Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų!

z.j. sveikinu su metinemis! praleidau smile.gif kaip atsventet?
Atsakyti
QUOTE(Wonder Woman @ 2012 07 09, 14:47)
z.j. sveikinu su metinemis! praleidau smile.gif kaip atsventet?

dėkui... šventėm vadinasi... prie skype.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif o ištikro, tai dabar atšvesim... šeštadienį..... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Justule001 @ 2012 07 09, 08:55)
Ne mes negyvenom graziai, mes pradejom jau pyktis per mano antra nestuma o kai jauneliui buvo 5men, issiaiskinau kad mane apgaudinejo nuo 7men nestumo su "geriausia" drauge. Tada as jam atleidau ir bandem vel taisyt santykiuis ir tada vel po puses metu kazkokia mergiote pradejo ji kviesti i svecius kur jis traukiny ta pacia diena susipazino. Tai viskas buvo pries menesi ir nuo tada prasidejo pykciai ir prykaisiojimai ir nepasitikejimas is mano puses. As jau tada galvojau skirtis, bet vis delsiau del vaiku ir nenorejau issiskirt. Bet dabar pagalvojus gerai kad taip ivyko, nes nebutu buve kartu mums gyvenimo.

va va,turejau itarima,kad tai ir bus jo "depresijos" ir nezinojimo ko nori priezastis doh.gif Ach,ir kas nutinka su musu savigarba g.gif Na as tikrai gan pakanti ir atlaidi esu,bet uz tokius bajerius tikrai buciau sveitus lauk jau po pirmo paklydimo...Jau klausiau,kodel tau turetu rupet,kad anas neturi,kur eit...net kraujas uzvire...Negano to,kad yra tavo islaikytinis,dar sitaip issidirbineja doh.gif Sakai,gyventi del vaiku,bet ar jiem reikia tokio pavyzdzio-visiskai mamos negerbiancio tevo? g.gif
Kaip Raimukas minejo,tiketina,jog vel "nores buti kartu",jei su ta nauja pacija nieko neiseis...Bent jau iki kito karto,tai ir gyvensi tame uzburtame rate,jei nesirysi viena karta tam padaryti galo ax.gif Stiprybes tau ir ryzto 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Ž.J. @ 2012 07 09, 10:34)
Mano paskutinis darbelis... tik gal kokybe foto nekokia, nes fotkinta telefonu...
user posted image

Laaaabai grazu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ž.J. @ 2012 07 09, 14:52)
o ištikro, tai dabar atšvesim... šeštadienį..... wub.gif

Tai čia jau taip greitai tas laikas prabėgo, kur žadėjom padėti laukti? kaži ar tikrai padėjom mastau.gif
Jau šį šeštadienį keliausi?
Atsakyti
QUOTE(<imelda> @ 2012 07 09, 10:47)
linausius,pasirodysiu labai didele nuoboda,bet  as is tu kurie nemegsta svesti savo gimtadieniu  schmoll.gif Man kurkas labiau patinka eiti pas kitus i gimtadienius  blush2.gif Todel nieko ypatingo neplanuoju,bet nors ir noreciau nuo sventimo neissiuksiu,nes tikrai zinau,kad ir kelios drauges tikrai sveikins,o sestadieni kriksto tevai ir mociute atvaziuos. Nu visi labai suriksmina ta 30   doh.gif

Tai as ir prie tu nuobodu,nepamenu kada esu savo gimtadieni sventus biggrin.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Mort @ 2012 07 09, 11:03)
Bet mums tikiuosi balių suruoši?  Kokį tai tusą online?  assa.gif

drinks_cheers.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Wonder Woman @ 2012 07 09, 11:41)
sveikos, grazuoles.

dabar dazniau pasireiksiu, nes su panku namie tupim - skarlatina darzelyje susimedziojo.
Darbe sekasi puikiai. su berniuku irgi viskas sauniai klostosi. jusu pasiilgau smile.gif

Sveikatos pankui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Wonder Woman @ 2012 07 09, 14:41)
dabar dazniau pasireiksiu, nes su panku namie tupim - skarlatina darzelyje susimedziojo.
Darbe sekasi puikiai. su berniuku irgi viskas sauniai klostosi. jusu pasiilgau smile.gif

Kad dažniau pasireikši, tai gerai, o va, kad pankas susirgo - tai nekas. Sveikit 4u.gif
Bet šiaip pagalvojus, tai jau gali pradėti reikštis biggrin.gif Labai skurdi informacija, už tokį ilgą laikotarpį lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linausius @ 2012 07 09, 15:14)
Laaaabai grazu  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Ačiū... ax.gif

QUOTE(Mort @ 2012 07 09, 15:15)
Tai čia jau taip greitai tas laikas prabėgo, kur žadėjom padėti laukti?  kaži ar tikrai padėjom  mastau.gif
Jau šį šeštadienį keliausi?

sakai greit.... o man taip ilgai atrodo... bus 2,5 mėn....
taip, jau šį šeštadieni būsim kartu... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ž.J. @ 2012 07 09, 12:54)
sakai greit.... o man taip ilgai atrodo... bus 2,5 mėn....
taip, jau šį šeštadieni būsim kartu... wub.gif

Kaip faina wub.gif
Man irgi atrodo,kad greitai tas laikas praejo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linausius @ 2012 07 09, 15:58)
Kaip faina  wub.gif
Man irgi atrodo,kad greitai tas laikas praejo biggrin.gif

laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabai ilgaaaaaaaaaaaaaaaaaaai ėjo.....
Atsakyti
QUOTE(Justule001 @ 2012 07 09, 10:55)
Ne mes negyvenom graziai, mes pradejom jau pyktis per mano antra nestuma o kai jauneliui buvo 5men, issiaiskinau kad mane apgaudinejo nuo 7men nestumo su "geriausia" drauge. Tada as jam atleidau ir bandem vel taisyt santykiuis ir tada vel po puses metu kazkokia mergiote pradejo ji kviesti i svecius kur jis traukiny ta pacia diena susipazino. Tai viskas buvo pries menesi ir nuo tada prasidejo pykciai ir prykaisiojimai ir nepasitikejimas is mano puses. As jau tada galvojau skirtis, bet vis delsiau del vaiku ir nenorejau issiskirt. Bet dabar pagalvojus gerai kad taip ivyko, nes nebutu buve kartu mums gyvenimo.

Labuka, na as apie tokius dalykelius suzinojau, kazkur po 10 bendro gyvenimo metu ir nesuebejau atleist....O gyvent del vaiku kartu tikrai neverta..patikek...ne viena cia per tai perejo....tikrai neverta.

Su gimtadieniais ko nepasveiknau 4u.gif 4u.gif 4u.gif Man jau atostogos baigesi, ryt i darba....nesinori...
Atsventem brolio mazosios krikstynas, imeciau kelias foto.
Aij dar... su MB isiaiskinom, susitaikem, tik jei tokie bajeriai kartosis, kaip sakoma nusispjausiu ir eisiu kito ieskot biggrin.gif Kai bedos ji uzpuola megejas "pradingt" jis visam pasauliui, kaip tik buvo avarija padares....briedi nutrenke su draugo masina, o cia dar as su savo zinutem ar skiriames... doh.gif Nu sunku su tais diedas nors tu ka.... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(sima123 @ 2012 07 09, 15:02)
....briedi nutrenke su draugo masina, o cia dar as su savo zinutem ar skiriames... doh.gif

Nepyk bet sita vieta prajuokino biggrin.gif kazkaip ne apie gyvuna pagalvojau iskarto

Z.J. su sukaktim, grazus darbelis !
Atsakyti
QUOTE(Skierkute @ 2012 07 09, 16:31)
Z.J. su sukaktim, grazus darbelis !

dėkui... ax.gif
Atsakyti