mano pupai 6 men ir 2 sav, bet dar nemoka pati apsiverstant pilvo, ir pati dar nesedi.Sveriam 8kg i 69cm.Valgom 4 kartus dienoj is ryto r vakare pienuko,, o diena kosyte ir tyreles vaisines su ryziais.Darzoviniu visai neima, ir su mesyte irgi nevalgo, nei pirktu nei pacios virtu, gal kas turi panasia problemele? kaip ja pripratint neinau, jau kantrybe truksta.Viska isspjauna, kas jai neskanu

Mano mazylei 6,5men, bet dar pati nesedi-siubuoja svyruonelis. Valgom 5-6kartus i para MP ir darzoviene; sultytes. Su mesytemis ivesime ryt. Kai jai neskanu, liezuvelis viska be problemu isstumia.
Mums jau 6 men ir 2 dieneles
.
Sveriam 8100 g. ir esam 72 cm. Dantuku neturime dar
Vartomes nuo nugaros ant pilvo ir atgal. Nesliauziojam, pacios nesedim. Nebedaug betruksta prisitraukti koja prie burnytes
Valgom misinuka, darzovienes, mesyte ir vaisius (banana, obuoli, kriause)

Sveriam 8100 g. ir esam 72 cm. Dantuku neturime dar

Vartomes nuo nugaros ant pilvo ir atgal. Nesliauziojam, pacios nesedim. Nebedaug betruksta prisitraukti koja prie burnytes

Valgom misinuka, darzovienes, mesyte ir vaisius (banana, obuoli, kriause)

sveikos mamos...
..kaip smagu, kad musu atzaleles jau i antra pirmuju metuku pusmeti persoko...ko gero nera nieko smagiau, kaip stebeti...kudikeli vaikuciu virstant..
...mano mazoji tokia judri ir man kyla klausimas, kaip ji nepavargsta tiek spurdeti...sedi, svirduliuoja, krinta, vel vercias, ant keliu stojas, kazka ima...ir taip...be galo...kad man kas tiek atkaklumo ir energijos...mums 6,5 men...mokomes po truputi ropoti...tik va iseina tik tiek, kad atsistojam ant keturiu...uzpakaliuku pirmyn atgal...ir soktelim i prieki kaip varliukai...tada, aisku, vel is naujo..na, bet jau sioks toks judejimas i prieki yra...
...o musu valgymas labiau panasus i koses musi nei i valgyma...labiausiai mazylei patinka su kose burnoje vaziuoti...brrrr...prrrr...finalas - kose visur, bet tik ne burnytej...

Maniskei rytoj lygiai 6men. Duodasi po visa lovyte (sliauzioja, vartosi, keicia krypti), jau bando stotis ant keliuku ir ropoti. Sedeti dar nepasedi pati. Turi 2 apatinius dantukus. Valgo kosytes (ryziu, avizu, grikiu, bulviu, brokoliu), tyreles, banana ir mano pienuka.
O geras
maniske irgi rytoj 6 men. O gal kartu ir venoj ligoninei gulejom. Aš tai Vilniaus gimdymo namuose gimdziau 6,15val. Atrodo taip ne senai o jau puse metu praejo.
Mano mergite irgi jau vartosi, žaisliukus is rankos i rakas perdeda, sedet dar pati nemoka.Vaikštom dabar i masažus.
Gerai valgo daržoviu košytes, avižiu, ryžiu, grikiu ne duodu nes elergizuoja, tyreles obuoliu slyvu, bananu. Savo penuku maitinau iki 4 men. Rytoj ragausim mesite(triušena)Turim rinktis labai atsargai nes turejome elergija.

Mano mergite irgi jau vartosi, žaisliukus is rankos i rakas perdeda, sedet dar pati nemoka.Vaikštom dabar i masažus.
Gerai valgo daržoviu košytes, avižiu, ryžiu, grikiu ne duodu nes elergizuoja, tyreles obuoliu slyvu, bananu. Savo penuku maitinau iki 4 men. Rytoj ragausim mesite(triušena)Turim rinktis labai atsargai nes turejome elergija.

valio, mums jau irgi 6 mėnesiukai...
mam tikriausiai daugiau džiaugiasi nei vaikas.
Ką mes mokam?
varinėjam vaikštynėj kaip su formule 9tik spėk kojas kelt, kad neužvažiuotų), maloniausia, tai kai pakvieti, tai ateina (su vaikštyne) ir dar su ištiestom rankutėm...maloniau nebūna.
kažkaip mes dar neapsiverčiam, tingim tikriausiai, nes nepatinka ant pilvo gulėt...
sėdėt jau žiūriu vežime ir pati atsistumia nuo atramos ir laikydamasi pati sėdi...
nu valgom tai VISKĄ, tai reiškia ne tik daržoves, kruopas, mėsytę, šviežius vaisius, bet ir kitką kas tik papuola į rankas (pvz. mamos gėlytes
)
labai patinka graužti barankas
ir sausainiukus (HIPP vaikams nuo 6 mėn.).
Nesirgom visus šešis mėn., tai ant mamos "džiaugsmo" reikėjo gi dabar susirgti - apturėjom konkrečią slogą, supūliavo akytė, dar ir vaistam alergiją gavom..
nu bet kaip nors, sekantį mėnesiuką bus mūsų pirma ilga kelionė, tikriausiai prie jūros...

Ką mes mokam?
varinėjam vaikštynėj kaip su formule 9tik spėk kojas kelt, kad neužvažiuotų), maloniausia, tai kai pakvieti, tai ateina (su vaikštyne) ir dar su ištiestom rankutėm...maloniau nebūna.

kažkaip mes dar neapsiverčiam, tingim tikriausiai, nes nepatinka ant pilvo gulėt...
sėdėt jau žiūriu vežime ir pati atsistumia nuo atramos ir laikydamasi pati sėdi...

nu valgom tai VISKĄ, tai reiškia ne tik daržoves, kruopas, mėsytę, šviežius vaisius, bet ir kitką kas tik papuola į rankas (pvz. mamos gėlytes

labai patinka graužti barankas

Nesirgom visus šešis mėn., tai ant mamos "džiaugsmo" reikėjo gi dabar susirgti - apturėjom konkrečią slogą, supūliavo akytė, dar ir vaistam alergiją gavom..

nu bet kaip nors, sekantį mėnesiuką bus mūsų pirma ilga kelionė, tikriausiai prie jūros...

...mums 6,5...ir tik si penktadieni isdygo apatinis dantukas...o sestadieni pirmakart pati atsistojo, besilaikydama i lovytes turekla...
...tai dabar vis bando ir bando stotis...tai taip linksmumo daug apturim
...ziurekit, norejau paklausti...kaip jus mesyte ruosiat?...ir nuo kokio amziaus ja galima duoti?..aciu...as pati kol kas dar bijau mesyte duoti, nes mums viduriukai buna ir taip kieti, o tik darzoviene ir mano pienuka tevalgom...

Sveiki pusmetinukai,
Mano dukrytei jau 6,5 men. Siaip labai linksmas vaikas. Turim 2 dantukus, kurie labai vaikui "trukdo", kliuva. Moka vartytis i abi puses, sedasi pati, puikiai sedi. Ropineja visom keturiom, stojasi kur tik gauna uzsikabint. 6 men. amziaus vaikui tai dideli pasiekimai, ne visi vaikuciai tiek turi daryti uzauge iki tokio amziaus. Bent jau mums taip paaiskino neurologe.
Sėkmės augant.
Mano dukrytei jau 6,5 men. Siaip labai linksmas vaikas. Turim 2 dantukus, kurie labai vaikui "trukdo", kliuva. Moka vartytis i abi puses, sedasi pati, puikiai sedi. Ropineja visom keturiom, stojasi kur tik gauna uzsikabint. 6 men. amziaus vaikui tai dideli pasiekimai, ne visi vaikuciai tiek turi daryti uzauge iki tokio amziaus. Bent jau mums taip paaiskino neurologe.
Sėkmės augant.
mums ir jau buvo jubiliejus pirmas.
vaikinas be dantu, ant keturiu ir pirmyn
valgo viska, tik duok ir rekia nes vis maza..dreba pamates maista, nors virssvorio nera-iskrato ropodamas, nors ir nesedi ir nesistoja..o as tiesa pasakius ir neskatinu.
Sulenkes galva i prieki puslankiu gali valanda isbuti, raumenukai istreniruoti, bet jei paduodi ranka tai griebiasi saves(tipo seduosi
)
vakar salota grudosi ir visaip bande ziaumoti-kaip tikra telycaite. braskes kerta ir jokios alergijos. megsta duoniukus ir apskritai duona.
tingiu ruosti-tai valgo visa HIPP asortimenta ir MILUPOS koses. ir visa ka po ranka randu
vaikinas be dantu, ant keturiu ir pirmyn

valgo viska, tik duok ir rekia nes vis maza..dreba pamates maista, nors virssvorio nera-iskrato ropodamas, nors ir nesedi ir nesistoja..o as tiesa pasakius ir neskatinu.
Sulenkes galva i prieki puslankiu gali valanda isbuti, raumenukai istreniruoti, bet jei paduodi ranka tai griebiasi saves(tipo seduosi

vakar salota grudosi ir visaip bande ziaumoti-kaip tikra telycaite. braskes kerta ir jokios alergijos. megsta duoniukus ir apskritai duona.
tingiu ruosti-tai valgo visa HIPP asortimenta ir MILUPOS koses. ir visa ka po ranka randu

Mano perliukui 6men.ir 1sav.Labai reaguoja i aplinka,ypac megsta kas shlama ir ceza.Nabijo svetimu,drasiai eina i kontakta ir pavergia shirdis savo shypsena.Daug "sniaka"ir labai megsta su techiu maudytis vonioj(ten gali tashkytis kiek shirdele geidzia...)Valgo visokias mano darytas darzovienes,mishinuka,kosheles ir ypac patinka bananai(ju

Miegam diena 2-3k,po 1-1,5val.Migdom 20.30-21val,nakti mishinuka duodu(150ml) 4-5ryto ir keliames 8.00
Apsoliuchiai nepasiruoses sedeti(tai darom pratimuka-laikydama uz riesu pasodinu,pasedim ir vel gulam-taip po 3k.)Neturi dantuku,apsiverchia ant pilvo,bando shliaushti,bet greitai shaukiasi pagalbos,dabar ir nakti vartosi kaip cepelinas,tik pavargstu keltis ir vel guldyti ant nugarytes

sveikos.maniskiui jau greit 6,5.bet va tinginys kaip reta
,jau nebezinau kaip skatint krutet
.sedi,palaikomas stovi kaip kuolas
.vartosi gana neblogai,o va sliauziot tai
.statau keturiom - pyksta(kiek paskaitau tai dauguma jau sliauzioja
).valgo tik tyreles,koseles ivairias.pieno ar misinio ne nesiulyk - iskart i dudas
.miega ivairiai.diena megsta pamiegot,o vakarais karnavalai
.nakciai eina apie 23,30 - 24val.miegot
.kad ir kaip nuvargsta vistiek anksciau neuzmiega.