plasom

mums sekmadieni bus puse, siandie jau pats vezime sedosi, ir auto kedutej. sliauzia kaip kareivis per pratybas ant pilvo. nakti keltis pradejo kas tris val.
siaip, pasisneket uzsimano. koses duodu jau du kart. kruopas ir bulve su morka arba vaisiu. cia vietoj bulves. miega tris kart. ir kaip valgyt nori, tai taip kumstukus gniauzo. sake baba, mama, bet isvaziavom atostogu, pasikeite aplinka ir uzmirso situos gerus zodzius

siaip, pasisneket uzsimano. koses duodu jau du kart. kruopas ir bulve su morka arba vaisiu. cia vietoj bulves. miega tris kart. ir kaip valgyt nori, tai taip kumstukus gniauzo. sake baba, mama, bet isvaziavom atostogu, pasikeite aplinka ir uzmirso situos gerus zodzius

QUOTE(daima @ 2007 09 02, 17:26)
o kokiu arbateliu duodat savo vaikuciams. maniske nepripazista nei arbateliu, nei sulciu, o jau ka ten apie vandenuka kalbeti 

Jei nepripazista, tai ir neduok, ypac jei maitini MP. Tokiam amziuj nebutina gerti papildomai.
Sveikos mamytės... ir aš noriu pasidalinti savo mažylio pasiekimais
už poros dienelių sūneliui sueis puse metukų
jau turi 5 dantukus, dygsta 6...
jau daug šliaužioja, lovoje barikados nebepadeda
labai patinka būti vaikštynėje, mėgsta žiauriai žiūrėti TV
valgo įvairių daržovių košes, daug guguoja ypač kai nuimam pamperį
labai patinka maudytis, kai įdedame į voniale po maudynių ir kaimynai "šlapi" lieka
daug juokiasi
jau apie minutę pasėdi vienas į nieką neatsirėmęs... džiaugiuosi tuo, kad diena daugiau pamiega, nei buvo mažesnis, kartais išmiega jau 3 val.
kartais pastebiu, kad jau lyg ir pats bando atsisėsti... Arbatėlės manasis irgi nelabai geria, kartais paduodu buteliuką kaip žaidimo priemonę tai netyčia atradęs ten arbatėlės jos patraukia
, bet šeip kai duodi jis jos negeria... naktimis dar keliasi valgyti...

QUOTE(zamke @ 2007 08 29, 15:22)
Mano mažyliui už savaitėlės jau bus 6mėnesiukai. Dar nesėdim ir neropojam, dar ir nestovim, bet jau noras tai neišpasakytas
Įsikibęs į ranką prisitraukia ir atsisėda, bet pats dar niekaip. 5 mėn.svėrėm 8,3kg, ūgis69cm. Nuo 4mėn.valgom vienakart dienoj tyreles-vaisių ir daržovių, verdu dažniausiai pati, duodu jau ir mėsytės. Mamos pienuko beveik negavo, tai maitinamės mišinukais. Verčiamės ant pilvuko ir labai patinka gulėti ant pilvo, bet apsiversti atgal dar sunkoka ir verčiamės tik į vieną pusę, į kitą pusę dar reikia pagalbos, vystymosi pediatrė sakė, kad viskas su juo tvarkoj
Nepeikiu kitų mamyčių ir nekritikuoju, bet aš nededu į jokias vaikštynes ir esu prieš jas, nes jose vaikams reikalinga speciali avalynė, kad paskui nebūtų problemų su laikysena ir t.t. Be to, tai tik vaiko stūmimas nuo savęs, kad jis užsiimtų vaikštyne ir netrukdytų.Manau, kad sūneliui mieliau įsikibti į mamytės ar tėvelio rankytę, norint pastriksėti, nei draugauti su vaikštyne 

sveikos mamytes o mano maziuis jau dvi dieneos kaip pasikelia ant ranku ir keliu ir siubuoja
galima numirt is juoko
pradejo koseti ar kazkas panasaus i kosuli, is pradziu nusigandau bet paskui pastebejau kad jis cia taip sneka, daug guguoja ir spygauja

Na, matau visos mamytes saunuoles, puikiai tvarkosi, na ir vaikuciai pabiruciai tikrai saunuoliukai, kiekvienas savaip savo progresa rodo
Aukit sveiki ir laimingi

tai jau greitei persirisim(o jau kai kurios taip ir padare) i 7menesiuka?!

Na, mums siandien 6 menesiukai sukanka
Ateis kriksto mama su pyragu, seneliai aplankys
O Ignutis siandien toks linksmutis, zino, kad jo svente

na mums jau irgi sesi menesiukai. tai va turim du dantukus ir jau trecias kalasi, todel dabar vel nerami pasidare zirzia nakti. valgom kruopu kosyte bei darzoviu ir jau valgom mesyte, taipat labai megsta obuoli ir slyva. bando sestis bet dar vis nepavyksta, labai daug kalba, rekia cypia, ziurint koncerta tai girdisi tik jos dainavimas:) sveriam 7,680, o ugis musu 68cm.kai mato kita zmogu valgant tai net seiles bega ir cepsi:)