Įkraunama...
Įkraunama...

6 mėnuo

Mano mažyliui už savaitėlės jau bus 6mėnesiukai. Dar nesėdim ir neropojam, dar ir nestovim, bet jau noras tai neišpasakytas tongue.gif Įsikibęs į ranką prisitraukia ir atsisėda, bet pats dar niekaip. 5 mėn.svėrėm 8,3kg, ūgis69cm. Nuo 4mėn.valgom vienakart dienoj tyreles-vaisių ir daržovių, verdu dažniausiai pati, duodu jau ir mėsytės. Mamos pienuko beveik negavo, tai maitinamės mišinukais. Verčiamės ant pilvuko ir labai patinka gulėti ant pilvo, bet apsiversti atgal dar sunkoka ir verčiamės tik į vieną pusę, į kitą pusę dar reikia pagalbos, vystymosi pediatrė sakė, kad viskas su juo tvarkoj mirksiukas.gif Nepeikiu kitų mamyčių ir nekritikuoju, bet aš nededu į jokias vaikštynes ir esu prieš jas, nes jose vaikams reikalinga speciali avalynė, kad paskui nebūtų problemų su laikysena ir t.t. Be to, tai tik vaiko stūmimas nuo savęs, kad jis užsiimtų vaikštyne ir netrukdytų.Manau, kad sūneliui mieliau įsikibti į mamytės ar tėvelio rankytę, norint pastriksėti, nei draugauti su vaikštyne rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zamke @ 2007 08 29, 15:22)
Nepeikiu kitų mamyčių ir nekritikuoju, bet aš nededu į jokias vaikštynes ir esu prieš jas, nes jose vaikams reikalinga speciali avalynė, kad paskui nebūtų problemų su laikysena ir t.t. Be to, tai tik vaiko stūmimas nuo savęs, kad jis užsiimtų vaikštyne ir netrukdytų.Manau, kad sūneliui mieliau įsikibti į mamytės ar tėvelio rankytę, norint pastriksėti, nei draugauti su vaikštyne rolleyes.gif

As irgi tokios nuomones apie vaikstynes, ir ne tik del avalynes, bet ir todel, kad gali iskrypti kojytes per ilgai stoviniuojant, o jei nesedi, tai ir stuburiukui negerai unsure.gif Manau, viska turetu daryti pats, geriau ismoktu ropoti, nereiktu ir vaikstynes ax.gif
Atsakyti
mums neuzilgo sueis 6 menesiai 4u.gif valgom mp vienakart dienoj valgom kruopu kosytes ir vaisines tyreles dantuku dar neturime tikimes greit sulaukti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(D.JURGITA @ 2007 08 29, 22:15)
mums neuzilgo sueis 6 menesiai  4u.gif valgom mp vienakart dienoj valgom kruopu kosytes ir vaisines tyreles dantuku dar neturime tikimes greit sulaukti smile.gif

Jums skysciu nepritruks tik karta dienoj MP valgant? Ar dar konors kito gauna?
Atsakyti
[COLOR=red]to mylimukei pasak gyd,iki 6men uztenka mp,taip pat geriam arbatele bigsmile.gif
Atsakyti
labutis! 4u.gif mums rugsejo 9 bus 6men.! lotuliukas.gif dar be dantuku verysad.gif nors viskas kas i rankas, tas burnoj,o jau seiliojasi! be galo didelis noras sedeti ar stoveti, aisku pats to nedaro, vartaliojasi nuo vieno sono ant kito, nuo pilvo ant nugaros ir atvirksciai lotuliukas.gif , mes ji vadiname kirmeliuku biggrin.gif nes kai sliauzia tai uzpakaliuka pakelia ir pirmyn lotuliukas.gif tik spek gaudyti biggrin.gif du kartus per diena vaikinui duodu "rimto" maisto. be galo megsta bendrauti su sesemis,o labiausiai nemegsta sedeti "baunceri" schmoll.gif tai mes ji ir sodinam retai
Atsakyti
QUOTE(D.JURGITA @ 2007 08 30, 13:22)
[COLOR=red]to mylimukei pasak gyd,iki 6men uztenka mp,taip pat geriam arbatele bigsmile.gif

Turbut ne taip supratai. Iki 6men uztenka vien tik MP neduodant jokio kito maisto ir gerimo, bet net ir pradejus papildomai primaitinti MP (arba misinukas, jeigu jo nera) reikia duoti. Visiskai atsisakyti galima tik 10-12 men pakeiciant piena kitais skysciais. Vienas kartas per diena mazokai, nebent per ta karta koki puslitri isgeria.
Atsakyti
mes jau patys atsisėdam,sėdim labai tvirtai.įsikibęs bando stotis kol kas tik atsiklaupia biggrin.gif valgom mėsą,daržoves,grūdų košeles,vaisių tyreles.labai patinka gert hippo sultis thumbup.gif po truputį ragaujam jogurto,geriam kefyrą-labai patinka thumbup.gif išmokom gražiai žaist su žaisliukais biggrin.gif ypač patinka kai aplink daug žmonių thumbup.gif
Atsakyti
mylimuke, ten reikejo kableli padeti su tuo MP, gautusi kad gauna MP ir vienakart kosyciu. Viskas labai paprasta, tik skyrybos zenklu pritrukta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zamke @ 2007 08 30, 15:51)
mylimuke, ten reikejo kableli padeti su tuo MP, gautusi kad gauna MP ir vienakart kosyciu. Viskas labai paprasta, tik skyrybos zenklu pritrukta 4u.gif

Na nebent ax.gif
Atsakyti
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif nepadejau kablelio ir gavosi nesamone ir ne taip supratai,skysciu mums uztenka mirksiukas.gif
Atsakyti
zamkei,aciu,kad mane supratai biggrin.gif ir pataisei thumbup.gif
Atsakyti