Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų!

QUOTE(Skierkute @ 2012 06 27, 16:39)
tai kiek laiko tam katinukui kazin?

Įtariu, kad kai radau jį (pirmadienį), tą dieną buvo ir gimęs. Tai išeina, kad jam - 3 dienos. smile.gif
Bandžiau į fotki nuotrauką įkelt, bet kažko vis ryšys nutrūksta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo annomis: 27 birželio 2012 - 16:26
Tik paminėjau kad tuoj nėštukių bus,tai Annomis užbėgo visoms už akių-įsigijo naujagimį. biggrin.gif wub.gif

Pūkita,jezmarija kaip blogai.Kaip tą koją susilaužė?

Staska kaip tikra AA dukra gimtadieni pradėjo čiut ne prieš mėnesį švęst nuo šiandien. doh.gif biggrin.gif Gavo pepapigų,tai užimta dabar,net kalbinama nesiduoda. hihihi.gif
Atsakyti
4u.gif Labas, simta metu nerasiau,o cia jau ziuriu ir nauja tema,tai sakau reikia pora zodeliu brukstelti smile.gif Pas mus nieko naujo,sedim namie ir laukiam vasaros... Ziauriai noriu prie juros,bet greiciausiai,kad tik liepos gale pavyks ten istrukti.
Daluzes VT tikrai perspjove kogero net ir maniski. O kas del issikraustymo,tai zinau,kad ziauriai sudinas dalykas,bet turi ir viena privaluma, t.y. proga atsikratyt visokio slamsto kurio buna prisikaupe. Ka Daluze sekmingai ir daro smile.gif
Bet kaip greitai laikas eina,net nesitiki. Atrodo skierkute ka tik pagimde,o stai sako,kad jau du menesiai jos pipirui wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2012 06 27, 16:45)
Tik paminėjau kad tuoj nėštukių bus,tai Annomis užbėgo visoms už akių-įsigijo naujagimį.  biggrin.gif  wub.gif

Pūkita,jezmarija kaip blogai.Kaip tą koją susilaužė?

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

O koja (tiksliau padikauli) susilauze tai sakyciau keistai. Traukesi i sona, kad masina ant virsaus neuzvaziuotu (nes pas mus gatve be saligatviu, o vairuotoja suko jos pusen, kazkoks apsinarkasines, nes mama praktiskai kaimynam i tvora jau lipo) tai nuo basuciu koja per gatves nelyguma sprustelejo...sake garselis tai o ho ho koks buvo....nu va ir turi sau padikaulio luzima..velniai zino ar raisciau netruko, nes rentgenas to nerodo...zodziu....
Atsakyti
Labas rytas... kas paslėpė saulutę.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ž.J. @ 2012 06 28, 08:09)
Labas rytas... kas paslėpė saulutę.... verysad.gif

Cia kaip kazkuriam multike - krokodilas suede biggrin.gif
Atsakyti
Labs ryts!

Aš turiu porą klausimų irgi-kada prasdė vasara?Kur dingo Raimukas,WW ir Martanux???
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2012 06 26, 17:21)
O dėl draugės vaikų,tai  unsure.gif .Nepatinka man,kad vaikai įninka į kompus ir aipuodus visokius.Džiaugiuos,kad Staska net savo DVD nemoka naudotis,ateis laikas ir įniks į technikas.Kol galiu,tol valdau.Ot,kokia bjauri mama esu.Gailėkitės vaiko mano.  biggrin.gif

neleidziu ir as saviskes prie kompo schmoll.gif ne del to kad gaila, tiesiog nu nafik, dar pridirbs ko doh.gif moka cd isideti, tv pauze nuspausti ir uzteks irnesakyk.gif

QUOTE(Upjora @ 2012 06 26, 21:22)
Laumėne,nepamirškit ir patys padirbėt tuo klausimu,ne vien Dievo valiai atsiduokit.

biggrin.gif

QUOTE(julioske @ 2012 06 26, 22:14)
tai kad isvarte, atseit jei neperves, tai is jo turiu nieko nesitiketi, nes jis man nieko neprivalo po to kai as su juo taip negraziai pasielgiau

doh.gif

kada jis vaikus paskutiny karta lanke?

QUOTE(Daluze14 @ 2012 06 26, 22:37)
O ka cia daug rasyt - viskas labai paprasta. Kadangi skaite mano skaipa, tai va eme ir nusiunte tai panelei, kur nuomavau, mano pokalbius pasiskaityt ir viskas. Toliau jau grandinine reakcija - perinstaliavau kompa, pasikeiciau skypa, nusipirkau nauja telefa, o panike paprase issikraustyt per savaite. Vat ir viskas - "C'est la vie" ...

nu ir subine tas tavo VT! doh.gif

QUOTE(Upjora @ 2012 06 27, 12:26)
Mamą mano šiandien operuoja. unsure.gif

kas nutiko???

QUOTE(Spindi* @ 2012 06 27, 12:51)
Gyvenam su vt, kolkas niekas nesikeičia ir istorija pakrypo kita linkme, žodžiu kažin kada kas pasikeis ax.gif

keista girdeti tai is maximalistes.

kokia linkme pakrypo ta istorija, kokios naujienos?

QUOTE(Upjora @ 2012 06 27, 14:30)
Žmonės gerieji,kada prasidės vasara???

na, pas mus tai bent jau siandien vasara thumbup.gif +26 cool.gif

QUOTE(Skierkute @ 2012 06 27, 15:29)
raimukai, slaptazodzio man noretusi, kiek kainuoja ? biggrin.gif

nusiunciau, bet zinok uz temos nelankyma tuoj pat konfiskuosiu cool.gif

QUOTE(PŪKITAS @ 2012 06 27, 16:22)
Labas mergai, as namie...mama koja susilauze  verysad.gif  menesius gipsas...

jerguteliau doh.gif
laikykites 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(annomis @ 2012 06 27, 17:19)
Ir aš spėju, kad pasiliks jis pas mane, nes kažkaip belia kam jo jau ir nebeatiduočiau. Gal čia koks užslėptas motiniškas instinktas pas mane pasireiškia?  biggrin.gif

annomis, ar pameni, juk planavot su dukra isigyti ar tai kaciuka ar tai suniuka, niu va, prasom! bigsmile.gif

QUOTE(Upjora @ 2012 06 28, 10:51)
Aš turiu porą klausimų irgi-kada prasdė vasara?Kur dingo Raimukas,WW ir Martanux???

Upjora, niu kaip tai kur as... dirbu... antradieny iki velumos su vaikais sedejau, treciadienis taip pat savam stiliuj, kaip visada, tik sy kart ne i anglu kursus variau, o i tevu susirinkima mokykloje. kita treciadieny keliausim su dukriuku pasizaisti, susipazinti su vaikuciais su kuriais kartu mokysi, tarp ju vienas lietuves ir anglo berniukas, pazystam jy, manoji apsidziaugs.
po susirinkimo uzsukau pas netoliese gyvenancia drauge, pasiemiau anksciau pirktas geles ir sokolada. cia anglu kalbos destytojai, va taip padekojom jai, dar pirmadieny paskutine pamoka, niu ka, ir po visko variau tu suknistu ofisu valyti.

WW, tai fainuole, susirado ten briedy kazkoky ir dingo doh.gif doh.gif

martanux, tai tikrai galetu pasirodyt, idomu kaip ji su dukryte laikosi unsure.gif
Atsakyti
Raimuk,papulyje rado kažkokią cistą,tai pjovė lauk.Dar laukia gimdos operacija po pusmečio.

Staska jau kelios dienos mane šaukia mokytojos vardu. doh.gif blink.gif biggrin.gif

O mes tik gavom pirmą laišką,kad turi vietą mokykloj ir viskas.Ir kiti būsimi klasiokai taip pat.Įdomu,kad jie duos žinot... g.gif

Jo,čia irgi vasara,šilta,bet lietus. doh.gif Kiaurai šlapia parmyniau iš miesto.
Atsakyti
QUOTE(raimukas84 @ 2012 06 28, 14:24)
nusiunciau, bet zinok uz temos nelankyma tuoj pat konfiskuosiu  cool.gif

Eina sau kokia griezta sad.gif pasiskusiu pipirui savo biggrin.gif
Atsakyti
Labuka 4u.gif

Upjora, mamytei sveikatytės 4u.gif

Viskas, mano tyrimai visi baigti, atsakymai duoti. Nėra prie ko prikibti, o temperatūra nekrenta doh.gif tad su viena gydytoja priėjom išvados, kad vis gi čia bus streso padariniai unsure.gif Darbe ištisiniai stresai doh.gif dabar atėjo gandai, kad bus didelis etatų mažinimas unsure.gif
Atsakyti
Laumėne,greičiau čiupk gandrą už uodegos kai tokia padėtis darbe. unsure.gif Ačiū už linkėjimą.Ji jau namie.Ir jau planuoja eit į jubiliejų šeštadienį. doh.gif Kad man jos energiją. blush2.gif
Atsakyti