Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF...

QUOTE(*River* @ 2012 07 18, 11:59)
Vienintele paguoda, kad ND vakar buvo tikrai pavyke  biggrin.gif

Kaip idomu, niekada is tikruju neteko rimtai ieskoti darbo (net normalaus CV taip ir nebuvo progos parasyti blush2.gif ), dabar net uzsimaniau pabandyti biggrin.gif Bent pasilinksminciau  lotuliukas.gif

thumbup.gif

patikėk, pasilinksmintum biggrin.gif
pirmą kartą pradėjau ieškoti darbo iškart po univero, įsidarbinau vienoj didžiausių statybinių kompanijų lt, tai buvo trečia vieta, kur nuėjau į pokalbį, o priėmimas į darbą buvo toks - trumpas pokalbis apie mane, testas, vertimas į/iš anglų ir braižyba. čia tai suprantu.. buvau visiškai be patirties ir pradirbau penkeris metus.
o dabar išsidirbinėja kas kaip gali schmoll.gif
Atsakyti
As kai ejau paskutini karta darbinti, tai buvo pradzio cv, po to pakviete testui, reikejo isversti 3 skirtingus tekstus jurine tematika is liet i angl, is angl i rusu, is rusu i liet ir dar laika nuiminejo. Nu bet suprantu, ten tikrai rekejo greicio. po to pakviete i pokalbi su vienu direktyoriumi, po to veliau su kitu, po to paskambino penktadienio popiete ir liepe buti darbo vietoje pirmadieni astunta biggrin.gif bet pradejau nuo gruodzio ten eiti ir isidarbinau vasario pradzioje. visa sausi ejau. jau paskutini karta kai ejau i pokalbi, pasakiau, kad man toks jausmas, kad as jau pas jus dirbu - tiek daznai einu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2012 07 18, 11:59)
Pas mane nieko gero, mano folis jau buvo ovuliaves  blink.gif 

Vienintele paguoda, kad ND vakar buvo tikrai pavyke  biggrin.gif

console.gif  Bet mmm juk dar nera... Kelinta tau dpo, gal anksti darei testuka?
wacko.gif swoon.gif net nežinau ką pasakyt... huh.gif 4u.gif

good.gif

~14 dpo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2012 07 18, 12:39)

laikykis... nu ka - vel is naujo...

sian ziurejau drauges lialia, naujagime, per FB... vyras aki uzmetes sako - o mes jau niekada neturesim.. nu ir ka as galejau pasakyti.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 07 18, 12:41)
sian ziurejau drauges lialia, naujagime, per FB... vyras aki uzmetes sako - o mes jau niekada neturesim.. nu ir ka as galejau pasakyti..  verysad.gif

doh.gif *****.. su tokiom mintim..
nereikėjo nieko sakyti, tik vazą į jį mesti.
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2012 07 18, 12:39)
wacko.gif  swoon.gif net nežinau ką pasakyt... huh.gif  4u.gif

~14 dpo  verysad.gif

As irgi unsure.gif 10 metu visi gydytojai tvirtino, kad man viskas gerai, o vienintele nepastojimo priezastis - vyras (bet niekas ir netyre manes rimtai), dabar vyra apgydem, tai paaiskejo, kad ir pas mane problemos unsure.gif

Viltis dar islieka 4u.gif

sian ziurejau drauges lialia, naujagime, per FB... vyras aki uzmetes sako - o mes jau niekada neturesim.. nu ir ka as galejau pasakyti..  verysad.gif

Laikykites abu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2012 07 18, 12:47)
As irgi  unsure.gif 10 metu visi gydytojai tvirtino, kad man viskas gerai, o vienintele nepastojimo priezastis - vyras (bet niekas ir netyre manes rimtai), dabar vyra apgydem, tai paaiskejo, kad ir pas mane problemos  unsure.gif

Laikykites abu  4u.gif

nu matai - man irgi, pasirodo, gydytis reikia. Visi tvirtino, kad vyro spermos permazai, o, pasirodo, as dar ir isnesioti negaliu./... nu zodziu...

aciu unsure.gif
Atsakyti
Maide, galiu tik įsivaizduoti, kaip jums sunku, nes nepalaikot vienas kito 4u.gif na, man susidarė toks įspūdis.. arba tu papasakoji tik tiek, kiek papasakoji. abudu užsiciklinot ant savo problemų.. o svarbiausia ne problema, o jos sprendimas. tikslo siekimas ir optimistiškas požiūris, nes su tokiom mintim kaip jūsų.. unsure.gif linkiu, kad tai būtų tik etapas, ir kad jūsų mintys pašviesėtų.
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 07 18, 13:23)
Maide, galiu tik įsivaizduoti, kaip jums sunku, nes nepalaikot vienas kito 4u.gif na, man susidarė toks įspūdis.. arba tu papasakoji tik tiek, kiek papasakoji. abudu užsiciklinot ant savo problemų.. o svarbiausia ne problema, o jos sprendimas. tikslo siekimas ir optimistiškas požiūris, nes su tokiom mintim kaip jūsų.. unsure.gif linkiu, kad tai būtų tik etapas, ir kad jūsų mintys pašviesėtų.

na o kas tas palaikymas? "kita cikla pasiseks"? juk melas. mums natur nepasiseks. niekada. nera jokiu sansu. maximum, ka galime padaryti - tai vyras gers tamoxifena. tai vat jis ji ir geria jau antra savaite. o ka as? zinau, kad pastojus, gersiu trombo ass ir leisiuos zibora, kad isvengti nesivystanciu. bet iki "pastojus" dar nezinia kiek. gal dar desimtmetis. o gal as isviso neturesiu vaiku. o gal tik po 5 metu. bus atliekamu tukstanciu - eisiu pas S IUI darytis. nebus tukstanciu - nebus ir IUI. Stebuklais as netikiu. Su manimi nebuna stebuklu. Ir tas, tarp kitko, net mano asmeniniam horoskope matosi. tai kas tas palaikymas.. kalbetis tema, kuri net galvoti nepakeliama? kad dar labiau pasijusti tusciai ir bejegei?

p.s. g.gif pakviete i pokalbi i ta kompanija, kur as chamiskai atsakinejau i testus. tai ryt eisiu pasilinksminti. gerai, kad per 3 namus darbas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 18 liepos 2012 - 12:50
laikykis... nu ka - vel is naujo...
Ir tu laikykis 4u.gif

QUOTE(*River* @ 2012 07 18, 12:47)
As irgi  unsure.gif 10 metu visi gydytojai tvirtino, kad man viskas gerai, o vienintele nepastojimo priezastis - vyras (bet niekas ir netyre manes rimtai), dabar vyra apgydem, tai paaiskejo, kad ir pas mane problemos  unsure.gif

Viltis dar islieka  4u.gif
4u.gif console.gif

4u.gif

QUOTE(Maidenana @ 2012 07 18, 13:00)
nu matai - man irgi, pasirodo, gydytis reikia. Visi tvirtino, kad vyro spermos permazai, o, pasirodo, as dar ir isnesioti negaliu./... nu zodziu...
Iš dalies jie teisūs, juk sužinoti ar gali išnešioti gali tik pabandžius išnešioti. Kaip ir apskritai dėl vaisingumo juk nėra tyrimų kad iš anksto išsitirti vaisinga ar ne. Žinotum žmogus kad turi problemų, tai išspręstum jas iš anksto ir turėtum vaikų tada, kada nori. Kam aš 4 metus gėriau KT, kai pastot ir šiaip negaliu? doh.gif verysad.gif O kaip išnešiot eitųsi irgi nė neįsivaizduoju...

QUOTE(Maidenana @ 2012 07 18, 13:33)
thumbup.gif gerai praleisk laiką hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maika: 18 liepos 2012 - 13:11
QUOTE(maika @ 2012 07 18, 14:06)
Iš dalies jie teisūs, juk sužinoti ar gali išnešioti gali tik pabandžius išnešioti. Kaip ir apskritai dėl vaisingumo juk nėra tyrimų kad iš anksto išsitirti vaisinga ar ne. Žinotum žmogus kad turi problemų, tai išspręstum jas iš anksto ir turėtum vaikų tada, kada nori. Kam aš 4 metus gėriau KT, kai pastot ir šiaip negaliu?  doh.gif  verysad.gif Kaip išnešiot eitųsi irgi nė neįsivaizduoju...

nejaugi per 3 nesivystancius per puse metu negalima butu suprasti? nejaugi negalima paklausti, ar sergu/sirgau odos liga? ar negalima paklausti del galvos traumu? del operaciju praeityje? nu nejaugi negalima paklausti ar daryti tyrimai del AFS? Ar niekas is seimos nariu neturejo infarktu, insultu? juk tam tyrimu nereikia. tai paprasciausias gydytojo ir paciento pokalbis, is kurio tampa aisku, ar butum rizikos znoje ar ne pastojus.. juk elementaru.. o dar elementariau - man 34 metai! nereikia tiketis, kad isnesiosiu kaip 18-mete. Jau po 30-ties patartina kasdien aspirino tablete isgerti. O ka jau kalbeti kai reikalas liecia vaisinguma. Geriau viena cikla prarasti tyrimams, o ne po triju pastoti ir neisnesioti.

paskambino vyras ir pasake, kad vienas musu pazistamas jau desimt savaiciu nescias censored2.gif cray.gif kur teisingumas? mastau.gif ir kur, ***, sis gyvenimo, mlia, balansas? kitiems po 5, o man nei vieno - cia balansas skaitosi, turbut?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 18 liepos 2012 - 13:29
QUOTE(Maidenana @ 2012 07 18, 13:33)
na o kas tas palaikymas? "kita cikla pasiseks"? juk melas.

ne. palaikymas yra pvz. pamačius tą patį leliuką FB pasakyti ne tai ką pasakė, o "mes irgi tokį turėsim" mirksiukas.gif juk tam vyras geria tą tamoxi, juk tam tu turi planą pastojus daryti tą aną, kad išnešioti, juk tam stengiates. kodėl išanksto galvoji ir taip programuoji, kad nepasiseks? kam tada viskas?
Atsakyti