Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų!

QUOTE(Justule001 @ 2012 07 09, 15:48)
Tai palauk reikia ji dar iskraustyt ir tada papus i prieki bigsmile.gif
gerai sakai kad del tu vyru. Zinau kad vaikai ne kliutis, tik dar geriau atbaidys visokius netykelius. O jei patiksiu tai patiks ir mano vaikai. Pvz kaip mano dabar ex vyrelis sake niekados neimtu moters su vaiku, va tada ir man reikejo suprast kad nevykelis ir netykelis yra ir bus.  doh.gif

Justule001,mano ex irgi visada sakydavo,kad neimtu gyvenime moters su vaiku. Bet paime. Dabartine jo meile su dviem vaikais.
Atsakyti
QUOTE(<imelda> @ 2012 07 09, 22:20)
Justule001,mano ex irgi visada sakydavo,kad neimtu gyvenime moters su vaiku. Bet paime. Dabartine jo meile su dviem vaikais.

Matai tie vyrai keicia nuomones kaip kojines. Patys sau priestarauja doh.gif
Atsakyti
daluze, saunus anekdotas smile.gif

del berniuko, tai kaip suprantu, apie briedi klausiate... puikiai kol kas sekasi smile.gif vis nulekiam kur nors pavakarieniaut ar pasokt, ar siaip kokteiliu isgert... su panku sutaria nuostabiai (atsispaudimus kartu daro: berniukas daro atsispaudimus, o pankas uzsilipa ant jo, kad "padetu")... buvom savaitgali kartu drabuziu pirkti, tai apskritai labai gerai laika praleidom - nuvargom, bet vienas kitam patarem ir pan. net nezinau ka bepridurt... smagiausia, kad jauciuosi labai norima - ziauriai geras jausmas smile.gif vis nepamirsta koju pagirt ar siaip komplimenta pasakyti smile.gif gamina vakarienes man...kazkuri ryta su panku isejo i lauka, kad galeciau pamiegot ilgiau smile.gif nu viskas faina...

tik bjauriausia, kad dabar vyrai apie mane kaip apie medu pradejo suktis: gal jie uzuodzia, kad "va, sitos nori ir kiti, tai ir man dabar jos prireiks", arba, kad "va, sita laiminga, tai sudrumsiu ta laime bandydamas gauti ja"... nesuprantu as tu vyru smile.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif tingiu tingeti, net parasyti neturiu ka... g.gif

QUOTE(Upjora @ 2012 07 09, 18:20)
Liūdna,briedžių ir taip trūkumas o Simos B dar ir žudo juos.  verysad.gif

va nuo sito tai su garsu nusizvengiau lotuliukas.gif Upjora savam stiliui lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Wonder Woman @ 2012 07 09, 23:43)
tik bjauriausia, kad dabar vyrai apie mane kaip apie medu pradejo suktis: gal jie uzuodzia, kad "va, sitos nori ir kiti, tai ir man dabar jos prireiks", arba, kad "va, sita laiminga, tai sudrumsiu ta laime bandydamas gauti ja"... nesuprantu as tu vyru smile.gif

O tu nekreipk demesio i tuos nereikalingus briedzius ir tiek mirksiukas.gif Siap jau visada taip buna, kai prireikia, tai visiems is karto, kai nereikia - tai niekam. Tokia kaip ir taisykle pasidarius, bent jau man visada taip buna. Nors is kitos puses suprantu kodel - kai esi laiminga, tai spinduliuoji ta laime ir aisku, kad visi tai mato, uztat ir pastebi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daluze14 @ 2012 07 10, 10:44)
Nors is kitos puses suprantu kodel - kai esi laiminga, tai spinduliuoji ta laime ir aisku, kad visi tai mato, uztat ir pastebi smile.gif

kaip tik vakar kažkur skaičiau... jei nori įsimylėti, turi aplinkiniam atrodytio lyg įsimylėjus, tada tą jausma pritrauksi..... nu kažkaip panašiai....
Atsakyti
labuka. vakar prie juros prabuvom super smagiai, tik vat gaila kad nugara nusvilau ir daba persti, bet geri ispudziai atperka tai biggrin.gif imeciau kelias foto i fotki, einu skaitinet ka plepejot ax.gif
Atsakyti
martanux, labai grazios nuotraukos smile.gif ir judvi; o mergytes akys tikrai tokios zyyyydros ar tik nuotraukoj taip suspindo?

medeja, kai grazumas tavo nuotrauku!!! kur buvot? ir ten tavo sunus, taip? ir gal gali bent trupuciuka apie padeti su bembiu papasakot? nes gali buti kad kazka esu praleidus...

ziuriu i musu AA klubo nuotraukas ir nesuprantu, ko tiems vyrams reikia...?! grazios, saunios, smagios, protingos (didzioji dalis biggrin.gif ) ir dar vaikucius beproto fainus turi...
Atsakyti
QUOTE(Wonder Woman @ 2012 07 10, 19:35)
apie padeti su bembiu papasakot?

Taip, ten mano vaikis ax.gif
Bembį radau užsidepresavusį: niekur neina, su niekuo nebendrauja...
Atsibodo tiesą sakant, tai pasakiau, kad baigtų sliekų subinėj ieškoti, o jei serga, tai gydytis reikia.
Atsakyti
medeja, supratau smile.gif sunus toks didelis atrodo smile.gif o del bembio: tai jis taip ir neprieme sprendimo del judvieju?
Atsakyti
QUOTE(Wonder Woman @ 2012 07 10, 18:35)
ziuriu i musu AA klubo nuotraukas ir nesuprantu, ko tiems vyrams reikia...?! grazios, saunios, smagios, protingos (didzioji dalis biggrin.gif ) ir dar vaikucius beproto fainus turi...

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Ir man juokingai nuskambėjo WW posto dalis apie protą. biggrin.gif

Esu nusikalus kaip šuo po hobio. schmoll.gif
Atsakyti