Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų!

QUOTE(Skierkute @ 2012 07 05, 16:35)
ahh kokia grazuole melynake, negi ir mano vaikas taip uzaugs ? biggrin.gif
siuo metu jau 5.6 kilo grynos mases jo biggrin.gif

uzaugs uzaugs mirksiukas.gif vakar ziurejau savosios foto nuo gimimo, tai atrodo kaip ne mano pana ten biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(raimukas84 @ 2012 07 04, 23:53)
visai salia dirbo kelininkai, tai vienas ju ir pradejo man sypsotis, mojuoti. isejus is ofisu gavau komplimenta ir paprase tel nr. nieko toks visai, bet atsisakiau 

biggrin.gif , tiksliai nepacituosiu, bet yra toks pasakojimas apie moters amziu: jaunysteje, kada mums statybininkai moja ir svilpia, mes isiszeidziame..., o veliau tai pamalonina...Na, nezinau, is mano varpines ziurint, Raimuk, tu dar turetum isizeisti mirksiukas.gif
---
O as vakar kiek streso apturejau: gi teva su greitaja i ligonine isveze. Zinant, kad jau turi 2 insultus, man kojos rankos nutirpo...Mama su tevu isvaziavo, o maniske su pusbroliu pasiliko...tai lekiau is darbo kaip pamisusi...Tevui jau geriau, vaikus kaimyne priglaude smile.gif ...Taip, kad apie atsipalaidavima ir laika sau as jau nesvajoju...
Atsakyti
Klasta,ką nustatė tėvukui?Tu sau laiko turėsi kai išeisi į penciją. tongue.gif

Einu damutės apžiūrėt.

WW,o ką pankas daro darželyje? g.gif Ir pasiteisinimas nepriimtas už SM nelankymą nepriimtas. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(martanux @ 2012 07 05, 14:39)
uzaugs uzaugs  mirksiukas.gif  vakar ziurejau savosios foto nuo gimimo, tai atrodo kaip ne mano pana ten biggrin.gif

va va, as i saviski paziuriu ir nesitiki, kad jau 4 metai doh.gif atrodo taip neseniai lekiau ligoninen saremiaudama biggrin.gif

Fainuole tavo dama 4u.gif

Kokia islepinta pasijauciau doh.gif Mus gi MB visur su masina veziodavo (cia jo toks pageidavimas), o dabar jis isleke tevisken ir iki liepos pabaigos mudu du visur su mazgium cool.gif kaip tycia visas menuo visokiais reikalais apkrautas doh.gif kas antra diena tase i dantis ir lekiam mokykla-darzelis-darbas-darzelis-namai.... kokios nepatogios valandos parinktos, kad per pusvalandi turim spet is vieno miestelio galo i kita nulekt (gerai,kad ner tas musu miestas didelis)... Kol nulekiam i viena puse, 9 prakaitai ispila biggrin.gif nereik jokios sporto sales lotuliukas.gif o anksciau dukart tiek nulekdavau per diena (atidirbus 9val pamaina) ir nieko, rasdavau jegu dar i koki pub'a su chebra nors trumpam nueit cool.gif senatve, ne kitaip
Atsakyti
sveikos, mielosios biggrin.gif

siandien apsireiske meistrelis ir pabaige darbus del kuriu buvom sutare, nes nusprendziau kad man pigiau paciai siules susitvarkyt iseis nei zmogu samdyt smile.gif
va kaip mano verandele dabar atrodo

user posted image

beliko tiek nedaug, po to kai sutvarkysiu siules, meistras hidrofora pajungs, o tada as pasijungsiu savo indaplovyte (abu foto matosi), bei skalbianke (mama nauja nupirko, man sena perleis)

nesupratau, ko cia foto apkarpe buvo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julioske: 05 liepos 2012 - 22:31
Tai va merginos mano cv tokia : pries savaite su vyru skyremes del nesutarimu seimoj, nes vienas kito nesuprantam, bet siandien pasikalbeje nusprendem pabandyti dar karta, issiaiskinom kas kaip ir ko norim vienas is kito. Mano vyras jau buvo rankas nuleides, bet as dar kovojau uz musu seima,tai ziuresim kaip mums seksis toliau... Turim du vaikiukus tai del ju reikia stengtis ir aisku del saves. P.s. Kazkuri mergaite klause is kur as- tai gyvenu uk londone. Gal yra mamyciu kur netoli manes? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Justule001 @ 2012 07 05, 23:57)
Tai va merginos mano cv tokia : pries savaite su vyru skyremes del nesutarimu seimoj, nes vienas kito nesuprantam, bet siandien pasikalbeje nusprendem pabandyti dar karta, issiaiskinom kas kaip ir ko norim vienas is kito. Mano vyras jau buvo rankas nuleides,  bet as dar kovojau uz musu seima,tai ziuresim kaip mums seksis toliau... Turim du vaikiukus tai del ju reikia stengtis ir aisku del saves. P.s. Kazkuri mergaite klause is kur as- tai gyvenu uk londone. Gal yra mamyciu kur netoli manes? blush2.gif

Tai sekmes jums kuo didziausios 4u.gif O tau istvermes, nes turetu but dvigubai sunkiau kovot, kai vyras jau rankas kovoje nuleides, kaip rasai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Justule001 @ 2012 07 05, 21:57)
Tai va merginos mano cv tokia : pries savaite su vyru skyremes del nesutarimu seimoj, nes vienas kito nesuprantam, bet siandien pasikalbeje nusprendem pabandyti dar karta, issiaiskinom kas kaip ir ko norim vienas is kito. Mano vyras jau buvo rankas nuleides,  bet as dar kovojau uz musu seima,tai ziuresim kaip mums seksis toliau... Turim du vaikiukus tai del ju reikia stengtis ir aisku del saves. P.s. Kazkuri mergaite klause is kur as- tai gyvenu uk londone. Gal yra mamyciu kur netoli manes? blush2.gif

sekmes 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(julioske @ 2012 07 05, 20:11)
sveikos, mielosios biggrin.gif

siandien apsireiske meistrelis ir pabaige darbus del kuriu buvom sutare, nes nusprendziau kad man pigiau paciai siules susitvarkyt iseis nei zmogu samdyt smile.gif
va kaip mano verandele dabar atrodo

Saunu,kad remontai i prieki juda thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(puuupi @ 2012 07 05, 17:45)
Kokia islepinta pasijauciau  doh.gif Mus gi MB visur su masina veziodavo (cia jo toks pageidavimas), o dabar jis isleke tevisken ir iki liepos pabaigos mudu du visur su mazgium  cool.gif

As tai grieztai atsisakau,kad MB mane veziotu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Klasta @ 2012 07 05, 13:46)

O as vakar kiek streso apturejau: gi teva su greitaja i ligonine isveze. Zinant, kad jau turi 2 insultus, man kojos rankos nutirpo...Mama su tevu isvaziavo, o maniske su pusbroliu pasiliko...tai lekiau is darbo kaip pamisusi...Tevui jau geriau, vaikus kaimyne priglaude  smile.gif ...Taip, kad apie atsipalaidavima ir laika sau as jau nesvajoju...

Sveikatos tevukui 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Wonder Woman @ 2012 07 05, 09:45)
Labas, grazuoles smile.gif as darbais uzsiknisusi :)viskas tvarkoj siaip smile.gif tik pankas darze issidirbineja...

Tiek trumpai blink.gif Tai ka ten isidirbineja pankas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(martanux @ 2012 07 05, 12:44)
imeciau i fotki kelias damutes foto smile.gif

grazute kokia wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Skierkute @ 2012 07 05, 13:35)
ahh kokia grazuole melynake, negi ir mano vaikas taip uzaugs ? biggrin.gif

uzaugs ir labai greitai bei nepastebimai mirksiukas.gif
Papildyta:

Jau skaiciuoju valandas kai is daugiavaikes tapsiu bevaike hihihi.gif
Papildyta:

Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linausius @ 2012 07 06, 08:24)
Jau skaiciuoju valandas kai is daugiavaikes tapsiu bevaike  hihihi.gif

hah.gif

Labas rytas!

Kaip faina,vėl pliaupia,pasiilgau per vakar lietaus. laugh.gif

Julioške,miela malonu skaityt ir matyt progresą remontuose.Kas toliau?

Justule,sekmės tau didvyrio sunkiam kely. 4u.gif

O mano širdis dainuoja šiandien-paaiškėjo,kad Staska iki Kalėdų eis į savo mylimą darželį ir jei aš jausiu,kad ji nepasiruošus mokyklai tai gal net iki Velykų.Ech,gerai.Dievinu šitą darželį.
Papildyta:
O dabar reikia eit suskambinėt visiems dėl tų permainų.Nu nekenčiu kalbėt telefonais.Grrrr.
Atsakyti
lens.gif

Kur esat?
Atsakyti
sveikutes, smagu, kad visos gyvena atostogu rezimu:) ir as noreciau nuo vaiku paatostogauti, o dabar tai visi kartu:)
Raimuk, as is tikro paskaitau, tik man rasyti mintys nesilieja, o ir paskaitau, kai jau vos gyva bunu.
Slaptazodis man tikriausiai nepriklauso smile.gif

Mazoji auga puikiai, vyresnelis vis dazniau demsio pasipraso, ir daznai tada kai reikia sese maitinti ar prausti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2012 07 06, 07:55)
hah.gif
........................
O mano širdis dainuoja šiandien-paaiškėjo,kad Staska iki Kalėdų eis į savo mylimą darželį ir jei aš jausiu,kad ji nepasiruošus mokyklai tai gal net iki Velykų.Ech,gerai.Dievinu šitą darželį.
Papildyta:

Ko saipais?? biggrin.gif
.....................
thumbup.gif
Atsakyti