QUOTE(laurindre @ 2012 10 10, 13:18)
Saintlina, porai kuo puikiausiai dziusta, as net ne baltaja dali dziovinu, o ta tarpine, pusiau zalia, kuri vartojimui nelabai tinka. Siaip dziovinu visas saknines darzoves - morkas, salierus, petrazoles, pastarnokus ir
putelius. Ant pietines palanges pas mane per 3-4 dienas pilnai sudziusta. Sumaisau visus, nuostabus kvapas, puikus prieskonis sultiniui. Dar reikia ir labai smulkius svogunus sudziovinti, tik vis neprisiruosiu...
kas cia?
QUOTE(amarrile @ 2012 10 10, 21:40)
Ar verta rudenį burokų lapus konservuoti

Gavau tokį prašymą..
galima rauginti-supjaustai kotelius,idedi antaniniu obuoliu ,pjaustytu ir morku tarkuotu,druskos,sumaisai ir paslegi,kelias dienas kambary,veliau isnesi vesiai