QUOTE(raimukas84 @ 2012 07 03, 15:32)
tikiuosi

Fule ziuresiu, sergu uz italus

Nugi toks isdidus vardas - Steponai, kic kic kic
  Nugi toks isdidus vardas - Steponai, kic kic kic  

Va sitas man labiausiai patiko
 Va sitas man labiausiai patiko

tiek laukiau tiek laukiau tos keliones, o cia BABACH! jau pakuotis reikia
 tiek laukiau tiek laukiau tos keliones, o cia BABACH! jau pakuotis reikia   
  nu sugalvok tu man eiti i koncerta pirmadienio vakara, gi gavau su vaikais sedet.
 nu sugalvok tu man eiti i koncerta pirmadienio vakara, gi gavau su vaikais sedet.  

Mano sese irgi vaziuoja
 Mano sese irgi vaziuoja
 )
 )  Kaip mergaitem pas senelius sekesi?
 Kaip mergaitem pas senelius sekesi?
 Jau ka supratau,kad daugiavaike but negaleciau
   Laukiu nesulaukiu penktadienio,kai galesiu truputi pauliavoti

Žodžiu,liuks kelionė,nors ir 3 val traukiniu.
  Žodžiu,liuks kelionė,nors ir 3 val traukiniu. Svarbu,neįsisirkit.
 Svarbu,neįsisirkit.   

Žodžiu,liuks kelionė,nors ir 3 val traukiniu.
  Žodžiu,liuks kelionė,nors ir 3 val traukiniu. Na pati pasisiuliau(vaje kokia as gera
 Na pati pasisiuliau(vaje kokia as gera  )Mat jie kitam mieste gyvena,o dabar atostogos
 )Mat jie kitam mieste gyvena,o dabar atostogos  

dukrytes pusbroliuko gimtadienis dar, tai ir jam dovanele
 dukrytes pusbroliuko gimtadienis dar, tai ir jam dovanele   manai persistengiu?
 manai persistengiu?   nieko ten ipatinga saldainiai, arbatos, draugiu vaikuciams po knygele....
 nieko ten ipatinga saldainiai, arbatos, draugiu vaikuciams po knygele....

VT jau kuris laikas su pana gyvena,tai silkinis
 VT jau kuris laikas su pana gyvena,tai silkinis  Va tuo aspektu galiu juo pasidziaugti,kad net draugei atsiradus,vaiko neuzmirsta
 Va tuo aspektu galiu juo pasidziaugti,kad net draugei atsiradus,vaiko neuzmirsta  Beje,mazius sake,kad tures greit sesute ir   tecio drauges pilvelyje leliukas,tai kogero laukiasi,nors VT nieko nesake
 Beje,mazius sake,kad tures greit sesute ir   tecio drauges pilvelyje leliukas,tai kogero laukiasi,nors VT nieko nesake  

metai nebevežu.Nebent kas ko paprašo,tai tada jau neimu tų kelių litų,traktuoju kaip lauktuvę.Na,draugės mergytėms po kokią smulkmę ir viskas.
 metai nebevežu.Nebent kas ko paprašo,tai tada jau neimu tų kelių litų,traktuoju kaip lauktuvę.Na,draugės mergytėms po kokią smulkmę ir viskas.   Pirmais metais tysiau čimudanais lauktuves.
 Pirmais metais tysiau čimudanais lauktuves. 
 As irgi tik vaikams tevezu,o anksciau tai ojojoj kokius kalnus visiem tempdavau
 As irgi tik vaikams tevezu,o anksciau tai ojojoj kokius kalnus visiem tempdavau

metai nebevežu.Nebent kas ko paprašo,tai tada jau neimu tų kelių litų,traktuoju kaip lauktuvę.Na,draugės mergytėms po kokią smulkmę ir viskas.
 metai nebevežu.Nebent kas ko paprašo,tai tada jau neimu tų kelių litų,traktuoju kaip lauktuvę.Na,draugės mergytėms po kokią smulkmę ir viskas.   Pirmais metais tysiau čimudanais lauktuves.

Vaziuokit tik i LT ir tik vezkit vezkit tu lauktuviu, ir man atvezt nepamirskit
  Vaziuokit tik i LT ir tik vezkit vezkit tu lauktuviu, ir man atvezt nepamirskit   

va kad ir siandien, gi mano klientai, kuriu nama valau karta i savaite, issikrausto i Norvegija, maniau kad dar valysiuos dvi savaites, bet taip gavos kad siandien atsisveikinom, israse man ceky kaip padeka, as jiems atvirute iteikiau su graziais zodziais, tai veliau gavau zinute, kad labai patiko
 va kad ir siandien, gi mano klientai, kuriu nama valau karta i savaite, issikrausto i Norvegija, maniau kad dar valysiuos dvi savaites, bet taip gavos kad siandien atsisveikinom, israse man ceky kaip padeka, as jiems atvirute iteikiau su graziais zodziais, tai veliau gavau zinute, kad labai patiko   
  VT jau kuris laikas su pana gyvena,tai silkinis
 VT jau kuris laikas su pana gyvena,tai silkinis  Va tuo aspektu galiu juo pasidziaugti,kad net draugei atsiradus,vaiko neuzmirsta
 Va tuo aspektu galiu juo pasidziaugti,kad net draugei atsiradus,vaiko neuzmirsta  Beje,mazius sake,kad tures greit sesute ir   tecio drauges pilvelyje leliukas,tai kogero laukiasi,nors VT nieko nesake
 Beje,mazius sake,kad tures greit sesute ir   tecio drauges pilvelyje leliukas,tai kogero laukiasi,nors VT nieko nesake