Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų!

Laba visom 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Upjora @ 2012 07 13, 08:53)

Puuupi,ką veiki?Pavydžiu kelionės.  cool.gif  cool.gif  cool.gif dirol.gif
-----
Pas mus atvažiuoja svečių iš Londoniškių savaitgaliui.  tongue.gif

Sienas daziau siandien nuo 8 ryto biggrin.gif
Siaip nieko idomaus neveikiu, i pabaiga eina musu mokykliniai vizitai, baigem paskutinius darbelius su stomatologu, dabar tik po 3 men pasirodyt kaip ten kas pas mane. Ryt lekiu i Debenhams, kazkoki odos testa darys ir gausiu kruva meginuku lotuliukas.gif
----
faina ax.gif

QUOTE(annomis @ 2012 07 13, 11:01)
Nu žinok, skaitau ir kraujas verda. Apgavęs tave ne kartą, gyvena tavo išlaikomas ir net vaikų nepažiūri!!!  Aš vietoj tavęs tiesiog pakeisčiau spynas, kai jo namie nebūtų, sukraučiau jo visus daiktus į šiukšlių maišus ir ištrenkčiau už durų. Ne tavo bėda, kad jis darbo neturi. Lai susiranda arba ieško gyvent kur kitur - pvz., pas tą pačią "tavo geriausią draugę".  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Buciau jau taip seniai padarius
Atsakyti
QUOTE(Klasta @ 2012 07 13, 14:28)
Sima, gal ir tu pagaliau prisijungsi, isvystumem tave gyva mirksiukas.gif
Erotika , laikykis  4u.gif ...Senelio gaila, nes diagnoze tikrai neguodzianti  verysad.gif

Erotika del senelio uzjauciu 4u.gif 4u.gif
Kas del prisijungimo butu smagu, tik si ir sekanti savaitgali turiu planu, o darbo dienomis po darbo ir dar nuo sekancio savaitgalio galiu smile.gif .
Atsakyti
Laba laba
QUOTE(raimukas84 @ 2012 07 12, 23:01)
tai duosiu jam ar neduosiu

doh.gif
QUOTE(Mort @ 2012 07 12, 23:42)
vis tiek juk atostogausiu, tik vėliau.

Suprantama, jei galėsi kur rudenį išlėkti, tai gerai
QUOTE(Mort @ 2012 07 12, 23:53)
Tokios gražios ir ramios

Žinok taip ir buveo-nereali ramybė, jokio streso, net gimtinės nepasiilgau ax.gif
QUOTE(Upjora @ 2012 07 13, 10:53)
Medėja,pasiilgau tavęs.

Aš pati savęs pasiilgau, bet niekaip nesusirenku. Bembis čia kurią dieną parašė, kad atšalo ir nežino kodėl. Paklausiau, ar baigėsi santykiai-tyla. Man skauda
Atsakyti
QUOTE(sima123 @ 2012 07 13, 13:57)
Nu va prasideda.... a kuo jau Klaipeda nebetinka  smile.gif

tinka, tik, kad surinkt i kruva visu iskart neina biggrin.gif

Va su Klasta pasi'meet'inom rolleyes.gif Pukitukas su Klastuke nusidave kai reikalas lotuliukas.gif Foto bus tik Klastai leidus biggrin.gif
Atsakyti
sveikos, siandien ir vakar pailsejau nuo remontu - taigi hobis, dirbau issijuosus... o dar maze tris naktis kas valanda kilojosi, siryt pamaciau kad prasikale paskutinis iltinis.... tai gal dabar nakti ismiegos? g.gif tik dabar sloga jai prasidejo, taip staiga atsalo.....

toms kurios atostogauja/-aus, geru ispudziu, nesvarbu kuriame pasalio kraste tai vyktu 4u.gif

Justule, mezk tu ta sudo gabala is namu ir kuo greiciau, nes tik nervus tau es, zinok kuo labaiu ju gailies, tuo jie labiau ant galvos lipa

QUOTE(Upjora @ 2012 07 13, 10:53)
Rytas!
wacko.gif Staskai rado gal glindų,tai vakar pablūdau skalbti viską,vaiką irgi,ir dar save.

Julioške,nu tu pavarai.  blink.gif Apsičiupinėk,gal tikrai kiaušius turi.  blink.gif

Pas mus atvažiuoja svečių iš Londoniškių savaitgaliui.  tongue.gif

na, kaip cia pasakius, pasitaiko....as pamenu pasodino mane pirmoj klasej su tokiu adaptuotu is pijoku seimos.... jau po savaites uteleta vaiksciojau... tada naikinom zibalu, o glindas mama su peiliu plaukuose utinejo, praskleisdavo sruogele, ir taip minkliai su nagu i peilio glezte rtekst trekst... doh.gif tegyvuoja mokslo pazanga biggrin.gif

ne, kiausiu dar neturiu smile.gif ryt beje padmogos turesiu. taigi nulekiau uzsiregistruoti i DB ir iseidama susitikau tokia mergina, tokia beveik drauge, su ja Kupiskyje susipazinau ir kai Kupiskio tv pavadavau viena mergina (oi butu sodra suuodus biggrin.gif) ji man tada dicke ziurejo (jai tada net metuku nebuvo, gal kokie 8 menesiai), pasnekejom pasikeitem telefonais, sake jei kada rieks, tai vaikus pasiziures, o vakar kaip tik pas datista reikejo, vaiku ner kam ziuret, galvojau jau atidet... ji man vaikus pasiziurejo, tada pas ja kavos/arbatos nulekem, issisnekejom, kad va ji si menesi is vifo negavo pinigu nes kazkokio cekio pritruko, kad su vaikinu pirko masina, dar 400lt liko skoloj, jau riekia kita savaite grazint grazint, o vaikino darbdavys (dirba statybose) uzgere... man lempute uzsidege virs kaktos matyt.... man kaip tik pastogiu nebuvo kas sutvarko, paciai siusiaus neuztenka, vistik ten tokius balkius reiki tvirtint, jie sunkus, juos reikia lygiai pagal gulsciuka sulygiuot ir tt.. tai sutarem kad jis pas mane darbu butent uz tuos 400lt per savaitgali padarys biggrin.gif
Atsakyti
Mudu su Pukituku pries meet'a su Klasta ir jos maze akvariuma nusipirkom ax.gif Gi musu zuvius uzsilenke doh.gif tai mociutes iniciatyva (kuom as negaliu paiketi) didesni bigsmile.gif ji sako, gal didesni pirkit jei nuo dviracio pinigu liko taupyklej bigsmile.gif tai nusipirkom 75 l akva su iranga cool.gif Pukitukas pats zuviukus issirinks, jauciu kita savaitgali rausim zuvelioku pirkt biggrin.gif
Atsakyti
Oj, merginos tikrai labai noreciau ta sudo gabala per buris grust, bet beda kad dirbu sekmadieniais ir tik jis vienas vaikus paziuri. Jei ismesciau ji tikrai neateitu pazet man ju. Tevai gali tik viena diena pazet, tai ateina penktadieniais, o jis sekmadieniais. Bet kita men pries atostogas menedzere sake duos dvi dienas viduri savaites, tai viena diena tevai pazes, o kita ieskosiu auklytes. Tai reikia dar pakentet man, kol aukle rasiu ir tada be jokio gailescio varysiu laukan. O su ta " geriausia drauge" susikolioje buvo, nes matai jinai ji apsmeize kad jie kartu miegojo, o jis neige... Ir dar net iki siol neigia, nors man jau vienodai schmoll.gif
Atsakyti
Atostogos.... negaliu patikėt... ryt vakarop jau būsiu MB glėbyje..... wub.gif
Atsakyti
matau kad gyvenimas visu skirtingas,bet aš nieko neužjausiu,visom linkiu stiprybės ir tolerancijos,jei reiks vyriškos rankos rašykit man tik iš kauno .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nerka105: 14 liepos 2012 - 00:36
QUOTE(nerka105 @ 2012 07 14, 00:29)
matau kad gyvenimas visu skirtingas,bet aš  nieko neužjausiu,visom linkiu stiprybės ir tolerancijos,jei reiks vyriškos rankos rašykit man tik iš kauno .

gaila, kad tik "ranka" siulai, butum "normaliai" ka pasiules tai stovetu eile prie tavo duru lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš jau oro uoste ... Laukiu lėktuvo....
Atsakyti
Upjora, kokie nemalonus radiniai doh.gif

QUOTE(Medėja25 @ 2012 07 13, 21:27)
Paklausiau, ar baigėsi santykiai-tyla. Man skauda

console.gif Laikykis, Į Vilnių atvaryk, jei labai liūdna bus 4u.gif
A, šiaip... tai pykstu aš ant tavo bembio... vieną kartą sugalvotų, ko nori ir psio, o dabar kasdien po truputi skaudina...

QUOTE(PŪKITAS @ 2012 07 14, 01:53)
gaila, kad tik "ranka" siulai, butum "normaliai" ka pasiules tai stovetu eile prie tavo duru  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ne, nu kodėl ranka ir gi neblogai - vinį įkalti, padangas pakeisti. Žiūrek, gal Julioškei paorganizuosim tą ranką prie ūkio darbų good.gif

QUOTE(Ž.J. @ 2012 07 14, 14:56)
Aš jau oro uoste ... Laukiu lėktuvo....

Geros kelionės wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mort: 14 liepos 2012 - 14:27