Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF...

QUOTE(zuzla @ 2012 07 19, 18:33)
ne, nedavė, mat kaklelio ilgis geras.. turbūt tikrai nėra taip rimta kaip prisigalvoju unsure.gif pasakiau ir kad darbas sėdimas, tai vėl gi liepė su diržu sėdėt. aišku l.santykių jokių.. žodžiu, tikisi mane pamatyti po mėnesio jau su pakeltu leliuku.

console.gif Tai matyt, kad dar nieko baisaus, tik reikia labiau pasisaugoti... O tavo vyras isvaziaves dabar?
Atsakyti
QUOTE(DruiDe @ 2012 07 19, 15:31)
Kaip gerai, kad ryt penktadienis, nes svajoju apie ramybe  doh.gif
drinks_cheers.gif

QUOTE(*River* @ 2012 07 19, 15:33)
Gavau, bet pas K. nebespejau, pramiegojau  biggrin.gif  (na taip, tas nieko neveikimas baisiai issekina...) PRG 13.6 nmol/l, tai speju, kad ovuliacija tikrai buvo antradieni. Reiskia, IUI si cikla tikrai nebebus...
biggrin.gif
koks PRG rodo kad O įvyko? blush2.gif
console.gif dedam viltis į ND 4u.gif

QUOTE(zuzla @ 2012 07 19, 17:57)
ir pas mane nekas.. tyrimai geri, bet..
console.gif irgi pagalvojau, kad jeigu į ligoninę nepaguldė, reiškia neblogai 4u.gif klausyk daktarės nurodymų ir viskas susitvarkys 4u.gif dabar marš į lova, o rytoj pirkt diržo (jeigu dar neturi) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 07 19, 18:33)
ne, nedavė, mat kaklelio ilgis geras.. turbūt tikrai nėra taip rimta kaip prisigalvoju unsure.gif pasakiau ir kad darbas sėdimas, tai vėl gi liepė su diržu sėdėt. aišku l.santykių jokių.. žodžiu, tikisi mane pamatyti po mėnesio jau su pakeltu leliuku.

mano leliukas guli zemai hio 24 svaites, irgi liepe butinai nesioti dirza ir nezinau kaip apseiciau be jo, jis fiksuoja leliuko galvyte ir pakelia pilva ir nera toks spaudimas kakleliui, patarciau taip ir daryti, su kakleliu juokais nekokie doh.gif ,zinau is savo patirties, man irgi grese prieslaikinis, bet kaip matai isnesiojau, daugiau stenkis guleti ir ilsetis ir pagalve po uzpakali pakisk, viskas bus gerai mirksiukas.gif Svarbu, kad kaklelis netrumpetu ir neminkstetu, o jei ilgis geras tai nieko baisaus, saugokis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sangria023: 19 liepos 2012 - 17:47
QUOTE(maika @ 2012 07 19, 18:41)

koks PRG rodo kad O įvyko?  blush2.gif

dedam viltis į ND  4u.gif

dabar marš į lova, o rytoj pirkt diržo (jeigu dar neturi)  mirksiukas.gif

Dabar 2 dpo (gal net maziau, nes tyrima dariau siandien anksti ryte, o O ivyko, itariu, antradieni vakarop), tai kaip ir patenka i normas. Pvz. cia yra grafikas:
http://en.wikipedia....trual_cycle.png

tai pagal ji vidurkis 2 dpo yra apie 15.

irnesakyk.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2012 07 19, 18:38)
console.gif Tai matyt, kad dar nieko baisaus, tik reikia labiau pasisaugoti... O tavo vyras isvaziaves dabar?

ne, naktį grįžo.

QUOTE(maika @ 2012 07 19, 18:41)
console.gif dedam viltis į ND  4u.gif

console.gif irgi pagalvojau, kad jeigu į ligoninę nepaguldė, reiškia neblogai  4u.gif  klausyk daktarės nurodymų ir viskas susitvarkys  4u.gif dabar marš į lova, o rytoj pirkt diržo (jeigu dar neturi)  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif

jau lovoj smile.gif ir diržą, kol namie tuda siuda, panešiojau. sėdėt nelabai patogu, bet ką padarysi..

QUOTE(Sangria023 @ 2012 07 19, 18:46)
Svarbu, kad kaklelis netrumpetu ir neminkstetu, o jei ilgis geras tai nieko baisaus

saugokis.

28 mm, gerai?

ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 07 19, 19:20)
ne, naktį grįžo.
drinks_cheers.gif

jau lovoj smile.gif ir diržą, kol namie tuda siuda, panešiojau. sėdėt nelabai patogu, bet ką padarysi..
28 mm, gerai?

ačiū 4u.gif

ar tau daktare pasake, kad geras?nes man tavo laiku buvo 40 mm, o 33 savaite jau sutrumpejo iki 27 mm, tai gine pasake, kad datempsiu. Kaip tau ziuri kakleli?tiksliai ilgi galima nustatyti tik vaginaliniu echoskopu, jei ji tau nustate rankiniu budu tai cia netikslu. Be to ne ilgis dar yra svarbus, svarbu, kad kaklelis butu uzdarytas visiskai ir nesuminkstejes. O nezinai kokio ilgio buvo pradzioje?Nes man pvz. is pradziu nieko del kaklelio gine nesake, bet po gresiancio suzinojau, kad jis sutrumpejes iki 30 mm, tada saugojausi labai, nieko nekilnojau, daugiau gulinejau, geriau magni ir nesiojau dirza tai 24 sav. jis buvo apie 40 mm. Keista, kad tau nedave biliutenio, nes sedeti visa diena gimda spaudzia kakleli, man kai kaklelis buvo sutrumpejes iki 30 mm gine sake, kad dar telpu i normas. Mano tau patarimas per kiekviena vizita pas gine prasik, kad su echoskopu paziuretu tau kakleli ir sekti ar jis netrumpeja, man su rankom niekas nelandziojo tik ikisa greitai paziuri su aparatu ir viskas aisku.
Nepergyvenk, viskas bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sangria023: 19 liepos 2012 - 18:33
QUOTE(zuzla @ 2012 07 19, 18:57)
4u.gif
ir pas mane nekas.. tyrimai geri, bet.. pasiskundžiau skausmeliais, tai pasirodo Zuzliukas labai žemai, spaudžia galva gimdos kaklelį, taigi vos ne priešlaikinis gręsia sad.gif prevencinės priemonės - kaip galima daugiau gulėt po užpakaliu pagalve pasikišus, magnis kiekvieną dieną, pradėt nešiot diržą..

ir as bijau kad man nebutu panasiai kaip tau unsure.gif nes per echo gydytoja pastebejo, kad mano lelius zemai labai pas mane, tikiuosi, kad bedu nebus jokiu ateity unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2012 07 19, 19:29)
ar tau daktare pasake, kad geras?

sakė, neblogas. žiūrėjo vaginaliniu echo.
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 07 19, 19:48)
sakė, neblogas. žiūrėjo vaginaliniu echo.

tai reiskia tiksliai pasake, nu svarbu saugok save ir viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(spinsa @ 2012 07 19, 19:47)
ir as bijau kad man nebutu panasiai kaip tau unsure.gif  nes per echo gydytoja pastebejo, kad mano lelius zemai labai pas mane, tikiuosi, kad bedu nebus jokiu ateity  unsure.gif

taviškis dar mažas, gali ir skersai, ir išilgai gulėti, visaip vartytis, taigi užaugęs pakils mirksiukas.gif
o man tikriausiai reikėjo pradėti nešioti diržą nuo 22 savaitės, kaip ir rekomenduoja, nes skausmeliai tik tik prasidėjo.

atsiprašau planuojančių, kad mes čia teršiam eterį savo problemėlėmis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 07 19, 19:54)

atsiprašau planuojančių, kad mes čia teršiam eterį savo problemėlėmis 4u.gif

zuzla pas nestukes nieko nesakei, o cia pamacius tavo problema nesusilaikiau neparasius blush2.gif , butinai nesiok dirza ir stenkis vengti gimdos kietejimus, kurie skatina kaklelio trumpejima mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2012 07 19, 20:00)
zuzla pas nestukes nieko nesakei

pas neštukes niekam neįdomu mirksiukas.gif ten, atrodo, kaip pati su savim bučiau kalbėjus, labai retai kas atkreipia dėmesį į mano parašymą ar klausimą.
ačiū tau už patarimus smile.gif
Atsakyti