Įkraunama...
Įkraunama...

6 mėnuo

Sveikutės,mūsų mažoji 6mėn. ir 1sav.Valgom mišinuką,mėsines ir vaisines tyreles,duoniukus,džiuvėsėlius,bananus.Turim du dantukus,labai daug čiauška,cypauja.Sėdim,laksto po kambarius su vaikštyne,viską ima,gėles skina...Pavadinus ateit,tiesia rankytes,kiša nosytę,kad padaryti pypt.Tik neropoja ir pati nebando stotis.Pastačius prie lovos stovi.Sėkmės visoms mamytėms,o mažyliams nesirgt...
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Mano Jonukui siandien lygiai puse metuku.Tai mes geriausiai sedim, kisam kojytes i burnyte, sakom mumu, bobo, baba..., vartomes i visas puses, nuo pilvo, nuo nugaros, kur tk nori,3-4 kartus iskarto gali apsiverst,tai jau buvo nuo lovos nuriedejes viena karta doh.gif tai gerai, kad pas mus tik ciuziniai ant kilimines dangos, tai neskaudziai krito doh.gif Moka garsiai juoktis, krykstauti,vire vire kose(lanksto mamos pirstus),turi megstamas dainas,laksto su vaikstyne(geriausia atbulom, neseniai po truputi i prieki pradejo varyti),siaip viska ka isvardinau lelius nuo 4 menesiu pradejo daryti(aisku sedejo tik prilaikomas,su vaikstyne nuo 5,5 men,vartesi geriausiai), valgo MP, pries savaite pradejo valgyt morku tyrele, bet isbere veiduka,tai kazka reiks keisti.Dar neropoja, bet iniciatyva yra,stovi tvirtai prilaikomas,moka apsimesti, kad koseja, taip nori atkreip i save demesi doh.gif Viska deda i burna,valgo MP kas 3 val,nakti irgi, buna, kad kas 4 val nakti,bet jau pripratau.Miegas nuo 23 iki 8 val.(aisku su maitinimu kas 3 val).Negeria nei vandenelio, nei arbatytes is buteliuko. verysad.gif
Atsakyti
Laba ! Mano Nedučiui šiandien suėjo 6 mėnesiai 4u.gif Jau didelis vyrukas o ir sveria nemažai - 10kg biggrin.gif Dar pats nesėdi, bet labai patinka kai kas nors laiko už rankyčių o jis gali atsistoti. Labai patinka mum maudytis, nelabai telpa jau dručkiukas į vonelę, reiks i didelę vonią jau persikelt. mirksiukas.gif Valgom visko po truputį: daržovių, vaisių, mėsos tyreles ir košes įvairias , apetitu tikrai nesiskundžiam. thumbup.gif Tai tiek augit sveiki visi mažiukai... wub.gif
Atsakyti

Sveikos mamytes!
Forume esu naujoke,bet galiu pasigirti :mano panelei 6.5men.ir nuo 4 men.ji ismiega nuo 21.00 iki 08.00.Apsikabina savo nykstuka ir pati uzmiega . Ir diena miega 3 kartu po 1-2val. thumbup.gif
As jau nuo gimimo ja pratinau pacia miegoti.Idedavau i lovyte maikute su savo kvapu tai ji rami ir uzmigdavo.Taip ir su nykstuku - viena nakty as su juo pamiegojau ,o poto ji. Ryte kartais tenka kelti , nes mes laikomes rezimo.Gal todel ji zino kada laikas valgyt ,o kada miegoti. Bet nuo 6 men. nezinau ar pavyktu taip pripratint.
Atsakyti
sveiki man 6men 2sav sveriu 8kg 650g valgau viska jau.Vardas mano Emilija turiu broli 3metu vardu Dominykas.Labai myli mane! thumbup.gif As dar nemoku atsistot,nemoku viena sedet tik kai apkamso mama su pagalvem,labai megstu maudytis thumbup.gif esu rami pilvuko neskauda.Tik plaukuciai labai trumpi g.gif
Atsakyti
Sveiki,mums 6 men uz 4 dienu,mes jau turime 3 dantukus,sedim,lakstom su vaikstyne,bet va,nakti dar valgyt keliames.Sveriam 8kg 600g,ugis 73cm.Labai isdykus ir smalsi mergyte.
Atsakyti
QUOTE(babinka @ 2006 04 30, 12:40)
Mum ir jau už kelių dienu bus 6 mėn.
Tačiau mes neturim nei dantuku, nei ropojam  schmoll.gif
Nors daug kas sako ji gan guvi ir stipri, ir manau kad kiekvienas avo laiku ropos, ir stoves.
valgom jau visokias daržovių bei kruopų košes, labai domisi aplinka.
pati dar labai tvirtai nesėdi ir aš nesistengiu da labai sodyt, manau kai pati pajėgs tai ir sedės. Į vaikštyne ikišu kokiu 10 min pabūt, ir tai tik pakaba ir tiek  lotuliukas.gif
o šeip labai viska čiupinėja tiesia rankytes ima.Daug labai guguoja, o kai muzika groja tai net savo kalba dainuoja, nu labai jau mėgsta muzikyte  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  bigsmile.gif

Mums dar nėra 6 mėn., bet jau einam ta linkme. Dar nesivartom, ką jau kalbėti apie ropojimą. Dantys dar irgi ateityje. Valgo jau daržovienes ir vaisius. Daug dirba su kojomis, tai pampersai nebeišlaiko thumbup.gif
Atsakyti
O mes jau vieni pasėdim, bet neilgai. Tvirtai stovim ant ojyčių, varinėjame su vaikštyne, kalbame, mokame žodį BABA blink.gif , daug juokiamės, dantų dar neturim biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas,

mano sūneliui greit bus 6 mėn. (be dviejų savaičių dabar). Labiausiai apsidžiaugiau pamačiusi Pasaulytės vaiko lentelę (aš čia apie svorį) mirksiukas.gif . Vis tik smagu žinoti, kad ne vienas mano Ignas toks didžiulis smile.gif - beveik 6 mėn., svoris 10 kg, ūgio dar nežinau.

Ar jūs susirašinėjate toje pačioje temoje, kai vaikiukai paauga, pvz., 8 mėn., o rašysite čia? Gal galima tuomet prisijungti prie jūsų?

mama uhu 4u.gif
Papildyta:
aaaaaa, tai tiesa. neparašiau savo vaiko pasiekimų... dantukų nėra lotuliukas.gif , neropoja lotuliukas.gif , nieko nevalgo apart mamos pieno lotuliukas.gif , tačiau įdomiai guguoja, bet ne nuolat, tik kai pats to nori, t.y. kokius 2 kartus per dieną, vartosi nuo nugaros ant dešinio šono, ir toliau ant pilvo, bet atgal neatsiverčia, kairiojo šonelio nemėgsta smile.gif. nešliaužioja, bet mama netingi parodyti, kas tai yra smile.gif su jo kojytėm.

kadangi yra nemažas vaikutis, tai judinu, vartau, pamasažuoju, parsinešiau iš tėvų didelį guminį kamuolį, tai vartysimės, sportuosim ir ant jo.

dar vis kenčiam dėl pilvuko, kurį dažnai pučia. bet gal dėl to, kad aš valgau daug obuolių, nes jokių desertų negaliu sau leisti, nes vaiką beria, todėl pyragėliai, tortai, o ir šiaip visi kvietiniai produktai mums tabu. tai pasilepinu obuoliais, kurių šiaip jau nemėgstu smile.gif.

kadangi vaikutis labaiiiiiiiii nori sėdėti, tai be proto laukiam šešių mėnesių sukakties, kad galėtume sau tai leisti be sąžinės graužaties, nes dabar kartais pasisodinu ant kelių ir graužiuosi, kad stuburėlis gali iškrypti.

tai tiek.
Atsakyti
labukas, mums uz poros dienu bus 6 men, mes ropojam po visus kambarius ir islandziojam visus kampus, pavalo ten kur mamyte su sluota nepasiekia lotuliukas.gif dantuku dar nera bet lavbai stengiames, sedeti mazai sedi nelabai idomu, geriau judetio valgom viska ka randam tongue.gif , tik koses nelabi bet pagardinus kokiom uogienem siaip ne taip suvalgo 4u.gif
Atsakyti
O mes net nebandom ropot schmoll.gif nors gal ir gerai,su vaikstyne nors ne visur prieina lotuliukas.gif truputeli apsirgom,tai pikta ant viso pasaulio,tik brolis mpoka pralinksmint smile.gif ,o kai plauname nosyte,tai turbut,visas devinaukstis girdi smile.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif , mums irgi jau eina šeštas mėnesiukas. Kaip matau iš kitų mamyčių pasakojimų, kiekvienas vaikiukas - vis kitoks :-). Maniškis jau puikiai vartosi, gulėdamas ant pilviuko spiriasi su kojytėmis ir kelia užpakaliuką, tai vis po truputį pakeliauja į priekį. Labai norim sėstis, o paskutinėmis dienomis netgi pradėjom stengtis ne sėstis, o iškart stotis biggrin.gif .
Neseniai pasirodė pirmas dančiukas :-).
O šiaip mes niekur neskubam ir manom, kad viskas - savas laikas rolleyes.gif
Papildyta:
Beje, mamytė dabar sugalvojo įterpti liniuotytes ir dar nė karto to nedarė, todėl pamiršo. Taigi, bandau dabar blush2.gif
Atsakyti