QUOTE(zuzla @ 2012 07 19, 19:20)
ne, naktį grįžo.
jau lovoj

ir diržą, kol namie tuda siuda, panešiojau. sėdėt nelabai patogu, bet ką padarysi..
28 mm, gerai?
ačiū
ar tau daktare pasake, kad geras?nes man tavo laiku buvo 40 mm, o 33 savaite jau sutrumpejo iki 27 mm, tai gine pasake, kad datempsiu. Kaip tau ziuri kakleli?tiksliai ilgi galima nustatyti tik vaginaliniu echoskopu, jei ji tau nustate rankiniu budu tai cia netikslu. Be to ne ilgis dar yra svarbus, svarbu, kad kaklelis butu uzdarytas visiskai ir nesuminkstejes. O nezinai kokio ilgio buvo pradzioje?Nes man pvz. is pradziu nieko del kaklelio gine nesake, bet po gresiancio suzinojau, kad jis sutrumpejes iki 30 mm, tada saugojausi labai, nieko nekilnojau, daugiau gulinejau, geriau magni ir nesiojau dirza tai 24 sav. jis buvo apie 40 mm. Keista, kad tau nedave biliutenio, nes sedeti visa diena gimda spaudzia kakleli, man kai kaklelis buvo sutrumpejes iki 30 mm gine sake, kad dar telpu i normas. Mano tau patarimas per kiekviena vizita pas gine prasik, kad su echoskopu paziuretu tau kakleli ir sekti ar jis netrumpeja, man su rankom niekas nelandziojo tik ikisa greitai paziuri su aparatu ir viskas aisku.
Nepergyvenk, viskas bus gerai