QUOTE(Alan @ 2007 07 18, 11:04)
Labas rytelis
Pagaliau ištaikiau progą prisėst prie kompo. Atsakysiu
ajb : mano tėtis jau iš vyresnių, šįmet 79 stuktels. Ir tu teisi: ši liga tikriausiai ne vienintelė. Mano tėčiui bene prieš dešimtmetį šuntuotos kraujagyslės, tai per karščius visuomet savijauta paprastėja - krenta kraujospūdis, apima silpnumas ir pan.
Liūdnai šyptelėjau, perskaičiusi tavo žodžius apie tai, kas gi bus kitamet - mat mes vis pašnekam atvirkščiai: o atsimeni, pernai vasarą tai jis dar tą ir aną, gi šįmet... Paskui pasijuokiam - juk pernai irgi nesijautėm patenkinti, galvojom apie užpernykštę vasarą, ane?
Mėginu darytis išvadas - džiaukimės šiandiena. Mažyčiais šiandienos pasiekimais. Kad išsimiegojom normaliai. Kad vaikai sveiki. Kad mūsų ligoniai sušveitė pusryčius ar pabudo normalios nuotaikos. Na, suraskim ką nors. Juk kas nors gero nutiko, tiesa? Mėginkim šiandien nesigraužti dėl to, kas bus rytoj. Kai bus, tada ir pergyvensim.
Geros dienos visoms čia užsukančioms!
Labutis visoms
mes irgi gyvename kol kas normaliai...Viena diena taip, kita kitaip, bet laikomes...Tik vat neziureti i ateiti man nesigauna...Mano mamai suejo tik 56 metai

Tiek pat ir tetei, kuris per jos liga degraduoja tiek fiziskai tiek moraliskai...Ji jo nepaleidzia net 20 min kur nors nueiti, nuvaziuoti ir t.t. Ka jau kalbeti apie jo savaitgalius. Nu zodziu. Yra kaip yra
Slauge buna darbo valandom, bet ji vistiek jo mamai nepakeicia. Ji jo laukia is darbo griztant iki isprotejimo...
Tai va...Skauda be galo sirdi, kad tokia liga paliecia dar tokius jaunus zmones...Gyvenimas tampa egzistencija. Skaudu matyti tokius tevus. Tiesiog labai labai sakuda...Ir toks vaizdas, kad tai neturi pabaigos. Faktiskai jokios prosvaistes, tik supratimas, kad bloges bloges ir bloges...O metu gyventi dar liko tikriausiai nemazai...
tai va paverkslenau, bet kur gi kitur jei ne cia
QUOTE(Alan @ 2007 08 08, 23:46)
Aa-ūūū! Kurgi pradingote?..
Tikiuosi, atostogaujate?..
Kaip sekasi?
Užsukite bent retsykiais...
Mano reikalai beveik nepakitę - tėčio sveikata prastyn, bet pakenčiamai. Štai ir gimtadienį 79-tą atšventėm, nelabai sumojo, kieno čia vakarėlis, bet nieko tokio, ir šampano gurkštelėjo, ir torto kelis gabalus sušveitė. Nuovoka blausiasi ne dienom, o valandom, bet dar vaikšto, šneka šį tą...
Tai kaip ir viskas. Laukiu jūsų sugrįžtant...
Laikykites Alan

O as mokysiuos tavo optimizmo
QUOTE(solouro @ 2007 08 16, 18:17)
Sveikos,
Džiaugiuosi, ,kad radau šį skyrelį. Ne tik dėl informacijos, kuria galėsiu pasinaudoti, bet ir dėl to, kad nesijausčiau vienintelė, kuri turi problemą. Mano mama pablogėjo visai neseniai, nors problemų su atmintimi turėjo ir anksčiau. Bet šį pavasarį ypatingai pradėjo "blūdyti", pablogėjo ir taip jau neypatingai gera sveikata. O didžiausia problema ta, kad ji gyvena kitame mieste ir apie persikėlimą net negalvoja. Net paguldyta į ligoninę iš jos bėgo

. Žodžiu, nežinau kas toliau laukia, kol kas ji dar gali gyventi viena, tik kažin kiek laiko.
Sveikute. Ir mano mama bego kai pirma karta pagulde ligos diagnozavimui. Sake issoks per langa...Tik vat kazkas siule psichiatrine. Mums to nereikejo. Diagnozavo paprastoj ligoninej

Galbut nebent jau labai bloga padetis...Bet pvz. alzheimerio diagnozaivmui teuztenka tos smegenu tomografijos ar kaip ja ten, ir testuko...Nors atrodo teuztenka, bet diagnozuoja visgi ja sunkiai...Ai zodziu, uzburtas ratas. Faktas, kad ligos po viena nevaiksto. Laikykis, gal dar kokie vaistukai jums pagelbes