Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų!

QUOTE(<imelda> @ 2012 07 27, 11:02)
Labas, nu ir karsta tai ir norisi kur nors  vacation1.gif  vacation4.gif,o ne mieste kiurksoti. 
Visoms meeto dalyvems rytoj linkiu gerai praleisti laika. O as rytoj su mergaite dalyvaujam drauges dukrytes krikstynose.

Ka dovanu beisrinkot?
Atsakyti
QUOTE(Mort @ 2012 07 27, 12:24)
Tai kokia ten situacija pas jus su VT?

Susipykstam ir tylim, va tokia situacija smile.gif
Linkiu taip pat gero vakaro dalyvems siandien smile.gif
Oi ateis ir mano laikas ! O kolkas einu isikurt balkone su pieno kokteiliu biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas biggrin.gif

Vakarelis pavyko, nu bent jau man, nu ir Raimondai pavyko lotuliukas.gif he he

Nepagalvokit nieko blogo - saugiai grizom is miesto namo, o dabar va kavute/arbatele geriam biggrin.gif
Atsakyti
labuka 4u.gif

nagi vilnietes, keliames greit ir pasakojam ispudzius lotuliukas.gif kaveiket kur buvot tongue.gif kad linksma buvo net pasakot nereikia, manau ir taip aisku thumbup.gif

o mes nuo vakar vakaro namie tupim, nes manoji perkaito lauke, vakar turejom 39,2 temperaturos. sugirdziau vaistuku, ikisau zvakute ir istryniau degtine, numust pavyko, naktis rami buvo, bet daba ziuriu ir vel regis kyla doh.gif matysim kaip cia kapstysimes doh.gif
Atsakyti
martanux, o kiek tau nuo panevezio km ? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skierkute: 28 liepos 2012 - 11:01
QUOTE(Skierkute @ 2012 07 28, 12:01)
martanux, o kiek tau nuo panevezio km ? biggrin.gif

nedaug, 36km tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(linausius @ 2012 07 27, 11:21)
Ka dovanu beisrinkot?

Labas,

pasaku knyga.
Papildyta:
QUOTE(Daluze14 @ 2012 07 28, 06:25)
Labas rytas  biggrin.gif

Vakarelis pavyko, nu bent jau man, nu ir Raimondai pavyko  lotuliukas.gif  he he

Nepagalvokit nieko blogo - saugiai grizom is miesto namo, o dabar va kavute/arbatele geriam  biggrin.gif

Kodel as isivaizdavau,kad siandien meetas... g.gif pasirodo jau vakar buvo.
Papildyta:
Mes jau po krikstynu. Vakare dar varom i afterparty.
Atsakyti
va ir namie!

niekas manes nepasitiko, ne nesureagvo (sesuo su draugu pietu jau kazkelinta valanda miega) ir valgyt nepadare doh.gif (as tai jiems darau) zinoma, tik viena diena manes nebuvo, man atrodo ilgiau, o ir siaip malonu butu jei kas lauktu....

niu ka, meetas mano akimis - visai nieko. buvo smagu pasimatyti su ilgai internetu bendraujanciom merginom.

zodziu,
pasirodo eladija yra puiki sokeja bigsmile.gif
Daluze turi daug ir ikyriu gerbeju biggrin.gif
annomis - zavinga moteris bigsmile.gif
o WW, aplamai, originali tiek apsirengimu tiek muzikiniu skoniu thumbup.gif
as pati susilaukiau komplimentu is vilnieciu, labai dekoju joms visoms 4u.gif pakelet upa!
taip pat aciu man paciai, kad po iiiiilguuu ieskojimu ir vis didejancio nerimo, pries pat isvykstant i autobusu stoty, savo bizuterija radau Daluzes saldytuve lotuliukas.gif blush2.gif

pasakoju...
susirinkom pas Daluze, pasedejom, pagerem, uzkandom, pasnekejom na ir ka, uzsinorejom vyru lotuliukas.gif
Daluze negailejo, pasidalino thumbup.gif lotuliukas.gif
isvarem i kluba, veliau i bariuka ''dasimust'' kibinais lotuliukas.gif
gavau miegot 4 val, aciu, Daluze, ir uz tiek lotuliukas.gif
praveze mane pro Vilniu. eladija su annomis saunuoles kad prisijunge, nuejom papietauti, upeje pabraidem siek tiek, prasiejom pro katedra ir issiskirstem smile.gif

aciu visoms uz praleista laika Vilniuje 4u.gif
Atsakyti
Labas!

Raimuk,reiškia,alkoholio netrūko jei bižuterija šaldytuve atsidūrė hah.gif
O šiaip,tai man smagu,kad puikiai pasibuvot.

Laukiu mamos su tečiu,tuoj parvažiuos. wub.gif Staska jau prikūrus planų,kaip su bočium supsis karuselėse. biggrin.gif
Papildyta:
Martanux,kaip damutė?

Imelda,neprasta dovana-pasakų knygutė.Dievinu dovanot ir gaut dovanų knygas.
Atsakyti
QUOTE(Daluze14 @ 2012 07 28, 09:25)
Vakarelis pavyko, nu bent jau man, nu ir Raimondai pavyko

blush2.gif suintrigavo ir vsio... schmoll.gif

QUOTE(martanux @ 2012 07 28, 11:33)
o mes nuo vakar vakaro namie tupim, nes manoji perkaito lauke,

doh.gif ...guodzia tai, kad turetu greit praeiti

QUOTE(raimukas84 @ 2012 07 28, 20:59)
niekas manes nepasitiko, ne nesureagvo ....
--------
zodziu,
pasirodo eladija yra puiki sokeja  bigsmile.gif
Daluze turi daug ir ikyriu gerbeju  biggrin.gif
annomis - zavinga moteris  bigsmile.gif
o WW, aplamai, originali tiek apsirengimu tiek muzikiniu skoniu  thumbup.gif

norejai tautiniu juostu ir geliu biggrin.gif ...O jei rimtai, tai, turbut sesei toks meiles periodas, kad galva tik tuo ir uzimta mirksiukas.gif
--------
biggrin.gif
nu tikros zviozdos...

QUOTE(Upjora @ 2012 07 28, 22:37)
Laukiu mamos su tečiu,tuoj parvažiuos.  wub.gif Staska jau prikūrus planų,kaip su

biggrin.gif isnaudos senelius pagal pilna programa biggrin.gif

------
o as jauciuosi super duper saunuole (nu nerealiai leidziu laika). Diena sveiciu namus (generaline tvarka, o be to , esant tokiems karsciams nedristu kisti nosies is namu), o vakare su draugais susitikineju....
doh.gif manoji vel koseja
Atsakyti
Pažiūrėjau Fotki.Išvados dvi-Raimuko pipirinė lieva. irnesakyk.gif O Klasta kokia išgražėjus,čiut atpažint eina.Išduok paslaptį.

O dėl kosulių,tai joptvjrogės. doh.gif Staska birželio mėn kosėjo 25 dienas,be hormonų dozės neapsiėjo,liepą kosėjo 5 dienas.Tik Annomis nesakykit. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2012 07 29, 00:47)
Pažiūrėjau Fotki.Išvados dvi-Raimuko pipirinė lieva. irnesakyk.gif
-------
O Klasta kokia išgražėjus,čiut atpažint eina.Išduok paslaptį.
---------
O dėl kosulių,tai joptvjrogės. doh.gif Staska birželio mėn kosėjo 25 dienas,be hormonų dozės neapsiėjo,liepą kosėjo 5 dienas.Tik Annomis nesakykit. biggrin.gif

biggrin.gif , o as suzaveta blush2.gif ...
-------
blush2.gif oj aciu. Bandau isryskinti paslapti. Yra du variantai: arba Pukis pasidarbavo su fotoshopu biggrin.gif , arba tie mano +8 kg man priduoda zavesio doh.gif
-------
doh.gif blink.gif ...nu jo. Tada mum sleptis po pernyksciais lapais....
Atsakyti