sveikos, siandien ir vakar pailsejau nuo remontu - taigi hobis, dirbau issijuosus... o dar maze tris naktis kas valanda kilojosi, siryt pamaciau kad prasikale paskutinis iltinis.... tai gal dabar nakti ismiegos?

tik dabar sloga jai prasidejo, taip staiga atsalo.....
toms kurios atostogauja/-aus, geru ispudziu, nesvarbu kuriame pasalio kraste tai vyktu
Justule, mezk tu ta sudo gabala is namu ir kuo greiciau, nes tik nervus tau es, zinok kuo labaiu ju gailies, tuo jie labiau ant galvos lipa
QUOTE(Upjora @ 2012 07 13, 10:53)
Rytas!
Staskai rado gal glindų,tai vakar pablūdau skalbti viską,vaiką irgi,ir dar save.
Julioške,nu tu pavarai.

Apsičiupinėk,gal tikrai kiaušius turi.
Pas mus atvažiuoja svečių iš Londoniškių savaitgaliui.
na, kaip cia pasakius, pasitaiko....as pamenu pasodino mane pirmoj klasej su tokiu adaptuotu is pijoku seimos.... jau po savaites uteleta vaiksciojau... tada naikinom zibalu, o glindas mama su peiliu plaukuose utinejo, praskleisdavo sruogele, ir taip minkliai su nagu i peilio glezte rtekst trekst...

tegyvuoja mokslo pazanga
ne, kiausiu dar neturiu

ryt beje padmogos turesiu. taigi nulekiau uzsiregistruoti i DB ir iseidama susitikau tokia mergina, tokia beveik drauge, su ja Kupiskyje susipazinau ir kai Kupiskio tv pavadavau viena mergina (oi butu sodra suuodus

) ji man tada dicke ziurejo (jai tada net metuku nebuvo, gal kokie 8 menesiai), pasnekejom pasikeitem telefonais, sake jei kada rieks, tai vaikus pasiziures, o vakar kaip tik pas datista reikejo, vaiku ner kam ziuret, galvojau jau atidet... ji man vaikus pasiziurejo, tada pas ja kavos/arbatos nulekem, issisnekejom, kad va ji si menesi is vifo negavo pinigu nes kazkokio cekio pritruko, kad su vaikinu pirko masina, dar 400lt liko skoloj, jau riekia kita savaite grazint grazint, o vaikino darbdavys (dirba statybose) uzgere... man lempute uzsidege virs kaktos matyt.... man kaip tik pastogiu nebuvo kas sutvarko, paciai siusiaus neuztenka, vistik ten tokius balkius reiki tvirtint, jie sunkus, juos reikia lygiai pagal gulsciuka sulygiuot ir tt.. tai sutarem kad jis pas mane darbu butent uz tuos 400lt per savaitgali padarys