z.j. sveikinu su metinemis! praleidau
kaip atsventet?

QUOTE(Wonder Woman @ 2012 07 09, 14:47)
dėkui... šventėm vadinasi... prie skype....

QUOTE(Justule001 @ 2012 07 09, 08:55)
Ne mes negyvenom graziai, mes pradejom jau pyktis per mano antra nestuma o kai jauneliui buvo 5men, issiaiskinau kad mane apgaudinejo nuo 7men nestumo su "geriausia" drauge. Tada as jam atleidau ir bandem vel taisyt santykiuis ir tada vel po puses metu kazkokia mergiote pradejo ji kviesti i svecius kur jis traukiny ta pacia diena susipazino. Tai viskas buvo pries menesi ir nuo tada prasidejo pykciai ir prykaisiojimai ir nepasitikejimas is mano puses. As jau tada galvojau skirtis, bet vis delsiau del vaiku ir nenorejau issiskirt. Bet dabar pagalvojus gerai kad taip ivyko, nes nebutu buve kartu mums gyvenimo.
va va,turejau itarima,kad tai ir bus jo "depresijos" ir nezinojimo ko nori priezastis

Kaip Raimukas minejo,tiketina,jog vel "nores buti kartu",jei su ta nauja pacija nieko neiseis...Bent jau iki kito karto,tai ir gyvensi tame uzburtame rate,jei nesirysi viena karta tam padaryti galo

Papildyta:
QUOTE(Ž.J. @ 2012 07 09, 10:34)
Laaaabai grazu

QUOTE(Ž.J. @ 2012 07 09, 14:52)
Tai čia jau taip greitai tas laikas prabėgo, kur žadėjom padėti laukti? kaži ar tikrai padėjom

Jau šį šeštadienį keliausi?
QUOTE(<imelda> @ 2012 07 09, 10:47)
linausius,pasirodysiu labai didele nuoboda,bet as is tu kurie nemegsta svesti savo gimtadieniu
Man kurkas labiau patinka eiti pas kitus i gimtadienius
Todel nieko ypatingo neplanuoju,bet nors ir noreciau nuo sventimo neissiuksiu,nes tikrai zinau,kad ir kelios drauges tikrai sveikins,o sestadieni kriksto tevai ir mociute atvaziuos. Nu visi labai suriksmina ta 30 

Tai as ir prie tu nuobodu,nepamenu kada esu savo gimtadieni sventus

Papildyta:
QUOTE(Mort @ 2012 07 09, 11:03)

Papildyta:
QUOTE(Wonder Woman @ 2012 07 09, 11:41)
sveikos, grazuoles.
dabar dazniau pasireiksiu, nes su panku namie tupim - skarlatina darzelyje susimedziojo.
Darbe sekasi puikiai. su berniuku irgi viskas sauniai klostosi. jusu pasiilgau
dabar dazniau pasireiksiu, nes su panku namie tupim - skarlatina darzelyje susimedziojo.

Sveikatos pankui

QUOTE(Wonder Woman @ 2012 07 09, 14:41)

Kad dažniau pasireikši, tai gerai, o va, kad pankas susirgo - tai nekas. Sveikit

Bet šiaip pagalvojus, tai jau gali pradėti reikštis

QUOTE(linausius @ 2012 07 09, 15:14)
Ačiū...

QUOTE(Mort @ 2012 07 09, 15:15)
Tai čia jau taip greitai tas laikas prabėgo, kur žadėjom padėti laukti? kaži ar tikrai padėjom

sakai greit.... o man taip ilgai atrodo... bus 2,5 mėn....
taip, jau šį šeštadieni būsim kartu...

QUOTE(Ž.J. @ 2012 07 09, 12:54)
sakai greit.... o man taip ilgai atrodo... bus 2,5 mėn....

Kaip faina

Man irgi atrodo,kad greitai tas laikas praejo

QUOTE(linausius @ 2012 07 09, 15:58)
laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabai ilgaaaaaaaaaaaaaaaaaaai ėjo.....
QUOTE(Justule001 @ 2012 07 09, 10:55)
Ne mes negyvenom graziai, mes pradejom jau pyktis per mano antra nestuma o kai jauneliui buvo 5men, issiaiskinau kad mane apgaudinejo nuo 7men nestumo su "geriausia" drauge. Tada as jam atleidau ir bandem vel taisyt santykiuis ir tada vel po puses metu kazkokia mergiote pradejo ji kviesti i svecius kur jis traukiny ta pacia diena susipazino. Tai viskas buvo pries menesi ir nuo tada prasidejo pykciai ir prykaisiojimai ir nepasitikejimas is mano puses. As jau tada galvojau skirtis, bet vis delsiau del vaiku ir nenorejau issiskirt. Bet dabar pagalvojus gerai kad taip ivyko, nes nebutu buve kartu mums gyvenimo.
Labuka, na as apie tokius dalykelius suzinojau, kazkur po 10 bendro gyvenimo metu ir nesuebejau atleist....O gyvent del vaiku kartu tikrai neverta..patikek...ne viena cia per tai perejo....tikrai neverta.
Su gimtadieniais ko nepasveiknau

Atsventem brolio mazosios krikstynas, imeciau kelias foto.
Aij dar... su MB isiaiskinom, susitaikem, tik jei tokie bajeriai kartosis, kaip sakoma nusispjausiu ir eisiu kito ieskot

QUOTE(sima123 @ 2012 07 09, 15:02)
....briedi nutrenke su draugo masina, o cia dar as su savo zinutem ar skiriames...

Nepyk bet sita vieta prajuokino

Z.J. su sukaktim, grazus darbelis !