Įkraunama...
Įkraunama...

6 mėnuo

Sveikos
Siandien maniskei suejo 6 menesiai. Mokam vartytis, ropoti, o sedeti dar nelabai. Valgom darzovieniu ir grudu (avizu) koses. Maniskei labiausiai patinka tokia kose (bulve, kopustas ir brokoliai). Nu zodziu, pas mane mergina aktyvi ir valgi ax.gif Labai patinka muzikiniai zaislai. O dantuku dar neturim.
Issimiegam visa nakti, keliames 8-9val. ryto.
Atsakyti
Sveikos mamaitės. 4u.gif
Mums jau šeši mėn. ir trys savaitėėsLabai jau aktyvi mano pupa.Vartosi baisu net viena ir palikti g.gif Taigi jei palieku viena trumpam tai tik ant kilimuko nes nežinai ko gali tikėtis g.gif mėgėja pakalbėti pakrykštauti kartais ir piktukas išlenda ax.gif Sėdėt dar pati nelabai sėdasi,bet pasodinta lisvarą išlaiko.Naujas atradimas uzmiega tik ant pilvuko.Tik va truputuką lilūdnoka verysad.gif niekaip dantukų nesulaukem wub.gif
Atsakyti
Sveikutės šešiamėnesiukų mamytės 4u.gif
Mes taip pat jau perkopėm pirmą pusmetį thumbup.gif . O mano pupos pasiekimai štai kokie:
Vartosi visomis kryptimis, stovi keturiom ir spyruokliuoja, ropoti moka atbulomis, o į priekį šliaužia ant pilvuko. Kai pasodini, sėdi, bet dar nelabai tvirtai. ax.gif
Pastaruoju metu labai susidomėjo buitiniais rakandais ir laikraščiais. Susižavėjimo objektas Nr.1 mobilusis telefonas. Jei nespėjam paslėpt, taip ir taikosi nutvert... blink.gif Apskritai dabar mėgsta viską čiupinėt, maigyt, glamžyt, sukiot ir, aišku, paragaut... bigsmile.gif

P.S O dantukų ir mes dar tik laukiam verysad.gif
Atsakyti
Na tikrai idomu paskaityti kokie tie maziukai 6 menesiuku. Mano pupuliukui irgi bus uz keliu dieneliu 6 men. Na daugmaz daro viska ka raso visos mamytes, valgom koseliu ir tyreliu po biski, tik dar mesos tikrai ne. Bet kas blogiausia ko tik naujo paragaujam vis prasideda pilvo skausmai, ar niekam taip nebuvo? nes cia niekas del to lyg ir nesiskundzia g.gif
Siaip nesame stori bet sveriam 8,1kg, o ugis net 76cm. ilgokas toks atrodo biggrin.gif
miegam nuo 22 val. iki 6-7 ryto, diena 2 kart po 1-2 val.
Atsakyti
mano dukrytei jau 6 menesiukai,musu pasiekimai:sedi pasodinta, labai megsta zaist sededama ax.gif vartosi kaip tik nori, ropot dar neiseina gal sunku stora pilviuka pakelt biggrin.gif dantu kolkas neturim ax.gif
Atsakyti
Mums irgi jau 6 menesiukai ir savaite,mes jau turim du dantukus,vartomes visiais imanomais budais biggrin.gif bandom sestis tik dar patiems neiseina,pasilaikydami atsisedam biggrin.gif valgom koseles po truputi,bandom ropot biggrin.gif ir labai norim stotis doh.gif va atrodo viska surasiau bigsmile.gif
Atsakyti
Mes irgi jau sulaukėm pusmetuko. Sveriam 8,600 kg, ūgis 66 cm. Neseniai išmokom valgyti košytes, kolkas dar nesivartom ir nesėdim. Burnytėj pastebėjau dantenų pabalimus ir patinimus, taigi manau, kad jau greitai sulauksim pirmųjų dviejų dantukų bigsmile.gif
Atsakyti
mano karalaitės 6 menesiuku duomenys 7200g ir 68cm, viena pasedi labai trumpai, nes net menkiausias skersvejis nesa ja i sona, vartosi kaip paselusi, tik nemoka nuo pilvo ant nugaros atsiversti, kai paimi uz rankyciu stojasi, valgo viska ka duodu ir dar buna maza doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano vaikis pradėjo vartytis thumbup.gif
Atsakyti
Nagi pažiūrėjau savo mažos pasiekimus rašiau vos prieš pora savaičių, o per tą laiką kiek visko pasikeitė... Neįtikėtina blink.gif Dabar jai 6,5 men. Per tas dvi savaites išmoko tvirtai sėdėti, mikliai ropoti pirmyn ir stovėti bigsmile.gif .
Tikras stebuklas tų mažų žmogiukų virsmas dideliais žmonėmis... rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos mamos 4u.gif
na ir as pasidalinsiu savo mazojo spindulelio pasiekimais ax.gif
mes, vartomes nuo sonelio ant sonelio, apsiverciam ant pilviuko, ir atgal ant nugarytes smile.gif nenustygsta vietoj. padetas ant lovos nusliauzia ant pilviuko kur jam reikia, ar zaisliuko pasiimti, ar prie ant lovos sedincios mamos smile.gif valgom dar mamos pienciu, papildomai tik slyvu tyreles ir obuoliu-morku sultyrtes pati naturalias spaudziu. sako: etetete...gegege....gugugu... leidzia seiliu burbulus, su rankyte pleksnoja. bando pats atsisesti, bet dar nesodinam. labai toks smalsus vaikis. sveriam 9200 kg, 70 cm ugis.

o jus mamos kokias koseles verdat savo pipiram? g.gif
Atsakyti
mano maziuke gal nera labai vikruole, bet ne kiek nepergyvenu - viskam savas laikas, vieni vaikai greiciau vystosi, kiti leciau. na, kai kuriu vaiku cia pasiekimai net neitiketini...
mano saulyte labai lengvai apsivercia nuo nugarytes ant pilvuko, bet atgal schmoll.gif apsivertusi is karto rekia - jau atidirbusi balsiuka tam yra cool.gif gudruole smile.gif
turi be galo dideli apetita, suvalgo bet kokiu tyreliu ar kosiu apie 200g 3-4 kartus per para ir dar sedi issiziojusi kaip zvirblis smile.gif viskuo garsiai domisi, graibsto rankytemis, vaiksto vaikstyneje, kol kas tik atbula lotuliukas.gif labai patinka savo pedutes nagrineti, snekuciuoja kukliai - dazniausia rytais, kai nuotaikyte puiki, jau visus saviskius pazista ir garsiai dziaugiasi juos pamacius, labai greitai perskaito laikrascius ir zurnalus blush2.gif sedi pusetinai, bet stoveti ypac patinka thumbup.gif vakar nulauze karusele virs lovytes, taip smagiai iskibus tampe, ir siaip labai patinka didelis triuksmas, tik toks, kuri pati sukelia thumbup.gif, turi megstamiausia barskuti, kuris pats pigiausias is turimu zaislu biggrin.gif garsiai juokiasi kutenama ir zino kaip elgtis, kai darom "mylu mylu" group.gif
sveria 9,5 kg ir yra 73 cm ugio, tikra dicke!
myliu savo angeliuke wub.gif
Atsakyti