Mano mažyliui už savaitėlės jau bus 6mėnesiukai. Dar nesėdim ir neropojam, dar ir nestovim, bet jau noras tai neišpasakytas

Įsikibęs į ranką prisitraukia ir atsisėda, bet pats dar niekaip. 5 mėn.svėrėm 8,3kg, ūgis69cm. Nuo 4mėn.valgom vienakart dienoj tyreles-vaisių ir daržovių, verdu dažniausiai pati, duodu jau ir mėsytės. Mamos pienuko beveik negavo, tai maitinamės mišinukais. Verčiamės ant pilvuko ir labai patinka gulėti ant pilvo, bet apsiversti atgal dar sunkoka ir verčiamės tik į vieną pusę, į kitą pusę dar reikia pagalbos, vystymosi pediatrė sakė, kad viskas su juo tvarkoj

Nepeikiu kitų mamyčių ir nekritikuoju, bet aš nededu į jokias vaikštynes ir esu prieš jas, nes jose vaikams reikalinga speciali avalynė, kad paskui nebūtų problemų su laikysena ir t.t. Be to, tai tik vaiko stūmimas nuo savęs, kad jis užsiimtų vaikštyne ir netrukdytų.Manau, kad sūneliui mieliau įsikibti į mamytės ar tėvelio rankytę, norint pastriksėti, nei draugauti su vaikštyne
NIUKO ATEJIMAS"Gyvenime nebūna klaidų, tik pamokos. Nėra neigiamos patirties, tik galimybės tobulėti, mokytis ir eiti saviugdos keliu." R.Sharma