QUOTE(Justule001 @ 2012 07 05, 21:57)
Tai va merginos mano cv tokia : pries savaite su vyru skyremes del nesutarimu seimoj, nes vienas kito nesuprantam, bet siandien pasikalbeje nusprendem pabandyti dar karta, issiaiskinom kas kaip ir ko norim vienas is kito. Mano vyras jau buvo rankas nuleides, bet as dar kovojau uz musu seima,tai ziuresim kaip mums seksis toliau... Turim du vaikiukus tai del ju reikia stengtis ir aisku del saves. P.s. Kazkuri mergaite klause is kur as- tai gyvenu uk londone. Gal yra mamyciu kur netoli manes?
sekmes
Papildyta:
QUOTE(julioske @ 2012 07 05, 20:11)
sveikos, mielosios
siandien apsireiske meistrelis ir pabaige darbus del kuriu buvom sutare, nes nusprendziau kad man pigiau paciai siules susitvarkyt iseis nei zmogu samdyt

va kaip mano verandele dabar atrodo
Saunu,kad remontai i prieki juda
Papildyta:
QUOTE(puuupi @ 2012 07 05, 17:45)
Kokia islepinta pasijauciau

Mus gi MB visur su masina veziodavo (cia jo toks pageidavimas), o dabar jis isleke tevisken ir iki liepos pabaigos mudu du visur su mazgium
As tai grieztai atsisakau,kad MB mane veziotu
Papildyta:
QUOTE(Klasta @ 2012 07 05, 13:46)
O as vakar kiek streso apturejau: gi teva su greitaja i ligonine isveze. Zinant, kad jau turi 2 insultus, man kojos rankos nutirpo...Mama su tevu isvaziavo, o maniske su pusbroliu pasiliko...tai lekiau is darbo kaip pamisusi...Tevui jau geriau, vaikus kaimyne priglaude

...Taip, kad apie atsipalaidavima ir laika sau as jau nesvajoju...
Sveikatos tevukui
Papildyta:
QUOTE(Wonder Woman @ 2012 07 05, 09:45)
Labas, grazuoles

as darbais uzsiknisusi :)viskas tvarkoj siaip

tik pankas darze issidirbineja...
Tiek trumpai

Tai ka ten isidirbineja pankas
Papildyta:
QUOTE(martanux @ 2012 07 05, 12:44)
imeciau i fotki kelias damutes foto
grazute kokia
Papildyta:
QUOTE(Skierkute @ 2012 07 05, 13:35)
ahh kokia grazuole melynake, negi ir mano vaikas taip uzaugs ?
uzaugs ir labai greitai bei nepastebimai
Papildyta:
Jau skaiciuoju valandas kai is daugiavaikes tapsiu bevaike
Papildyta:
Labas rytas