as - krabas smile.gif

Druide - su 1 c.d. kaip bebutu, gerai kad tas c.d. apskritai buna smile.gif

Zodziu. As nusprendziau, kad klp kazkokie milteliai ore skraido, nes jau zmoniu tupumas, durnumas ir gobsumas pradeda pasiekti apogeju. Tai nusprendziau pasilinksminti ir padaryti 2 zapadlo: parasysiu i prokuratura laiska, o kita - skunda i teisma. ir lai apsimaliavuoja visi. biggrin.gif jeigu nieko nelaimesiu, tai bent nervus patampysiu.

O vakare as nieko kol kas nenoriu. I treshke eisiu. tik reikes vyrui sukurti kazka ir laisva.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 17 liepos 2012 - 13:54
QUOTE(zuzla @ 2012 07 17, 11:09)
jei neturėsi viršsvorio prieš nestuke.gif tai ir numesti bus lengva, nereiks jokių dietų irnesakyk.gif

Su ta mintimi ir noriu numesti dar kelis kg, kol vis dar galima biggrin.gif

QUOTE(DruiDe @ 2012 07 17, 12:11)

Na kaip supratau as pirmoji issibraukiu is laukianciujus saraso - 1 c.d. zaidimas is naujo  doh.gif

Oj tie kilogramai. Vakar nusidejau: ikalbejau V nusipirkti Nutelos ir riesutinio sviesto  doh.gif;  prikimsau sumustiniu  nestuke.gif , bet taip gera pasidare  doh.gif O tai viskas del to, kad nusprendziau rytais avizine kose valgyt, o pratusi buvau surelius. Organizmas kaip man atsiunte protesta ir pareikalavo savo cukraus dozes. Todel laikausi 60 kg ir nikrust is vietos, bet dietauti nenoriu.

4u.gif

Per PMS padideja bazine medziagu apykaita, taigi nieko tokio tas tavo "nusidejimas":
http://www.moteris.l...ziagu_apykaita/

PMS. Medžiagų apykaita keičiasi menstruacinio ciklo metu: greičiausia ji būna savaitę prieš mėnesines: tuomet gali pagreitėti net 300 kcal. Daugelis mūsų jautriai tai pajuntame - valgyti norisi gerokai daugiau, o saldumynų link ranka tik ir tiesiasi... To nereikia baimintis, nes papildomas kalorijas sudeginame.

Tikrai geras thumbup.gif

QUOTE(Maidenana @ 2012 07 17, 14:53)

O vakare as nieko kol kas nenoriu. I treshke eisiu. tik reikes vyrui sukurti kazka ir laisva.

Bet mmm vis dar nera?

As tai nei vakar, nei siandien isvis nenoriu valgyti, tik per prievarta kazka pavalgiau, nes "reikia". Jauciuosi labai nusivylusi savo organizmu...
Atsakyti
mano mmm dar ne laikas kokias 4 dienas, bet jau maudzia pilva ir strenas, tai, itariu, bus trumpesnis ciklas. bet skaiciau, kad su agnus taip dazniausiai ir buna
Atsakyti