Tvikse, ačiūūūū. Šiandien atkeliavo vokas
  Tvikse, ačiūūūū. Šiandien atkeliavo vokas   
 Su tuo katinu tai jėgiškai pataikei, labai norėjau tokį turėti

tik veliau dasiprotejau patikrint gimtadienininkiu sarasa ir radau siunteja
 tik veliau dasiprotejau patikrint gimtadienininkiu sarasa ir radau siunteja   Aciu prilabiausiai uz balanduka
 Aciu prilabiausiai uz balanduka   ir kitas grozybes.
 ir kitas grozybes.  

. Vienas geresnių tagų ir vėl iš Rusijos.
. Vienas geresnių tagų ir vėl iš Rusijos.

Ir iš vis, vakar pažiūrėjau, kad į Kiniją gal nei vienas nenuėjo... arba jie ten nesivargina padėkot. Opitz man nieko nesiunčia... Kažkoks balaganas tie tagai, kaip kokia loterija. O 10mix matėte? Ukrainos banginis atsisėdo, Nr.1
  Ir iš vis, vakar pažiūrėjau, kad į Kiniją gal nei vienas nenuėjo... arba jie ten nesivargina padėkot. Opitz man nieko nesiunčia... Kažkoks balaganas tie tagai, kaip kokia loterija. O 10mix matėte? Ukrainos banginis atsisėdo, Nr.1

Visus atvirukus iš 5 mix tago atsiuntė atsižvelgdama į mano norus
 Visus atvirukus iš 5 mix tago atsiuntė atsižvelgdama į mano norus   vienu daugiau įdėjo net, bet tas tai pobaisis, o vii kiti
 vienu daugiau įdėjo net, bet tas tai pobaisis, o vii kiti   matyt tądien tinkama koja iš lovos išlipo
 matyt tądien tinkama koja iš lovos išlipo  

tai man kokia garbė pasirodo būti jos užtagintai
 tai man kokia garbė pasirodo būti jos užtagintai   na laukiu laukiu su nekantrumu voko
 na laukiu laukiu su nekantrumu voko