Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų!

As sianakt tapau teta, o Pukitukas turi tikra pusesere bigsmile.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif didele mergina gime 3.930 kg (tik ugio nezinom) ) tokia visa patenkinta visa diena esu smile.gif Brolis puse 5 ryto paskambino ir pranese wub.gif
Atsakyti
QUOTE(PŪKITAS @ 2012 07 24, 18:25)
As sianakt tapau teta, o Pukitukas turi tikra pusesere  bigsmile.gif  thumbup.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  didele mergina gime 3.930 kg (tik ugio nezinom) ) tokia visa patenkinta visa diena esu  smile.gif  Brolis puse 5 ryto paskambino ir pranese  wub.gif

Sveikinimai tapus teta 4u.gif as vistiek didesne gimiau - 4.6 kilo tongue.gif dar negirdejau kas daugiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(PŪKITAS @ 2012 07 24, 19:25)
As sianakt tapau teta,

Sveikinimai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(annomis @ 2012 07 24, 19:14)
Orai atšilo - gal grand meeto proga reiks vasarinę suknelę vilktis.  ax.gif

ne vasarines sukneles reik, o vakarines bigsmile.gif

QUOTE(PŪKITAS @ 2012 07 24, 20:25)
As sianakt tapau teta, o Pukitukas turi tikra pusesere  bigsmile.gif  thumbup.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  didele mergina gime 3.930 kg (tik ugio nezinom) ) tokia visa patenkinta visa diena esu  smile.gif  Brolis puse 5 ryto paskambino ir pranese  wub.gif

sveikinu patapus teta! thumbup.gif thumbup.gif
koky varduka isrinko?
Atsakyti
labukas smile.gif

ka tik ikeliau fotkes is meet'o aukstaitijoj tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Skierkute @ 2012 07 24, 20:25)
Sveikinimai tapus teta 4u.gif as vistiek didesne gimiau - 4.6 kilo tongue.gif dar negirdejau kas daugiau smile.gif

mano brolis 4,700 tongue.gif neperspjausi lotuliukas.gif as 4,550 doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(raimukas84 @ 2012 07 24, 23:42)
sveikinu patapus teta!  thumbup.gif  thumbup.gif
koky varduka isrinko?

kiek zinau tai Mila (bent jau toki buvo sugalvoje, bet nezinau ar oasiliks ties juo) smile.gif

P.s. aciu visosm uz sveikinimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raimukas84 @ 2012 07 25, 00:42)
ne vasarines sukneles reik, o vakarines  bigsmile.gif

Va tokio dalyko - tai neturiu. smile.gif

Beje, dėl mūsų susitikimo - kelintą valandą ir kokioje vietoje susitinkam? Daluže, pas tave ar kur mieste rezervuojamės?
Atsakyti
QUOTE(annomis @ 2012 07 25, 15:09)
Va tokio dalyko - tai neturiu. smile.gif
-----
Beje, dėl mūsų susitikimo - kelintą valandą ir kokioje vietoje susitinkam?  Daluže, pas tave ar kur mieste rezervuojamės?

neturiu ir as... ech...
-----
turiu atvezusi jums, visoms vilnietems, anglisko kokteilio bonka (klausikt Pukito ir Klastos ar skanus buvo), tai jau reik pas kazka namie ta bonka tustint ax.gif
Atsakyti
QUOTE(martanux @ 2012 07 25, 11:15)
ka tik ikeliau fotkes is meet'o aukstaitijoj  tongue.gif  biggrin.gif

Atrodo buvo smagu smile.gif) o jau groziai groziai.. o plauku grozis bernioko wub.gif wub.gif

QUOTE(PŪKITAS @ 2012 07 25, 11:59)
mano brolis 4,700  tongue.gif  neperspjausi  lotuliukas.gif  as 4,550  doh.gif   lotuliukas.gif

Oho, galiunes cia renkasi pasirodo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skierkute: 25 liepos 2012 - 18:32
QUOTE(PŪKITAS @ 2012 07 24, 16:25)

Sveikinimai tetulei thumbup.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif ir Pukitukui pusseserytes sulaukus 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(martanux @ 2012 07 25, 09:15)
labukas smile.gif

ka tik ikeliau fotkes is meet'o aukstaitijoj  tongue.gif  biggrin.gif

Labai labai wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Peržiūrėjau susitikimo Aukštaitijoj fotkes - smagu. WW berniukas toks tikras lietuvaitis smile.gif
O va Julioskės mažąją pamačius nustebau - kada ji spėjo plaukus nusiblondint? biggrin.gif Kažkaip lyg tamsesnė buvo ar man čia jau vaidenas? g.gif

Papildyta:
QUOTE(raimukas84 @ 2012 07 25, 17:10)

tai jau reik pas kazka namie ta bonka tustint  ax.gif

Kažkaip žiūriu vilnietės postus dėl susitikimo ignoruoja g.gif

Na, jei pas Dalužę sąlygų nebus - galėsim pas mane namuose pasėdėt, nes visvien vaiką su katinu pas mamą iškomandiruosiu. Nesusitvarko maniškė viena su tuo žvėrim, kuriam, beje, šiandien 1 mėnuo suėjo. smile.gif
Atsakyti
Dėl myto -

galim susitikt pas mane, salygos ne kazkokios, bet jau kaip nors tiks biggrin.gif Valanda siulykit pacios - man ner skirtumo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daluze14: 26 liepos 2012 - 07:07