Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų!

Oi,Erotic tu erotic,juokingai atrodo 23pm lotuliukas.gif
Papildyta:
Užsakiau Staskos gimtadienį. karsta.gif Nukrito rūpesnis nuo pečių.Nuotraukų nelaukit,nes gėda bus po Raimuko ir Puuupi talentų. biggrin.gif
Papildyta:
Klasta,matau,kabi-tark žodį.
Papildyta:
Ainu grožio procedūras atliksiu ir bandysiu išsimiegot,ryte hobis laukia(nu labai laiku,prieš kelionę doh.gif ) per pietus jau išvarom.Dar buterbrodų anksti pakilus reik iškept jos didenybei Staskai,nes sakė,kad traukiny valgys tik juos biggrin.gif

Iki.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Upjora: 28 birželio 2012 - 22:04
Duokit bandelių, ką ax.gif

QUOTE(Upjora @ 2012 06 28, 23:16)
ryte hobis laukia

Hmmm... matyt nežinau kokių tų ten Upjora hobių turi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mort: 28 birželio 2012 - 22:53
QUOTE(Upjora @ 2012 06 28, 23:12)
Mort,čia toks multikas apie kiauliukų šeimą. biggrin.gif Tai pagrindinė veikėja yra kiaulė Peppa.Staska dievina ją.Žinai kieno dėka?Raimuko.Ji uždovanojo knygą ir пошло поехало.Visai smagus multikas.

biggrin.gif oho, nemaniau kad dovanele sitaip tiko bigsmile.gif
maniskei labai patinka ta Peppa Pig, Mort gali paieskot youtube apie ka cia kalba eina.

QUOTE(puuupi @ 2012 06 28, 23:36)
Kaip idomu  g.gif pas mus sake visi nuo rugsejo full time pradet gali, nebent patys tevai pageidautu,kad vaikas dar ne pilnu tempu pradetu eit

nezinau nieko tiksliai, bet kad full time taip iskart neprades eiti, tai cia faktas! prades nuo tu 3 valandu, veliau pasiliks vaikai ir pietus pavalgyti, na o tada jau visa diena. kiek zinau, visa tas isivaziavimas truks apie 2 sav.

QUOTE(Upjora @ 2012 06 29, 00:16)
Užsakiau Staskos gimtadienį. karsta.gif Nukrito rūpesnis nuo pečių.Nuotraukų nelaukit,nes gėda bus po Raimuko ir Puuupi talentų.  biggrin.gif

ai nu baik jau! jei butu cia tu zaidimo kambariu gimtadieniui svesti, tai pati pasirinkciau ta lengvesny varianta.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

user posted image
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumėnė @ 2012 06 29, 08:28)
Labas rytas  4u.gif

user posted image

jooooooooooo... penktadienis.....
Atsakyti
Labas rytas!

Senatvė mane visai veikia-iš vakaro neužmingu,ryte anksčiausiai prabundu. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2012 06 29, 09:19)
Labas rytas!

Senatvė mane visai veikia-iš vakaro neužmingu,ryte anksčiausiai prabundu. doh.gif

Vis galvojau kas cia yra biggrin.gif pasirodo senatve.. vaikas keliasi puse 8, as prabundu 5 ir pradedu kanors galvoti taip kad nebeiseina uzmigt..
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2012 06 29, 11:19)
Labas rytas!

kur jau ne! kiek tamstai metu?

neturiu problemu su miegu, vakare luztu, ryte vos prabundu biggrin.gif tu miegok tik po 6 valandas, zinok labai padeda lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(raimukas84 @ 2012 06 29, 15:21)
kur jau ne! kiek tamstai metu?

neturiu problemu su miegu, vakare luztu, ryte vos prabundu  biggrin.gif tu miegok tik po 6 valandas, zinok labai padeda  lotuliukas.gif

va va ir man tas pats. Tik padedu galvą ir išsijungiu. O ryte vos užpakalį iškeliu iš lovos doh.gif blush2.gif
Atsakyti
ivyko stebuklas, pervede alimentus. ne 600 kiek priklauso o 500lt, bet man ir tiek patinka, vis tiek skola niekur nedingsta, o tik kapsi, kapsi biggrin.gif

kaip isvyti tingini is mano kuno? siandien stumk trauk... po truputi kambarius tvarkiausi, generaline dariausi, ir i kambario gala visa ko nereikia meciau, kad veliau isnest i vietas ar tai konteineri, ir kaip tik tuo metu pas mane atejo sodo kaimyne torto uzsakyt... bliamba kaip geda buvo. aisku matesi kad tavrkausi, bet tas sabakstynas prie duru taip gerai nuteikiantis... na, svarstau, jei torto nepersigalvojo paimti, tai nebuvo taip ir baisu, tik man taip susisviete g.gif

ryt kitas stebuklas ivyks - uosviaia mergas savaitgaliui pasiims thumbup.gif jau prsiplanavau darbu darbeliu
Atsakyti
Mano mažoji pas mamą liko, MB kaime, tad vakarosiu tyliai ramiai namie ax.gif Nieko nedarysiu, nes nieko nenoriu.
Atsakyti