Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų!

QUOTE(raimukas84 @ 2012 07 15, 15:36)
klube atsidurem tik pries 2.00  blink.gif  biggrin.gif nes ziurejom gera filma, o veliau ejom grazintis nail.gif: namo gryzom 5.30  blink.gif jau svito

ir kaip sekesi?
--------
g.gif musu tema papelpekim vadinasi? Greiciau patylekim blush2.gif ... Gerai, kad Raimukas atsibudo, o tai buciau monologu variusi blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Klasta: 15 liepos 2012 - 14:39
QUOTE(Klasta @ 2012 07 15, 16:38)
ir kaip sekesi?
--------
  g.gif  musu tema papelpekim vadinasi? Greiciau patylekim  blush2.gif ... Gerai, kad Raimukas atsibudo, o tai buciau monologu variusi  blush2.gif

prisisokau, prisidurniavau tai vaje vaje blush2.gif biggrin.gif
nuotaika kiek gadino sesers draugas su kvailu pavydu doh.gif galutiniam rezultate kai jau ruosemes visi vaziuoti namo, gryzom dviese doh.gif va tau ir dzentelmeniskumas.
man tik seses gaila, nes jei manes nebutu, tai labai vienisa jaustusi, visvien kazkaip ieskotu jo, na bent jau tikrai kankintusi mintimis apie ji.
man visa tai mane primena kai su VT buvau, kaip as nebeboriu tokios draskancios, kankinancios meiles, jausmu schmoll.gif
-----
tai varyk varyk ta monologa, vis kitoms pasiskaityt bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(raimukas84 @ 2012 07 15, 16:36)
nuotaika kiek gadino sesers draugas su kvailu pavydu  
------------
man visa tai mane primena kai su VT buvau, kaip as nebeboriu tokios draskancios, kankinancios meiles, jausmu  schmoll.gif
-----
tai varyk varyk ta monologa, vis kitoms pasiskaityt bus  biggrin.gif

nepernesu tokiu oziu viesoje vietoje schmoll.gif
---------
vat vat . Bjauriausia, kad kai viska matai is sono, bet kam reikalingi patarimai doh.gif
-------
lotuliukas.gif , abejoju...ar kam bus idomus mano pietu patiekalai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Klasta: 15 liepos 2012 - 16:58
QUOTE(Klasta @ 2012 07 15, 18:46)
  lotuliukas.gif , abejoju...ar kam bus idomus mano pietu patiekalai...

ka gaminai? bigsmile.gif

pagaliau apsitvarkem doh.gif blem sveikatos nera, nuo ryt pagaliau normaliu ritmu gyvent pradesiu.

ka vakarienei? gamint nenoriu, is namu eit nenoriu!
Papildyta:
QUOTE(raimukas84 @ 2012 07 15, 17:36)
prisisokau, prisidurniavau tai vaje vaje  blush2.gif  biggrin.gif

paziurejom nuotraukas is vakar nakties, as pakeiciau nuomone, as ten nedurniavau o issidirbinejau doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(raimukas84 @ 2012 07 15, 19:21)
ka gaminai?  bigsmile.gif
-----
ka vakarienei? gamint nenoriu, is namu eit nenoriu!
Papildyta:
--------
paziurejom nuotraukas is vakar nakties, as pakeiciau nuomone, as ten nedurniavau o issidirbinejau  doh.gif  biggrin.gif

biggrin.gif as valgiau, o ne gaminau biggrin.gif ...(dirbu as siandien)
------
tokiais atvejais: 1 var : makaronai
2 var kiausiniene
3 var sumustiniai
o jei vakar buvo gerai, tai gal uzteks ir mineralinio blush2.gif
-------
blink.gif oho, pasirodo kokia laukine prigimtis biggrin.gif
Atsakyti
paziurejom nuotraukas is vakar nakties, as pakeiciau nuomone, as ten nedurniavau o issidirbinejau  doh.gif  biggrin.gif

Gal ir mums parodyk laukinį Raimuką mirksiukas.gif

Kartais galvoju, kad aš kažkokia senamadišką g.gif Atsidarau Facebook'ą ir jaučiuosi kaip žiūrėčiau pro kokią rakto skylutę į kitų žmonių gyvenimus... Kai kurie dalykai man tokie asmeniški atrodo, kad net šiek tiek sutrinku. va, kad ir šiandien - mano pažįstamų pažįstamų vestuvių metinės. Ir vyras su žmona vienas kitą viešai sveikiną per facebook'ą su visokiomis intymiomis smulkmenomis. Žinomą gražu, kad žmonės mylį vienas kitą... bet man rodos maloniau tas smulkmenas o ir patį sveikinimą pasakyti tik vienas kitam, kažkur jaukioje aplinkoje unsure.gif
Arba aš jau penCininkė ne tik amžiumi, bet ir sielą, kad nieko nesuprantu blush2.gif

vakar gaminau šašlykus, o šiandien mano kompanjonai vėjo išsigando, tai orkaitėjė kepiau. Ir blogiausia, kad martinio nebėra su kuo išgerti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mort: 15 liepos 2012 - 19:14
QUOTE(Mort @ 2012 07 15, 19:55)
Kartais galvoju, kad aš kažkokia senamadišką g.gif  Atsidarau Facebook'ą ir jaučiuosi kaip žiūrėčiau pro kokią rakto skylutę į kitų žmonių gyvenimus...
----------
vakar gaminau šašlykus, o šiandien mano kompanjonai vėjo išsigando, tai orkaitėjė kepiau. Ir blogiausia, kad martinio nebėra su kuo išgerti  ax.gif

blush2.gif ir as, matyt, tokia pat...Man kazkaip nesinori savo asmeninio gyvenimo dalintis su kuo papuola. Man kazkaip savotisku vojarizmu kvepia blush2.gif ...
-------
blush2.gif gal galeciau koki iesmuka gauti, martinio nereikia, darbe gert negalima biggrin.gif
Atsakyti
Laba laba. Košiausi po namus šiandien su vėjeliu, dabar sidriuko įsipyliau. Gerai, kad daug neturiu, nes ry į darbą
as ten nedurniavau o issidirbinejau 

Jei smagu buvo, tai liuks.
Ir mes norėtume tavo išsidirbinėjimus pamatyti ax.gif
QUOTE(Mort @ 2012 07 15, 19:55)
kažkokia senamadišką

Aš tokia pat. Pencynykė. biggrin.gif Į kitus dar pasžiūriu, bet savęs ten nė už ką nenoriu viešint. schmoll.gif
Atsakyti
merginos, del foto, visa beda, kad as ziauriai nefotogeniska doh.gif nesimaivau, istiesu taip yra. dauguma foto darytos klube labai prastos kokybes, bet primine vakarykscias linksmybes, tai sedejom visi trys ir zvengem vienas is kito.

QUOTE(Klasta @ 2012 07 15, 20:34)
tokiais atvejais: 1 var : makaronai
2 var kiausiniene
3 var sumustiniai
o jei vakar buvo gerai, tai gal uzteks ir mineralinio  blush2.gif

issiruosem i visai salia esanty PC, ten kinieciu restoranas, va ten ir pavakarieniavom, nors as tiksliau prisiedziau doh.gif
QUOTE(Mort @ 2012 07 15, 20:55)
va, kad ir šiandien - mano pažįstamų pažįstamų vestuvių metinės. Ir vyras su žmona vienas kitą viešai sveikiną per facebook'ą su visokiomis intymiomis smulkmenomis. Žinomą gražu, kad žmonės mylį vienas kitą... bet man rodos maloniau tas smulkmenas o ir patį sveikinimą pasakyti tik vienas kitam, kažkur jaukioje aplinkoje  unsure.gif

drinks_cheers.gif
cia jau per daug doh.gif

daznai ta FB ir isjuokia del tokio bendravimo
Atsakyti
QUOTE(raimukas84 @ 2012 07 15, 22:16)
issiruosem i visai salia esanty PC, ten kinieciu restoranas, va ten ir pavakarieniavom, nors as tiksliau prisiedziau  doh.gif

blush2.gif , jeigu tu apie BIG'o, tai ten kinieciai labai suprastejo doh.gif
Atsakyti
Klasta, kelk foto i fotkius, jei ka as papildysiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Klasta @ 2012 07 15, 23:34)
blush2.gif , jeigu tu apie BIG'o, tai ten kinieciai labai suprastejo  doh.gif

gali buti, nezinau.

praeita vasara valgiau ten (laaaabai skaniai) ir Nese kazino kur yra, tai ne lyginti nera ko, BIG'e buvo zymiai skaniau.
Atsakyti