Įkraunama...
Įkraunama...

6 mėnuo

Kaip greitai bega menesiai,manajai jau greitai uzkeliu dienu sesi menesiai..Visko taip greitai mokosi.Guleti visai nenori,vat sedeti vienai ir stoveti prilaikant tai kur kas geriau..O valgyti,tai ka paduosi tas ir tiks,visas galimas darzoves isbandem,o va vaisiu tyreles tai jau sunkiau..labai juokingai raukosi kai jas valgo.Siandien ragausim vaikisko jogurto.Idomu ar patiks?!
Atsakyti
Sveikos mamytes! mum jau už 10 dienų bus 7 mėnesiai ir tik prieš 2 dienas išlindo dantukas pirmas , bet ir antras jau beveik prasikalė tik ropot niekaip neisšeina į priekį tik atgal šliaužia. biggrin.gif Valgom nemažai , sveriam 10 kg200g sakyčiau daugokai, bet ūgis ir nemažas 74 cm. thumbup.gif Išmiegam visą naktį, bet rte jau reikia būt paruošus pienelio, nes nieko daugiau negali daryt ir apie maistelį galvot... mirksiukas.gif Labai geras berniukas Nedukas labai jį myliu.. wub.gif
Atsakyti
Musu berniukui jau sestas menuo eina, vartosi dar tiktai, sedet labai nori, bet neleidziam, dar mazokas, skaiciau kad stuburiukui gali pakenkti, prie pora savaiteliu isdygo pirmas dantukas, po poros dienu ir antras pasirode bigsmile.gif taip grazu biggrin.gif prilaikomas patupineja, pakutentas kvatojasi smile.gif ir daur daug daug visko moka
Atsakyti
Sveikos mamytės,mes irgi po truputį augam.Jau turim 2 dantukus,labai patinka valgyt vaisių tyreles ir vaikiškus sausainius.Pakol be atramos nesėdim,galim apsiverst ant pilvuko.Labai daug šnekam gu-gu, ga-ga,ge-ge, ma-ma,nia-nia.
Atsakyti
sveiki,visoms as tik siandien prisijungiau.Mano mazylei 6,5menesio jau turim 2 dantukus,valgom MPpieneli,tyreles darzoviene,kruopu koses bigsmile.gif Dar nesliauzioja,labai daug sypsosi smile.gif
Atsakyti
Sveikutes mamytes,

Mano dukrytei uz savaites bus 6 men.Mazoji labai linksmas zmogiukas.Valgom vaisiu, grudu bei darzoviu su mesa tyreles.Valgo labai noriai....Turim 2 pilnai isaugusius dantis apacioje,ir dar 2 dantukai matosi virsuje.Pati dar nesliauzia,bet atsispyrusi,tai noriai i prieki sliauzia.Pati apsivercia ant pilvo ir visai nebenori guleti ant nugaros.Atsisesti dar pati neatsiseda,bet kai isikimba i mano ranka,tai atsiseda ir truputeli pati pasedi.Kiekviena diena dziaugiames jos pasiekimais.Mazoji taria tokius zodzius kaip tete,bet dar nesupranta to zodzio reiksmes.Is siaip jai "uzeina"snekamoji,tai "sneka"nesustodama, reiskia savo emocijas...Labai nori demesio ir zino kaip issireikalauti smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,

as prisijungiau tik vakar. mano lelytei 6 menesiai. du dantukus turim jau nuo keturiu menesiu, virsuje jau vienas islindes ir kitas jau lenda.
viena jau pasedi, o sliauzti net nebando, nepatinka ant pilvo buti, megsta strakalioti kaip laikai, o su vaikstyne tik atbula lekia.
valgom ivairiu kosiu, mesos taip pat ragavom, labai megsta banana ir obuoli kartu sutrinta, o taip tai valgo mamos pienuka.

siuo metu mano saulyte sarga labai pikta. sloguoja ir kosulys kankina. verysad.gif
Atsakyti
labas visems.mano suneliui greit 6men.valgom visko po truputi,darzoves,ivairus koses.labai megsta vaisiu tereles. tongue.gif bet va turim problema....nenori valgit mamos peniuka lotuliukas.gif valgo tik nakti..misinuku irgi ne labai nori.ka darit???taks vaikelis turi gert per para ape 500ml. kaip pas jus?gaj kas parasis kaip valgo jusu maziukai?o seip jau sedet norim senai...ir neblogai gaunasi..dantuku dar neturim schmoll.gif ir dar..kaip pamato mama istesa rankites kad paimciau ant ranku. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės. mirksiukas.gif mano NEDUCIUI bus 7 mėnesiai už 3 dienelių, valgom misinuką, nes mamos pienelis baigėsi kai buvo 4 mėnesiai verysad.gif dar valdom mėsiškas tyreles, vaisius labai megsta bananą, turim 1 dantuką, dabar truputį sloguojam ir kosėjam. Sėkmės visiems 4u.gif
Atsakyti
mums jau yra 6 mėn. turime panašią problemą tik aš maitinu pati, o buteliuko neina ikišti nei čiulptuko. Suneliui duodu gert arbatelės iš puodelio nors ir labai apsilaistom bet nors truputi atsigeria. Diena ir pienelio nenori tai visą nakti paskui miega isikandęs po truputi traukdamas jei noriu pasitraukt ir neduot skamba visi namai. Kad ir kaip priešinausi tam kad miegoti su vaiku nesamonė dabar pati taip darau, pripratau lyg ir nieko, daugiau ar mažiau pamiegam bigsmile.gif
Dantukai išdygo du per vieną dieną pastebėjau duodama košę kai saukstelis suskambėjo, o vis ieskodavom,rakinėdavom. doh.gif
Mes po truputi sėdim nuvirtęs ant šono besispardydamas gan toli nusliauzia tai labai bijau palikt vieną. Vežime atsisėdęs kimbasi i rankeną ir bado atsistot nepalieku vieno.
Labai daug čiauškam per dienas kai pamiegoję ir geros nuotaikos thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ENIGMA: 28 kovo 2007 - 14:37
Sveikutės mamytės 4u.gif
mums jau daugiau nei 6 mėnesiai, bet, kadangi, seniai čia bebuvom... tad norim papasakot ko išmokome mirksiukas.gif
- rytais valgo MP deja tik apie 70ml (tai yra viskas, ką išstengiu ištraukt pientraukiu)
- valgom vaisių, daržovių tyreles ir mažytei jos labai patinka
- valgom košes (jau ragavom kelių rūšių) thumbup.gif
- turim 2 dantukus apačioje... deja, dar nepilnai išaugusius blush2.gif
- nešliaužioja..., bet labai norėtų, tik nesupranta kaip tai daroma...
- apsiverčia ant šono
- noriai atsisėda, nors dar nesėdi tvirtai, bet ir gulėt nebenori biggrin.gif
na, gal ir viskas... wub.gif
Atsakyti
Sveikutės, mano sūnelis dar nesulaukė nuo Kalėdų senelio dantukų, verysad.gif pasodintas sėdi vienas, tačiau pats neatsisėda, vartosi kaip malūnėlis lotuliukas.gif viską nori paragauti, Valgo kelių rūšių košes, pastarosios labiau patinka už kalakutieną su daržovėmis. Mėgsta vaisių tyreles. Norėtume ragauti dar ko nors tačiau nuo kažko pasidarė alergija, tad dabar aiškinamės - stebim. Džiaugiuosi kad sūnelis lengvai perneša skiepus, tik truputi būna irzlokas. Didžiausia pramoga - maudynės biggrin.gif

Visoms Laimingų naujųjų, Kad atžalėlės būtų sveikos smile.gif
Atsakyti